Etkö usko Jumalaan?

HUOM! Jos haluat enemmän faktoja, tämän sivuston pääasiallinen vastaisku vasten ateismin ja kehitysopin rumia kasvoja on: Totuus lyhyesti

Kuten tiedämme, kukaan ihminen ei ollut paikalla kun tämä maailma perustettiin, vallalla olevat tieteelliset teoriat, alkuräjähdysteoria, kehitysoppi eli evoluutioteoria jne. ovat täynnä aukkoja ja radiohiiliajoitukseen ei voi luottaa.

Totuudenmukaista tietoa kehitysopista esim. erinomaisista "Taustaa- kirjoista"

"Jos voisin osoittaa että on ollut olemassa monimutkainen elin joka ei ole voinut syntyä monien pienien peräkkäisten muutosten seurauksena, teoriani romahtaisi täydellisesti." Charles Darwin, Lajien Synty (Editorial Zeus, España,1970, sivu 183.)

Darwinille solu oli «musta laatikko», sen sisäinen toiminta oli hänelle täydellinen mysteeri. Nyt, tuo musta laatikko on avattu ja tiedämme miten se toimii. Käyttäen Darwinin kriteeriä äärimmäisen monimutkaisista molekyyli-koneista ja solu systeemeistä joita on löydetty viimeisen 40 vuoden aikana, voimme sanoa että Darwinin teoria «on romahtanut täydellisesti».
(Michael Behe, biokemisti ja kirjan "Darwin’s Black Box" kirjoittaja) (vapaa käännös)

Voiko olla sattumaa että olosuhteet elämälle ovat täydelliset tällä planeetalla? Voiko kaikki olla vain seurausta kokonaisuudesta kemiallisia ketjureaktioita? Sen todennäköisyys, että sattuma voisi saada aikaan edes yhden pienen viruksen miljardissa vuodessa, on yksi 10:sta korotettuna 2 000 000 potenssiin, eli pienempi kuin mahdollisuus, että lanttia heittäessäsi saisit kruunan kuusi miljoonaa kertaa peräkkäin. Niin uskomattoman suuri määrä mahdollisia kemiallisia yhdistelmiä on olemassa. HERÄÄ!

Tiesitkö että suuri määrä tiedemiehiä on todennut että evoluutioteoria on väärä ja ei tieteellinen?

Johtopäätöksenä voimme todeta että ihminen ei osaa selittää elämän alkuperää.

Lisäksi "On tärkeää ymmärtää, että argeologisista kaivauksista on löydetty suuri määrä todisteita jotka osoittavat hyvin selvästi että Raamattu ei ole mikään väärennös. Tähän mennessä mitään Raamatun kohtaa ei ole pystytty osoittamaan vääräksi argeologisista tutkimuksista saaduin todistein."

Oletko yksi heistä, jotka jopa luettuaan kiistämättömät todisteet, eivät halua uskoa, oikeuttakseen jumalattoman elämäntyylinsä? Jos olet tehnyt tämän päätöksen, paikkasi on täällä, haluat sitä tai et. Valitan.

Joka janoaa totuutta, törmää väistämättä faktaan että Jumala on olemassa, jos ja kun hän on olemassa, kysymme KUKA JUMALA ON JA MISSÄ HÄN ON?

VASTAUS: -Hän on Herra, Israelin Pyhä, Aabrahamin, Mooseksen ja Jaakobin Jumala joka loi ihmisen kuvakseen, ja joka on ilmoittanut itsensä profeettojensa kautta muinaisista ajoista lähtien (katso Raamattu)
Hän on kolmiyhteinen Jumala mutta Yksi. Hän rakasti meitä niin paljon että lähetti poikansa Yeshuan uhrikaritsaksi kuolemaan syntiemme tähden, uhraten itsensä, saattaen loppuun kuvaannollisen systeemin uhrata syntien anteeksisaamiseksi. Hänen verensä kautta olemme vapaita ja meillä on ikuinen elämä, jos uskomme (Jos uskot, mene "Kyllä- sivulle")

MIKSI JUURI RAAMATTU ON OIKEASSA?:
Juuri siksi, historiallisten ja argeologisten todisteiden, ja profeetallisen sanan takia, esim.:

"Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel. (joka tarkoittaa 'Jumala kanssamme')" (Jes 7:14)

Jeesus täytti suuren määrän eri profeettojen kirjoittamia profetioita, joka osoittaa selvästi että Hän on Messias, luvattu Pelastaja joka lisäksi saapui juuri sinä vuonna kun enkeli Gabriel oli ennustanut Danielille vuonna 537 eKr. 70 vuosiviikon profetiassa
Katso myös Profetialista ja ymmärrä että tämä on jotain todellista, ei satua.

Vaikka Raamattu on tosi, tämä ei tarkoita että kaikki jotka kutsuvat itseään "kristityiksi" olisivat oikeassa! Lue lisää artikkelista Uskonnot.

Kaikista suurin todiste Jumalasta on henkilökohtainen kokemus; miten Jumala muuttaa elämän, antaa todellisen kestävän rauhan sydämeen niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä ja vastaa rukouksiin. Sen voi tuntea ja kokea. Se jos mikä on jotain todellista!

Jos uskomme, meidän uskomme ei tarvitse perustua "vain" kauan sitten täyttyneisiin profetioihin ja vielä vähemmän tyhjiin sanoihin tai mielikuvitusteorioihin. Riittää että katsomme ympärillemme ja näemme kaiken kauniin ja täydellisen jonka Jumala on luonut, näemme myös kuinka kaukaiset profetiat täyttyvät silmiemme edessä, esimerkiksi:

 • Juutalaiset ovat palanneet maahansa ja Israel on perustettu. (Hes.37:15, Hes.20:14, Matt.24:32 jne.)
 • Irak tuhoutuu asumiskelvottomaksi köyhdytetyn uraanin avulla.(Jes.13:5, Jer.50:13) Katso video.
 • Uusi Rooma on perustettu. (Dan.2:42, Ilm.17:9)
 • Televisio ja implantti-teknologia on keksitty (Ilm.11:9, Ilm.13:16, Mark.13:14)
 • Saastuminen, kasvihuone-ilmiö (Jes.24:5-6)
 • 200 miljoonainen armeija (Ilm.9:16)
 • Kemialliset/biologiset aseet (Sak.14:12)
 • Lentokoneet, avaruus-asemat (Jes.60:8, Ob.1:4)

Täyttyneitä ja täyttymättömiä profetioita listattuna täällä!

Kun tiedämme kaiken tämän, tiedämme että elämme lopun aikaa ja että Jeesus palaa pian! (Katso Lopunajan kalenteri.)

Murheellistä tässä on se että kun elämän kirjat avataan eikä nimeäsi löydy, niin sinut "heitetään tuliseen järveen." (kts. Ilm.20:15)

Tämä siksi koska Raamattu sanoo "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa,..." (Ilm.21:8)
Kyse ei ole siitä että olemmeko tehneet syntiä olemalla pelkureita, epäuskoisia, jne., siinä tapauksessa olisimme kaikki syyllisiä! Ei, vaan kyse on siitä että onko syntisi annettu anteeksi? ...ja onks sun annettu??

Vielä on aikaa hankkia nimensä elämän kirjaan, Jumala rakastaa sinua ja koputtaa sydämesi ovea. Avaa vain ja tunnusta Hänelle syntisi ja ota vastaan anteeksianto ja ikuinen elämä jonka Jeesus Kristus sinulle tarjoaa.

Sanotko että "uskon kun näen"? Pyydät liikaa, eihän se enää ole uskoa, eikä sellainen "usko" riitä, pitää myös kunnioittaa ja totella. Jumalan Sana sanoo "Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!" (Joh. 20:28)

Oletko ylpeä ja ajattelet ehkä että "helvetinpelko ei minua saa uskomaan", et edes usko helvettiin vaan ajattelet ehkä että "jos jumala on olemassa niin hän on rakkaus ja että kaikki pääsevät taivaaseen", turvaat ystäviisi ja omaisuuteesi mutta et halua nöyrtyä, vaikka menettäisit kaiken niin silti et tunnustaisi Jeesusta Kristusta Jumalaksi ja ainoaksi Pelastajaksi, häntä, joka oli esimerkki nöyryydestä ja laupeudesta, hänellä oli kaikki mutta hän luopui Jumaluudestaan uhratakseen itsensä uhrikaritsana sinun ja minun pelastuksen tähden, juuri siitä syystä "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon." (Jaak.4:6 jne.) Hän sanoo: "Asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi." (Jes.57:15)

Hän on sanonut: "Minun edessäni pitää kaikkien polvien notkistuman" (Jes.45:23), kirjoitettu on myös "ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra." (Fil.2:11) ja "Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja "heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen" .(1.Piet.5:6-7)

Luopuisit vain ylpeydestäsi, nöyrtyisit ja tunnustaisit että Jeesus on Herra, olisiko mahdollista...?

Vaikka olisit kuinka hyväntekijä tai kunniallinen kansalainen niin halusit sitä tai et, ilman Jeesusta olet saatanan oma, et ehkä usko saatanaan mutta tuo sielun vihollinen on valitettavasti olemassa, lue vaikka ex-saatananpalvojien todistuksia

Entä palvoisivatko maailman mahtavimmat miehet kansainvälisissä salaseuroissa (esim. 3.tason vapaamuurarit) Luciferia huvikseen? Etkö tiedä että monet rikkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset ovat tehneet sopimuksen Saatanan kanssa ja saaneet niin asemansa.

Herää jo näkemään tämän maailman ruhtinaan, saatanan, hirmuteot, tuo sielujemme vihollinen tietää joutuvansa helvettiin ja haluaa viedä meidät sinne mukanaan, vaikka ei Jumala meitä tarkoittanut sinne, vaan elämään kanssaan paratiisissa jossa juoksee "elämän veden virta ja kasvaa elämän puu" (Ilm.22:1-2)

Saatanan tämän hetken kuumimpia instrumentteja meidän tuhoon viemiseksi ovat (ruksaa ne joiden vallassa olet):

uskonnot
 • Kaikki uskonnot jotka eivät tunnusta että Jeesus on Herra, esim. islam, buddha, hindu, mormonit, jehovan todistajat, kabbalah, skientologia, tao, ufologia, saatananpalvonta, shamanismi, evoluutio, krishna-tietoisuus, rastafara
  Uskonnollisuus* ja epäjumalien palvonta kristinuskossa: katolilaiset, ortodoksit, Suomen ev.lut.kirkko (pääosin) ja mikä tahansa kirkko tai kuka tahansa "kristitty". (Huom! Usko Jeesukseen (Jumalaan) ei ole uskonto vaan suhde.)
  ateismi
 • gnostilaisuus, kommunismi, tiede
  musiikki
 • rock, (heavy metal, jne.), techno, dance, trance, jazz, soul, r´b, rap, hiphop, ooppera, iskelmä, tango, jne. (HUOM! Minkään musiikin kuuntelu ei sinänsä vie sinua kadotukseen, vaan toimii vain välineenä jolla sinua kahlitaan ja saadaan ajattelemaan ja toimimaan "lihassa", tuhoksesi.)
  omaisuus
 • raha, kallisarvoiset esineet, auto, kiinteistöt, kaikki elämässäsi epäjumalaksi tullut materia HUOMAA TÄMÄ: MATERIA EI SINUA TUHOON VIE, VAAN SYDÄMESI
  addiktiot
 • alkoholi, tupakka, huumeet, seksi, pelit, kahvi, tv, netti, läheis, urheilu, julkisuus, jne.
  elokuvat ja tv
 • Kaikki Jumalan Sanan ja terveen opin vastainen toiminta, kauhu, jännitys, komedia, tieteis (scifi), draama, porno, piirretyt, Disney elokuvat ja kaikki ei-raamatulliset elokuvat yleensäkin (erityisesti Illuminatin sponsoroima Hollywood-tuotanto) (HUOM! Nämä siis voivat toimia instrumentteina joilla sinua sidotaan jotta et etsisi Jumalaa, ja jotta maailmallinen saasta pysyisi mielessäsi ja muovaisi sinusta syntisemmän ja helpomman uhrin demoneille, jotta et etsisi Jumalaa ja pelastuisi, sinä ja perhekuntasi)
  menneisyys
 • traumat, pelot, syyllisyys
 • Ja tietenkin kaikki synti ja lihan teot kuten "haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset" (Gal.5:19)

  Olemalla riippuvainen maailmasta on leveä tie kadotukseen! Jeesus sanoi "Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät." (Matt. 7:13-14)

  HEI, LUULETKO ETTÄ "kaikki on syntiä ja kaikkea tulisi noudattaa pilkun tarkasti ja jos tekee erheen joutuu helvettiin ja ikuiseen kadotukseen" (nimerkki "saatana sentään suvaitsee" Vieraskirjassa) TÄMÄ ON MITÄ SAATANA SANOO SINULLE, PELASTAVA USKO ON "KRISTUS TEISSÄ", IHAN KÄYTÄNNÖSSÄ, JEESUS TULEE PYHÄN HENGEN VÄLITYKSELLÄ ASUMAAN MEIHIN, TODELLINEN VAPAUS, RAUHA JA VARMUUS SIITÄ ETTÄ "jos tekee erheen" NIIN EI JOUDU HELVETTIIN EIKÄ IKUISEEN KADOTUKSEEN! JEESUS ON UUSI ELÄMÄ. YMMÄRRÄ TÄMÄ: JUMALAN RAKKAUS MUUTTAA IHMISEN SISÄLTÄ! JEESUS ELÄÄ JA ON VOIMALLINEN!

  Miksi hankkia itselleen ikuisuus helvetissä kun JEESUS RAKASTAA SINUA ja voit elää maailmassa yltäkylläisen, siunatun, elämän ilman pelkoa ja saat olla sisäisesti terve ilman kahlitsevia tunteita ja negatiivisuutta. Voisit saada seurakunnasta todellisia ystäviä niiden ryyppykaveriesi tilalle ja näkisit maailman toisin silmin. Muista että kuolema voi kohdata meitä milloin tahansa, meille uskoville se on voitto, entä sinulle? Tee ratkaisu jo tänään (huomenna voi olla liian myöhäistä), anna elämäsi Jeesukselle! Anna mestari-Savenvalajan muuttaa sinut ja elämäsi, ilmaiseksi!

  Miten tämä tehdään? Sinun täytyy tunnustaa:

  Tarvitsen Pelastajaa.

  Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room 3:23)
  "...vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne," (Jes 59:2a)

  Kristus kuoli puolestani.

  Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; (1 Piet 3:18)

  Minun tarvitsee tehdä parannus synneistäni.

  Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. (Sananlaskut 28:13)
  Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois. (Apt 3:19a)

  Minun tarvitsee ottaa Jeesus uskossa vastaan.

  Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. (Joh 1:12)

  Voin olla varma pelastuksestani.

  Jolla Poika on, sillä on elämä. (1 Joh 5:12a)
  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. (Joh 5:24)

  Sitten voit rukoilla esimerkiksi näin:

  "Rakas taivaallinen Isä, tulen eteesi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee. Isä, pese minut Jeesuksen kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä. Pane minuun kalliin veresi merkki. Haluan antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Jeesus Kristus, Sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Jeesuksen nimessä AAMEN."

  Huom! Mikään rukous ei sinua pelasta vaan uskosi, ja uskoon liittyy aina parannuksen teko ja se näkyy aina käytännössä "koska uskot, tottelet".

  Jos teit tämän päätöksen, mene katsomaan vinkkejä uskovan elämään sivulta "Kristityn valvominen"

  Vieraskirja

  TOTUUS
  Yksikään ajatteleva, asioista selvää ottanut ihminen ei usko evoluutioteoriaan, lue miksi.

  SISÄLLYSLUETTELO


  Tämä sivu oli 9.4.2008 asti valtava väri- ja kuvatykitys. Muutin sivun yleisön pyynnöstä tylsään muotoon. Oletteko nyt tyytyväisiä?