Ei kun tarkoitinkin

Uskon, Jeesus on minun Herrani!

En usko Jumalaan, kieltäydyn pelastuksesta
ETKÖ TIEDÄ OLETKO USKOSSA VAI EIKÖ TEEMA KIINNOSTA?
Jos ei kiinnosta klikkaa ei.Jos et tiedä oletko uskossa vai et niin tiedä että Jeesus sanoo: "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa."(Matt.12:30) Eli jos et selvästi ja tietoisesti ole tehnyt ratkaisua antaa elämäsi Jeesukselle ja syntynyt uudesti Pyhästä Hengestä, et ole uskossa etkä osallinen ikuisesta elämästä vaan kuulut tähän ryhmään: "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."(Ilm.21:8) mutta
miksi hukkua, miksi mennä vapaaehtoisesti helvettiin?!
kun Jumala, "Hän joka on luonut taivaan ja mitä siinä on, ja maan ja mitä siinä on, ja meren ja mitä siinä on"(Ilm.10:6)
r a k a s t a a Sinua
sanoen "Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi."(Ilm.22:17) tarjoten sinulle osallisuutta olla voittajien joukossa, paikassa jossa "hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."(Ilm.21:7)


Oletko mielestäsi "hyvä ihminen" luuletko että hyvät tekosi pelastavat sinut? Etkö tiedä että "Kaikki me olimme kuin saastaiset, ja niinkuin tahrattu vaate oli kaikki meidän vanhurskautemme."(Jes.64:6) Herra pyytää sinulta vain nöyryyttä, että notkistaisit polvesi Hänen edessään ja antaisit Hänen pelastaa sinut ja että ottaisit vastaan nöyryydellä mutta ilolla maailmankaikkeuden luojan, kaiken elollisen ja olemassa olevan Herrojen Herran siunauksen ja lupauksen iankaikkisesta elämästä!!


Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle nyt heti, tehdä tilit selviksi Jumalan kanssa, astua valoon kertaheitolla niin se on helppoa (HUOM! Sinun on uskottava ja nöyrryttävä!); rukoile sydämestäsi, polvistu jos mahdollista, sanoen esim. näin:
""Rakas taivaallinen Isä, tulen eteesi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee. Isä, pese minut Jeesuksen kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä. Pane minuun kalliin veresi merkki. Haluan antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Jeesus Kristus, Sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Jeesuksen nimessä AAMEN."

Jos teit tämän elämäsi tärkeimmän ratkaisusi, olet voittaja, pimeyden voimat kavahtavat sinua, sinussa vaikuttaa tästä lähtien Jumala itse Pyhän Henkensä kautta ja saat kasvaa joka päivä Hengessä ja tulet olemaan osallinen 1000-vuotisesta valtakunnasta ja ikuisesta elämästä siellä, missä Isä itsekin on. Ole siunattu veljeni, Tervetuloa elämään!

Jos kieltäydyit (taas) pelastuksesta, et usko etkä nöyrry, saatana pitää sinusta kiinni tiukasti, olet esim. hevari etkä halua luopua itsetuhoisesta ja Jumalaa herjaavasta elämäntyylistäsi, tiedä että Jumala rakastaa sinua silti ja tarjoaa yhä uudestaan ja uudestaan mahdollisuutta, mutta ei kuitenkaan iankaiken vaan ennen pitkää Hän vaatii sinut tilille, se voi olla vaikka tänään tai vuosien päästä, sitä ei kukaan tiedä (Ota huomioon myös LOPUNAJAN MAHDOLLINEN AIKATAULU) Joten ratkaise asia nyt, valitse Jumala tai saatana

Valitse siis

Uskon, Jeesus on minun Herrani!

En usko Jumalaan, kieltäydyn pelastuksestaETUSIVU