IKUINEN ELÄMÄ

Meneekö elämä ohi liian nopeasti? Jäävätkö haaveesi toteutumatta? Onko elämä pelkkää kärsimystä, täynnä epäonnistumisia ja menetettyjä tilaisuuksia?
Entä pelottavatko maailmaa kohtaavat katastrofit sinua? Pelkäätkö tulevaisuutta?
(oma kuolema, ilmaston lämpeneminen, ydinsota, nälänhätä...?) Saako sairaus, köyhyys, himot, tms. sinusta yliotteen? Jos vastasit yhteenkään näistä kysymyksistä myöntävästi, minulla on sinulle hyviä uutisia...!

Isämme taivaassa on luvannut:

"Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan." (Jes.65:17)

Apostoli Johannes lisää:

1. Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta enää ollut.
2. Näin myös pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, laskeutuvan alas taivaasta Jumalan luota, valmistettuna niinkuin miehelleen kaunistettu morsian.
3. Ja minä kuulin voimakkaan äänen sanovan valtaistuimelta: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Hän asuu heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansojaan. Jumala itse on heidän kanssaan, heidän Jumalansa.
4. Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään, eikä kuolemaa enää ole, eikä surua, ei parkua eikä tuskaa, sillä kaikki entinen on mennyt."
5. Valtaistuimella istuva sanoi:
"Uudeksi minä teen kaiken". Hän sanoi myös: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat luotettavat ja todet".
6. Vielä hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoiselle lahjaksi vettä elämän veden lähteestä.
7. Joka voittaa, perii tämän, ja minä olen hänen Jumalansa, ja hän on minun poikani.
8. Mutta pelkurien ja epäuskoisten, saastaisten ja murhaajien, haureellisten ja noitien, epäjumalanpalvelijoiden ja kaikkien valehtelijoiden osa on tulisessa, rikkiä palavassa järvessä. Tämä on toinen kuolema." (Ilm.21:1-8)

Ymmärrätkö mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Ethän vain kuvittele että elämä iankaikkisuudessa on tylsää? Ethän anna tämän väliaikaisen maailman sokaista sinua, ymmärräthän että tämä elämä kestää vain hetkisen, mutta elämä jonka aloitamme Jeshuan palatessa kestää ikuisuuden!

Huom! Tässä ei nyt oteta kantaa oloihin 1000-vuotisessa valtakunnassa, vaan puhutaan sen jälkeisestä ikuisuudesta, josta Apostoli Johanneskin kirjoittaa. Sivulla esitetyt ideat eivät missään tapauksessa ole mikään opillinen totuus ja niitä ei löydy Raamatusta; ajatuksen on annettu lentää. Vastuu on lukijalla.

Mieti tätä:
Mikä hetki se onkaan kun "saamme nähdä hänet sellaisena kuin hän on"(1.Joh.3:2)! Kun kuulemme Hänen äänensä ensikertaa, kun Hän kutsuu meitä nimeltä ja toivottaa tervetulleeksi kotiin! Millaista onkaan koskettaa Hänen käsiään, joiden "ihoon hän on meidät piirtänyt"(Jes.49:16)!
Viikot tuntuvat päiviltä kun Hän paljastaa olosuhteet historian tapahtumien ja omien elämiemme taustalla. Millimetri millimetriltä käsitämme Jumalan rakkauden ja viisauden leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden. Emme koskaan pitkästy, koska Jeshua, meidän opettajamme, avaa jatkuvasti uusia tiedon ja viisauden ulottuvuuksia mieliimme.
Tämä oppiminen tulee olemaan täysin erilaista kuin koulunkäynti täällä maassa: meillä on käytettävissämme kaikki aika ja luokkahuoneenamme koko maailmankaikkeus. Me muutumme ja meidän mielemme vapautuu saavuttamaan 100% kapasiteetistaan, niin että muistamme kaiken oppimamme -ikuisesti! Voimme puhua kaikkien aikojen pelastettujen, enkelien ja ehkä jopa muiden maailmojen asukkaiden kanssa. Emme enää vain usko ja toivo, vaan myös näemme ja tunnemme (Job 19:27). Pala palalta täytämme tyhjät paikat ymmärryksemme palapelissä.

Mieti; kaikki sairaus, pahuus ja heikkous on poissa! (Vakuutusyhtiöt ovat menneet konkurssiin!)
Rajaton avaruusmatkailu mahdollista?
Todellinen huipputekniikka käytössä?
Nyt yliluonnollinen on luonnollista (esim. seinien läpi kävely, lentäminen, seinillä ja katossa kävely, rajaton vauhti juostessa, happi ei lopu veden alla, pimeänäkö, telepatia, ajatuksen voima, kyky luoda uutta, jne.)

Musiikki: Opiskele uutta instrumenttia sekunti, ja soitat sitä kuin mestari! Jos haluat, lauluäänesi on parempi kuin kellään maanpäällä koskaan eläneellä.
Istahda illalla palmun alle, nuotion ääreen, ota mikä tahansa soitin ja sävellä vaikka joka päivä uusi albumillinen hyvää musiikkia!

Ruoka: Kokkaa aina epäonnistumatta! Ruoka ei enää koskaan tule olemaan pahanmakuista! Syö tai ole syömättä, nälkää ei ole, ei myöskään janoa.

Aisti-nautinnot: Aistit miljoona kertaa tehokkaammat? Uusia aisteja?

Ei enää "oravanpyörää"; ei huolia rahasta, ei tarvitse käydä palkkatyössä, maksaa laskuja ja nähdä kuinka kaikki rahat hupenevat elämisen kalleuteen!

Et enää haikaile lottovoiton perään! Rahaa ei enää ole eikä sitä tarvita; kaikki on ilmaista! Ennen kuin ehdit pyytääkään, Isä jo täyttää tarpeesi! Tämä on elämää! Miksi jäisit siitä paitsi?!

Kaikki on mahdollista!? Anna mielikuvituksesi lentää! Jeeee! Kuitenkin, kaikki tapahtuu ja on tapahduttava ilman syntiä! Mitään tämän maan kaltaista moraalittomuutta siellä ei ole, me ihmiset emme saa enää tyydytystä tai iloa synnin tekemisestä, vaan vihaamme sitä luonnostamme, ja rakastamme Jumalan oppia sydämestämme ja saamme sen noudattamisesta suurimman tyydytyksen ja ilon.

Jos olet uskossa, nosta katseesi ja katso sanoinkuvaamattoman ihanaa tulevaisuutta jonka Taivaallinen Isämme on meille valmistanut!
Vasta siellä alkaa "todellinen elämä" jonka rakas Taivaallinen Isämme on meille tarkoittanut. Ethän jää puolimatkaan?
Omin voimin et selviä, anna Jeshuan kantaa sinut maaliin asti!
Jeshua on totuus, tie ja elämä! Elämä Hänen kanssaan on ylivertaista! (Lue lisää näiltä sivuilta!)
TAKAISIN

päivitetty 23.2.2010


ETUSIVU