astu sisään
en españolin english

TÄRKEÄ PROFEETALLINEN SANA: Nyt, juuri ennen Jeshuan (Jeesuksen) paluuta, Jahve tulee ennalleenasettamaan seurakuntansa (Ef.5:25-27)! Itse asiassa Herra ei voi palata noutamaan seurakuntaansa, ennenkuin se on siinä tilassa, kuin se oli apostolisen seurakunnan aikana (Apt.3:19-21). Hajallaan oleva Jeshua Messiaan ruumis tullaan kokoamaan yhdeksi laumaksi, on oleva yksi paimen ja yksi lauma, uskovat juutalaiset ja uskovat pakanat yhdessä.

Raamattu osoittaa, että Herra tulee asettamaan ja palauttamaan kaikki asiat ennalleen (Apt.3:19-21). Israel ja Jerusalem asetetaan ennalleen (Jes. 49:6-8, 62:6-7). Perhesuhteet asetetaan ennalleen (Mal.4:4-6, Matt.17:11). Myös raamatullinen ajanlasku, raamatullinen lepopäivä, raamatulliset juhlat, kuten lehtimajanjuhla ja pääsiäinen asetetaan ennalleen (Jes.66:23, Sak.14:16-19). Maailman uskonnoissa (myös kristinuskossa) vaikuttava Babylonian valheuskonto on tulossa tiensä päätökseen! Armon aika on loppumassa!
Kohtalokas kysymys, joka meidän jokaisen on kysyttävä itseltämme, on: Olenko minä myötävaikuttamassa tässä Jumalan ennalleenasettamisprosessissa, vai olenko sitä vastaan, osallistuen näin säädettyyn tuomioon? (Ilm.18:4)


"Pelätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut. Kumartakaa ja palvokaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan, meren ja vesien lähteet" (Ilm.14:7)Olen hyväksynyt Jeshua Messiaan Pelastajakseni

Uskon, olen uudestisyntynyt, Jeesus on Herrani En usko Jumalaan/Jeesukseen, enkä hyväksy Häntä Herrakseni EVVK, en halua puhua koko aiheesta,.. *painokelvotonta tekstiä*

”Universaali Totuus” sivusto on Raamatun Totuutta puolustava hengellinen sivusto jonka tehtävä on julistaa Kolmen Enkelin sanomaa (Ilm.14:6-13) ja Jeshua Messiaan pikaista paluuta. Se kertoo ainoasta Jumalasta ja Hänen suunnitelmistaan ja pelastuksesta ja Hänen tahtonsa mukaisesta elämästä. Se paljastaa Saatanan juonia ja etsii ja janoaa totuutta viimeiseen asti.

Tällä sivulla on listattuna kaikki tämän sivuston suomenkielinen sisältö aihealueittain (jako on suuntaa antava, koska moni sivu sopisi moneenkin kategoriaan).
Toivon sinulle miellyttäviä luku- ja katseluhetkiä!

TUTKIMUKSIA

Totuus lyhyesti
Yksikään ajatteleva, asioista selvää ottanut ihminen ei usko evoluutioteoriaan, lue miksi!
Taistelu Jumalan ja sielunvihollisen välillä saavuttaa huippunsa meidän silmiemme edessä. Vihollisella on hallinnassaan ihmisiä ja henkivaltoja jotka yhdessä valmistelevat viimeistä epätoivoista hyökkäystään Totuutta ja sitä seuraavia uskollisia vastaan. Lue lisää.

Jumalan Suunnitelma
Jumalan ihmeellinen Suunnitelma ihmiskunnalle ja koko maailmankaikkeudelle. Hän haluaa sinun tietävän tämän! Lue lisää.

Totuus uskonnoista
Mikä uskonto on oikea? Voiko jonkun uskonnon kautta löytää Jumalan/jumalia tai kuolemanjälkeisen elämän? Lue lisää.

Mitä kuoleman jälkeen?
Raamatun totuus siitä, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Enemmistö voi olla väärässä! Vain huolellinen Jumalan
Sanan tutkiminen voi antaa oikean tiedon tästä tärkeästä asiasta joka meillä kaikilla on edessä, ellemme sitten tule tempaistuksi Kristuksen tullessa. Nyt on aika paljastaa totuus tästäkin väärän opetuksen riivaamasta asiasta. Lue lisää.

Kansainvälinen terrorismi
Mitä on Al-Qaidan takana? Olivatko 9/11:n organisoijat todella terroristeja?
Uutisiin ei voi luottaa liikaa. Salaliittoteoriat ovat usein oikeammassa kuin virallinen totuus... Lue lisää.

Syyt miksi valita Jeesus systeemin sijasta -kuvagalleria
Kuvagalleria siitä miten tämän maailman systeemi ei ole mieltäylentävä... Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. On sotaa, nälänhätää, työttömyyttä, sairautta... loputtomasti ongelmia! On liikaa sydämen kovuutta.. Mihin tämä kaikki johtaa? Voiko kaikki jatkua ennallaan loputtomiin? Mikä on vaihtoehto?
Lue lisää.

KRISTILLINEN OPPI

Pitääkö kristityn noudattaa Lakia?
Tämän artikkelin tarkoitus on tuoda julki kristittyjen vuosituhantinen erhe koskien "lakia" ja auttaa Herraan Yeshuaan uskovia, erityisesti pakanoita, löytämään oikea tapa soveltaa "lakia" heidän uskossaan ja elämässään! Lue lisää!

Tooran 613 käskyä ja niiden seurattavuus tänään
Kaikki Tooran 613 käskyä listattuna ja eriteltynä sen mukaan voiko/pitääkö niitä noudattaa Uudessa Liitossa! Toora määrittelee synnin! Välttääksemme luopumuksen, meidän tulisi tuntea tarkasti mitä synti on, jotta voisimme tehdä siitä parannuksen. Jos haluat olla Jumalalle otollinen, tsekkaa tämä!

Onko Israelin ulkopuolella pelastusta?
Jahve yhdistää Jeshuassa Juudan ja Israelin, jos olet uskossa niin olet israelilainen, vakuuttava sanan todistus tästä, lue lisää!

Totuus raamatullisesta kasteesta
Raamatullinen kaste on pahasti väärän opetuksen riivaama. Raamattu ei missään tapauksessa tue vauvojen kastamista, eikä myöskään kastetta kolmessa eri nimessä, vaan oikea kaste tapahtuu upottamalla Jeshuan (Jeesuksen Kristuksen) nimeen. Tässä perusteellinen selvitys aiheesta. Lue lisää!

Pelastavan uskon tunnusmerkit
Mitä tarkoittaa pelastava usko? Epäiletkö omaa tai jonkun toisen pelastusta? Onko uskosi aitoa? Tarkasta täältä, täytätkö Raamatun määrittämät tunnusmerkit! Lue lisää!

ISRAEL, LÄHI-ITÄ

Totuus islamista ja muslimeista
Onko islam rauhan uskonto? Jos on, miksi koraani kannustaa väkivaltaan vääräuskoisia vastaan? Miksi terroristit ovat lähes yksinomaan muslimeja? Miksi muutama kesy pilakuva johtaa suurlähetystöjen polttamisiin,
murhilla ja pommi-iskuilla uhkailuun? Miksi muslimeille ei kelpaa tasaveroinen rinnakkainelo Euroopassa, vaan he pyrkivät ylivaltaan? Löydä kysymyksiin vastaukset tältä sivulta!

Shiiamuslimit-kuvagalleria (Varoitus: Tämä sivu sisältää verisiä valokuvia.) Päätä itse ovatko nämä ihmiset täysin järjissään...

Syyt miksi siunata Israelia
Selitys syistä miksi siunata Israelia. Hanki elämääsi siunaus siunaamalla Jumalan valittua kansaa! Ymmärrä Jumalan suunnitelma!

kuvagalleria palestiinalaisista
Kuvagalleria Palestiinalaisista

Totuus palestiinalaiskysymyksestä
Tunnetko jo historian, sen että ns. "palestiinalaisilla" ei ole oikeutusta Israelin maahan? Konfliktin taustat kertovat karua kieltään Jumalan ja Saatanan välisestä taistelusta planeetallamme. Konfliktin loppu on kuitenkin näköpiirissä... Lue lisää.

"Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon." (Jer.29:11)

"Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua." (Ps.50:15)

Isän rakkauskirje

PROFETIA, TULEVAISUUS

Saatanan Juonet Paljastettu
Erittäin arkaluonteista salattua tietoa sielunvihollisen suunnitelmista: mm. suunnitelma Uudesta Maailmanjärjestyksestä ja sen ajoitus, Illuminati, Antikristus, Yhdysvaltojen ja Israelin rooli maailmassa. Entä kuinka kaikki päättyy? Henkeäsalpaavia paljastuksia, ei ihme että taistelu sivun nettiin saamiseksi oli kova... Lue lisää.

Kandidaatit Antikristukseksi
Tiedämme että ennen Jeesuksen paluuta ilmestyy antikristus, saatanan viimeinen ponnistus meidän viemiseksemme helvettiin ja perustaakseen valtakuntansa maan päälle.
Tuo kirottu joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan tulee, mutta kuka hän on? Mitä Raamattu sanoo? Mitä sanovat demoniset henget itse? Voiko niiden sanomisiin luottaa? Onko hän "siniverinen"...? Lue lisää.

Lopunaikojen kalenteri
Raamatun profetiat kertovat että nämä maailmanajat ovat tulossa loppuunsa. Jeshua Messias palaa pian. Milloin?
Emme voi tietää täsmälleen, mutta tiedämme monia asioita joiden täytyy tapahtua ennen sitä. Asioita, jotka tapahtuvat silmiemme edessä, vaikka usein emme huomaa tai meille ei yksinkertaisesti kerrota... Lue lisää.

Lista Raamatun tärkeimmistä profetioista
Yllätyt kun näet kuinka moni Raamatun profetia on täyttynyt! Tämä on kiistaton, kaiken epäilyksen alleen murskaava todiste siitä että Raamatun Jumala on ainoa Kaikkivaltias Jumala! Voimme luottaa täysin siihen että Jahve Jumala täyttää profeetallisen sanansa loppuun asti. Katso mikä maailmaa kohtaa tulevaisuudessa. Nyt. Lue lisää.

Milloin tempaus tapahtuu?
Tästä on monenlaista opetusta, mutta harvat ovat ne jotka todella ovat perustaneet uskonsa Raamattuun; Jumalan Sana on tämän suhteen selkeä, mutta kuinka moni haluaa kuunnella? Lue lisää

Tarkka päivä jolloin Messiaan piti tulla
Danielin kirjassa oleva 70 vuosiviikon profetia kertoo meille tarkan päivän milloin Messiaan piti tulla? Tuliko Hän? Toteutunut profetia selitetty täydellisesti. Lue ja hämmästy! Lue lisää!

Ikuinen elämä
Jos olet uskossa, nosta katseesi ja katso sanoinkuvaamattoman ihanaa tulevaisuutta jonka Taivaallinen Isämme on meille valmistanut!
Voitko kuvitella maailman, jossa ei ole pahuutta, sairautta, tms. kaikki on täydellistä. Oppiminen 100% aivokapasiteetilla, aikana ikuisuus, luokkahuoneena koko maailmankaikkeus... Lue lisää.

LUOPUMUS, HARHAOPIT

Totuus katolisuudesta
Roomalaiskatolista kirkkoa pidetään yleensä kristittynä ja sen uskollisia jäseniä, etenkin karismaattisia katolisia, kristittyinä. Oletettavasti heidän uskonsa perustuu Raamattuun ja he käyttävätkin Jeesuksen nimeä ilman mitään ongelmaa,... Ovatko katoliset todella meidän Raamattuun uskomme perustavien kristittyjen uskonveljiä ja sisaria? Mikä on totuus tästä uskonnosta, mitä he todella opettavat tärkeistä asioista? Voiko ihminen pelastua tämän uskonnon kautta? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen lukemalla tämän sivun! Sisältää vakavan viestin evankelisille kristityille... Lue lisää.

Totuus kristityistä seurakunnista
Tilanne on erittäin vakava. Luopumus on kaikkialla... Todellisten Herran palvelijoiden on päästävä irti tunnustuskunnista! Lue lisää.

2000-luvun uskonpuhdistus:
95 teesiä evankelisten kristittyjen tilasta

Evankeliset seurakunnat ovat valovuosien päässä alkuseurakunnasta, katso itse näistä teeseistä! Pitääkö meidän vain tyytyä tähän tilanteeseen ja sanoa: "Näin ovat ajat, ja emme voi muuttaa sitä"? Minun vastaukseni on: EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA!! Lue lisää.

Tapakristillisyys
Millainen on nimi- tai tapakristitty? Mikä ero on nimikristityn ja aidon uskovan välillä? Jos olet kristitty vain tavan vuoksi, lue tämä!

JUHLAT

Yule (Joulu), roomalainen pakanallinen saturnalia
Joulu ei ole kristillinen juhla vaan babyloniasta lähtöisin oleva epäjumalanpalveluspäivä jonka roomalaiskatolinen kirkko "kristillisti". Miksi meidän evankelisten kristittyjen pitäisi viettää sitä? Jeshua ei syntynyt 25.joulukuuta. Ilmestyskirjassa hän kehoittaa "lähtekää sieltä (Babyloniasta) ulos minun kansani". Lue lisää.

Katsaus myyttiin joulupukista
Kun huolella vertaamme myyttiä joulupukista Raamatun tosikertomukseen Jeesuksesta Kristuksesta, meille jää se järkyttävä tosiasia, että pukki on täydellisesti korvannut Jeshuan liian monien ihmisten elämässä. Eikä ihme, sillä joulupukki (Santa Claus) on itse saatana, eksytyksen mestari! Lue lisää.

Pääsiäinen, Babylonialaisen Astarte(Easter)-jumalattaren -juhla
Miten Raamatullinen Pesach eroaa "kristillisestä pääsiäisestä"? Kristillisen pääsiäisen juuret ovat Babyloniassa! Lue miten paastonaika, pitkäperjantai, munien maalaaminen yms. liittyvät Astarten palvontaan. Mikä on oikea Raamatullinen pääsiäinen? Entä miten ehtoollinen liittyy pääsiäiseen? Lue lisää!

ILMAN LUOKITUSTA

Etkö usko Jumalaan?
On uskomatonta miten ihminen keksii tarinoita peittääkseen ilmeisen: Jumala loi taivaan ja maan ja ihmisen omaksi kuvakseen.Todisteet ovat kiistattomat! Lue lisää.
Etkö tiedä uskotko/ tai ei kiinnosta?
Jeesus rakastaa sinua!
Miten pelastua? Lue lisää


Vieraskirja

ÍNDICE EN ESPAÑOL

ELÄMÄ KRISTUKSESSA

Kristityn valvominen lopunajan yhteiskunnassa
Pelastus ei ole menneisyydessä tehty ratkaisu, vaan uskossa on valvottava! Kirkkokuntien luopumus on näinä lopunaikoina tosiasia; kuinka välttää luopumus omalta kohdaltamme ja lyönnit (Luuk.12:47) ja elää voitokkaasti? Lue lisää! (sisältää Sivu 2:OLE RADIKAALI KRISTITTY Miten saavuttaa paras, kiehtovin ja tavoiteltavin asia mitä ihmiselle voi tapahtua; Kaikkivaltiaan Pyhän Jumalan jatkuva läsnäolo ihmisessä?)

Kristityn hengellinen aikuisuus
Sanassa sanotaan: "Jättäkäämme sentähden Kristuksen opin alkeet ja pyrkikäämme täydellisyyteen..." Jumalan tahto on että kasvaisimme hengelliseen täysi-ikäisyyteen, kohti täydellisyyttä.
Kuinka voimme tunnistaa hengellisen aikuisuutemme? 3 oiretta hengellisestä keskenkasvuisuudesta ja 3 vasta-ainetta. Lue lisää.

Jumalan Parhaat Lupaukset
Jumalan ihanimpia lupauksia meille uskoville ja koko luomakunnalle! Elä näitä lupauksia todeksi elämässäsi! Paina ne mieleesi! Anna niiden olla väkevä osa rukouksiasi ja hengellisiä taistelujasi! Ne ovat järeän kaliiberin aseita! Lue lisää!

Jumalan neuvoja elämääsi
Tiedätkö? Et tule saavuttamaan mitään hyvää väkivallalla, petoksella, valheella tai millään Jumalan Sanan vastaisella toiminnalla. Usko minua, tarvitset Jumalan neuvoja elämääsi! Jos haluat elää voitokkaasti ja todella omistaa Jumalan siunauksen elämässäsi, aloita soveltamaan käytäntöön mitä olet oppinut Raamatusta tai opit luettuasi tämän sivun! Tulet näkemään muutoksen elämässäsi ja et tule ikinä katumaan!
Lue lisää!

Kristityn raha-asiat. Jos haluat menestyä, olla siunattu ja todellinen Jeesuksen opetuslapsi, on hyvin tärkeää että otat Jumalan mukaan raha-asioihisi alusta lähtien (ei vasta sitten kun olet talousvaikeuksissa) ja huolehdit raha-asioistasi Raamatun opettamalla tavalla.

Jumalan neuvoja työhön Raamatullinen näkökulma työntekoon.

Miksi kaikki hauska on kielletty? He jotka eivät vielä tunne Jumalan voimaa, tietämättömyydessään ja uskon puutteessaan kysyvät tämän kysymyksen. Entä sinä? Tiedätkö jo mitä on olla uskovainen?

Pyhän Hengen täyteys
Missä tilassa sellainen sielu on, joka on täyttynyt Hengellä? (Ef.5:18) Ja mitkä ovat Hengellä täyttymisen seuraukset? Näihin kysymyksiin Raamattu vastaa mielenkiintoisella tavalla... Lue lisää.

Oletko koettelemuksissa?
Koetukset näyttävät mitä olet oppinut. Ennen kuin sinut on koeteltu et voi tietää mitä todella osaat ja mitä et. Koetukset ovat mahdollisuuksia näyttää kypsyytemme ja potentiaalimme. Tutkikaamme joitakin koetuksia joita Jumala käyttää kehityksessämme. Lue lisää.

Tekijän palsta

Olenko harhaoppinen? Tarkasta Mihin uskon?

Miten Jumala muutti yhden elämän? Elävä todistus elämästäni. Mitä Jumala teki minulle, Hän voi tehdä saman sinulle... Lue lisää.

Tämä sivusto toteuttaa Jumalan minulle antamaa palvelutehtävää. Sivusto elää ja kehittyy tekijänsä mukana. Olisin iloinen jos voisit kommentoida näitä sivuja tai jättää tervehdyksen Vieraskirjassa.

AJANKOHTAISTA:

Uusimmat julkaistut (suomeksi):
Onko Israelin ulkopuolella pelastusta?2.2.2021 Tooran 613 käskyä ja niiden seurattavuus tänään /11.03.2012
Totuus Roomalaiskatolisesta uskonnosta /11.10.2011
Pääsiäinen, Babylonialaisen Astarte(Easter)-jumalattaren -juhla /8.5.2011

Tulossa (suomeksi):
Johtuen intensiivisestä työ- ja perhe-elämästä, en ehdi tehdä näitä sivuja nykyään ollenkaan.

Terv. Toni Arias

P.S. Kirjoitan blogia täällä (väliaikainen) ja täällä (vanha ja nykyinen).

päivitetty 2.2.2021

email: webmaster(at)laverdaduniversal.org

Näiden sivujen toinen kieli on espanja. Tässä linkkejä suomenkielisiin artikkeleihin jotka on julkaistu sivujen espanjankielisessä versiossa:

Israel profetiassa
Mitä ufot ovat?
Mitä tulevaisuus tuo?
Milloin tempaus on?
Suuri petos tekeillä?
Oletko valmistautunut jos Illuminati lavastaa väärän tempauksen
Ekumenian korvasyyhy
Lahkolaisuus
Ilmestysmaja kuvin
Kiitos ja ylistys kuuluu rukoukseen

LINKS
Tämän sivuston teemoihin liittyviä, tekijän suosittelemia linkkejä.

Vierailijoita 24.7.2006 lähtien Animated Flags (sisällysluettelo ja suomenk. index sivu yhdistyivät 3.6.2012)

Vieraskirja

Email: webmaster(at)laverdaduniversal.org
Kaikki näiden sivujen oma materiaalini vapaassa käytössä; 2006-2015 Toni Arias