Universaali Totuus:

25. joulukuuta
Yule (Joulu), roomalainen pakanallinen saturnalia

"Jeshua ei syntynyt Jouluna joten mitä/kenenkä syntymäpäivää juhlit...?!"

Meidän gregoriaanisessa kalenterissamme, jonka olemme perineet Rooman imperiumista (Paavi Gregorius XIII korjasi v. 1582 Julius Ceasarin n. 45 eKr. käyttöön ottamaa juliaanista kalenteria Dan.7:25 "...Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain"/toim. huom.) 25. joulukuuta tunnetaan Herramme Jeshua Messiaan (Jeesuksen Kristuksen) syntymäpäivänä, päivänä jolloin hän syntyi Betlehemissä, Israelissa, mutta, tosiasiassa, onko tämä tärkeä pakanallinen juhlapäivä (Saturnus-jumalan kunniaksi vietetty Saturnalia, tai dies natalis Solis Invicti "Voittamattoman Auringon Mithran päivä") päivä jona Herramme Jeshua Messias todella syntyi? Eikö se ole paremminkin yksi pakanallinen kristillisyyteen sekoittunut juhla joka on antanut sijaa kaikelle sille jota tänään kutsumme "jouluksi"?

Onko raamatullista pystyttää joulukuusia jotka on koristeltu kimaltavilla palloilla, valoilla, joulupukeilla, paimenilla, enkeleillä tai eläimillä? Onko raamatullista rakentaa patsaita lapsesta seimessä Marian ja Joosefin kanssa ja eläimistä? Onko yleensäkään mikään jouluun kuuluva perinne, kuten joulutervehdysten lähettäminen, joulukalenterin luukkujen avaaminen, tonttulakin pitäminen tai lahjojen vaihtaminen raamatullista? Entä kaupallisuus, se että näissä loppuvuoden pakanallisissa juhlissa on enemmän kaupallisuutta kuin mitään muuta?

Siinä on kysymykset joihin saat vastauksen, Pyhän Hengen toimesta joka johdattaa sinua käsissämme olevan totuudellisen ja ihanan sanan kautta, kun vain vähän aikaa sitten ihmisiä joilla oli Raamattu kotonaan kutsuttiin kerettiläisiksi ja heitä poltettiin Inkvisition polttorovioilla, ja Raamatut poltettiin kokkoina


roomalaisen pakanallisen saturnalian viettoa
Sacrae Congregationis Sancti Officiin toimesta, joka on olemassa vielä tänäkin päivänä (ja juuri sillä tulee ratsastamaan suuren Babylonian antikristus.)

HUOMAA TÄMÄ: Jos ihminen on pakana, on luonnollista että hän viettää pakanajuhlia ja hän saa tehdä sitä kaikessa rauhassa, minulla ei ole mitään sitä vastaan (vaikkakin olen murheellinen jos ihminen hylkää Jumalan tarjoaman pelastuksen) Mutta jos ihminen on Jeshuan Pyhä on syytä etsiä totuutta ja Jumalan tahtoa kaikessa eikä "mukautua tämän maailmanajan mukaan".

Jeshua ei syntynyt 25. joulukuuta

Luuk.2:1-11 sanoo:
1. Ja tapahtui niinä päivinä, että keisari Augustukselta kävi käsky, että kaikki maailma oli verolle pantava.
2. Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana.
3. Ja kaikki menivät verolle pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa.
4. Niin Joosefkin lähti Galileasta, Nasaretin kaupungista, ylös Juudeaan, Daavidin kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem, hän kun oli Daavidin huonetta ja sukua,
5. verolle pantavaksi Marian, kihlattunsa, kanssa, joka oli raskaana.
6. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli.
7. Ja hän synnytti pojan, esikoisensa, ja kapaloi hänet ja pani hänet seimeen, koska heille ei ollut sijaa majatalossa.
8. Ja sillä seudulla oli paimenia kedolla vartioimassa yöllä laumaansa.
9. Niin heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti.
10. Mutta enkeli sanoi heille: "Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle:
11. teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Messias, Adonai, Daavidin kaupungissa.

Tämä Luukkaan evankeliumin kohta kertoo meille Herramme Jeshuan syntymästä. Joosefin ja Marian piti lähteä Galilean Nasaretista Beetlehemiin Rooman Imperiumin väestönlaskentaan, heidän piti olla toimenpiteen aikana kotikaupungissaan, mutta he olivat asuneet kauan Nasaretissa, ja kun he saapuivat Betlehemiin heillä ei ollut paikkaa missä majottautua, ja niin Jeshua-lapsi, Pelastajamme, syntyy seimeen, mutta tarinassa on yksi hyvin ainutlaatuinen yksityiskohta; sinä yonä lähellä Betlehemiä oli paimenia paimentamassa lampaitaan ja yöllä he olivat vartioimassa laumaansa kun enkeli ilmestyy heille ja kertoo Messiaan syntymästä, mutta nyt menkäämme tärkeään asiaan, 25. joulukuuta pohjoisella pallonpuoliskolla on talvi ja yöt ovat kylmiä, ja on mahdotonta, naurettavan tyhmää, että paimenet olisivat kedolla lampaidensa kanssa niin kylminä öinä JESHUA EI OLE SYNTYNYT 25. JOULUKUUTA, käsissäni on esite Israelista, joka sanoo:

"Israelin ilmasto on pääosiltaan välimerellinen. Kesät ovat pitkiä, kuivia ja kuumia ja talvet lyhyitä ja viileän sateisia. Toki paikallisia eroja esiintyy korkeuserojen ja sijainnin mukaan... Vuoden kylmin kuukausi on tammikuu, jolloin keskilämpötilat vaihtelevat viiden ja kymmenen Celsiusasteen välillä. ...Tammi- ja helmikuun aikana voi keskiylängöillä, siis Jerusalemissakin, sataa myös lunta, joka kuitenkin useimmiten sulaa parin päivän sisällä, ellei nopeamminkin."
Betlehem sijaitsee juuri keskiylängöllä, 10 km Jerusalemista ja juuri tuolla vuoristoisella alueella talvet ovat kosteita ja kylmiä ja luntakin sataa silloin tällöin, olen henkilökohtaisesti ollut Israelissa talvella ja joulukuu on kylmä ja on mahdotonta että lampaita pidettäisiin ulkona tuona aikana, JEESUS EI SYNTYNYT 25. JOULUKUUTA.
Kaikki paimenet Israelissa ennen kuin alkaa heprealaisen kalenterin mukaan 8. kuukausi Bul (lokakuussa) keräävät kaikki lampaansa aittoihin talveksi.
Milloin sitten Jeshua on syntynyt? Puhuvatko Kirjoitukset asiasta ollenkaan? -Eivät puhu suoraan mutta Jahve kehoittaa tutkimaan sanaansa, ja juuri se kertoo meille että aika jolloin Jeshua syntyi ei ole talvi eikä joulukuun 25., aamen. On yksi asia joka on syytä ottaa huomioon, ensiksikin tosiasia että Jeshua ristiinnaulittiin Juutalaisten pääsiäisenä. Juutalaisten pääsiäinen (8 päivää) alkaa Nissan-kuun 14.päivänä (maalis-huhtikuussa). Juutalaisten kalenterissa kuukaudet ovat erilaisia kuin meillä, ensimmäinen kuukausi on Nisan, toinen Iyar, kolmas Sivan, neljäs Tammuz, viides Av, jne.

Juutalainen uskonnollinen kalenteri alkaa uudesta kuusta ennen tai jälkeen kevätpäiväntasauksen, se on joitain päiviä ennen tai jälkeen 22. maaliskuuta, sinä päivänä auringon laskettua alkaa Nissan-kuu (esim. 22. maaliskuuta) ja siitä lasketaan 14 päivää ja meillä on juutalaisten pääsiäisen arvioitu ajankohta, ja Jeshuan ristiinnaulitsemisen päivämäärä. On välttämätöntä määrittää päivämäärä jolloin Jeshua kuoli, on välttämätöntä määrittää kauanko Jeshuan maanpäällinen palvelutyö oli kestänyt, se on 3 ja puoli vuotta. Jos vähennämme 3 ja puoli vuotta n.5.:stä huhtikuuta, mikä on kevättä, tulemme syksyyn, juuri syksyllä Hän aloitti palvelutehtävänsä ja Kirjoitukset ilmoittavat hänen olleen tällöin 30 vuotias. Juutalaisten lakien mukaan hänen piti aloittaa 30 ja 50 vuoden välillä. Jos tuosta syksystä menemme 30 vuotta taaksepäin tulemme Jeshuan syntymään, syksyllä, syyskuussa, mutta nyt kaikki se mitä sanottiin edellisessä, katsokaamme sitä Raamatun valossa. Joh.19:30-31:ssa sanotaan "Kun nyt Jeshua oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä. Koska silloin oli valmistuspäivä, niin - etteivät ruumiit jäisi ristille sapatiksi, sillä se sapatinpäivä oli suuri - juutalaiset pyysivät Pilatukselta, että ristiinnaulittujen sääriluut rikottaisiin ja ruumiit otettaisiin alas." Jeshua antoi henkensä ja jae 31 puhuu juutalaisten pääsiäisestä jota vietetään siis Nissan-kuun neljäntenätoista päivänä, se on maaliskuun loppua tai huhtikuun alkua meidän gregoriaanisen kalenterimme mukaan.

Joten sijoitamme Jeshuan kuoleman maaliskuun loppuun tai huhtikuun alkuun. Nyt on tarpeellista määrittää vuosien määrä jotka Herra oli täällä maassa julistamassa evankeliumia 3 ja puolen vuoden palvelutehtävänsä puitteissa. Tiedämme muuten myös sen että Antikristus yrittää matkia sitä mitä Jeshua teki, Ilmestyskirja 13:5 sanoo että "sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta", toisin sanoen 3 ja puoli vuotta, matkien kaikkea mitä Jeshua teki, ja roomalainen pakanuus tulee auttamaan tätä miestä.
Johanneksen evankeliumi kertoo meille neljästä pääsiäisestä jotka Jeshua oli täällä kanssamme, Joh.2:23: “Mutta kun hän oli Jerusalemissa pääsiäisenä, juhlan aikana, uskoivat monet hänen nimeensä, nähdessään hänen tunnustekonsa, jotka hän teki.” Tässä mainitaan yksi juhla. Joh.5:1 “Sen jälkeen oli juutalaisten juhla, ja Jeesus meni ylös Jerusalemiin.” Siinä on toinen vuosittainen juhla jolloin oli noustava juhlimaan pääsiäistä. Joh.6:3-4: “Ja Jeshua nousi vuorelle ja istui sinne opetuslapsinensa. Ja pääsiäinen, juutalaisten juhla, oli lähellä.” Tuossa oli 3 pääsiäistä. Joh.13:1: “Mutta ennen pääsiäisjuhlaa, kun Jeshua tiesi hetkensä tulleen,...” Tässä puhutaan viimeisestä pääsiäsestä, vuosittaisesta juhlasta johon hän osallistui neljä kertaa, neljä pääsiäistä, neljännellä hänet ristiinnaulittiin- Joku voi sanoa että puoli vuotta puuttuu, ennen kuin hän vieraili Jerusalemissa ennen ensimmäistä pääsiäistä, Jeshua kastettiin, hän oli 40 päivää erämaassa, saatanan kiusattavana, ehkä hänen täytyi olla toipumassa joitain viikkoja, sitten hän meni Jordanille jossa Johannes Kastaja oli, valitsi 5 ensimmäistä opetuslasta, Kaananin häät, siellä tulee täyteen kolme ja puoli vuotta, vähentäkäämme 3 ja puoli vuotta viimeisestä pääsiäisestä jolloin hänet ristiinnaulittiin, saamme syys- tai lokakuun, syyskuun lopun, syksyn, mutta nyt, on toinen asia. Olemme saapuneet hetkeen jolloin Jeshua aloittaa palvelutehtävänsä , Kirjoitusten mukaan hän oli silloin 30-vuotias, Luukas 3:23 sanoo: “Ja hän, Jeshua, oli alottaessaan vaikutuksensa noin kolmenkymmenen vuoden vanha, ja oli, niinkuin luultiin, Joosefin poika. Joosef oli Eelin poika,”

Miksi Jeshua ei voinut aloittaa ennen tai jälkeen 30 vuoden? Juutalaisten laki sanoi niin, 4.Mooseksen Kirja 4:3:n mukaan pappien ikä jotka palvelivat temppelissä: “..kolmikymmenvuotiset ja sitä vanhemmat aina viisikymmenvuotisiin saakka, kaikki, joiden on palveltava toimittamalla askareita ilmestysmajassa” Näin saavumme ikään jossa Jeshua aloittaa toimintansa syksyllä, jos palaamme ajassa taaksepäin 30 vuotta, Jeshua syntyy syksyllä syyskuussa, ei joulukuussa. Luukaksen evankeliumissa 1:5 eteenpäin sanotaan seuraavaa:
“Herodeksen, Juudean kuninkaan, aikana oli pappi, nimeltä Sakarias, Abian osastoa. Ja hänen vaimonsa oli Aaronin tyttäriä, ja tämän nimi oli Elisabet.
6. He olivat molemmat hurskaita Jumalan edessä, vaeltaen kaikissa Herran käskyissä ja säädöksissä nuhteettomina.
7. Mutta heillä ei ollut lasta, sillä Elisabet oli hedelmätön; ja he olivat molemmat tulleet iällisiksi.
8. Niin tapahtui, kun hänen osastonsa palvelusvuoro tuli ja hän toimitti papillisia tehtäviä Jumalan edessä,
9. että hän tavanmukaisessa pappistehtävien arpomisessa sai osaksensa mennä Herran temppeliin suitsuttamaan.
10. Ja kaikki kansa oli suitsuttamisen aikana ulkopuolella rukoilemassa.
11. Silloin ilmestyi hänelle Herran enkeli seisoen suitsutusalttarin oikealla puolella.
12. Ja hänet nähdessään Sakarias hämmästyi, ja hänet valtasi pelko.
13. Mutta enkeli sanoi hänelle: "Älä pelkää, Sakarias; sillä sinun rukouksesi on kuultu, ja vaimosi Elisabet on synnyttävä sinulle pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Johannes.”

Tämä enkeli oli Gabriel, Gabriel ilmestyy Sakariaalle joka oli leeviläinen pappi ja palveli temppelissä palvelusvuoronsa mukaan, ja näemme että Sakarias ei usko ja hänestä tulee mykkä, hän palaa kotiinsa Juudean vuorille sen jälkeen kun hänen palveluksensa temppelissä päättyi joka oli yhdestä viikosta joka 6 kuukautta ja hän yhtyy vaimoonsa Elizabetiin ja Johannes Kastaja saa alkunsa, saman luvun 26. jakeessa puhutaan Gabriel-enkelin vierailusta Marian luona: “Kuudentena kuukautena sen jälkeen Jumala lähetti enkeli Gabrielin Galilean kaupunkiin, jonka nimi on Nasaret”

Kuudentena kuukautena, tämä on tärkeä kohta, Elizabeth tulee raskaaksi Johannes Kastajasta ja alkaa odottaa ja kun 6 kuukautta oli kulunut enkeli Gabriel vierailee Marian luona ja Pyhä Henki tekee hänet raskaaksi Jeshuasta, pelastajastamme, silloin Johannes Kastaja oli 6 kuukautta vanha, eli, Johannes Kastaja syntyi 6 kk ennen Jeshuaa, jos määrittelemme Johannes Kastajan syntymäajan ja lisäämme 6 kk pääsemme Herramme Jeshua Messiaan syntymäaikaan. Jos haluamme tietää Johannes Kastajan syntymäajan meidän on tiedettävä aika jolloin enkeli Gabriel vieraili Sakariaan luona temppelissä jonakin aikana vuodesta ja sitten Sakarias menee kotiinsa ja tekee Elisabethin raskaaksi, meidän pitää määrittää vuoro jolloin Sakariaan oli vuoro mennä temppeliin, tiedämme Kirjoituksista että Daavidin aikana kun Aaronin poikien palvelusvuorot temppelissä asetettiin, valittiin 24 vuoroa ja jokaisella vuorolla oli perhekuntansa nimi ja jokaisen vuoron tuli palvella Kaikkivaltiaan Jumalan temppelissä yhden viikon ja kun 24 vuoroa oli suoritettu aloitettiin alusta ja näin mentiin vuoden loppuun, vain vuosittaisissa juhlissa kaikki papit palvelivat temppelissä, 1.Aik.24:7:stä eteenpäin puhutaan 24. vuorosta, tiedämme että Sakarias oli Abiaksen osastoa, tästä näemme mikä vuoro Sakariaalla oli: "Ensimmäinen arpa tuli Joojaribille, toinen Jedajalle, kolmas Haarimille, neljäs Seoromille, viides Malkialle, kuudes Miijaminille, seitsemäs Koosille, kahdeksas Abialle,...”

Joten Sakarias oli kahdeksannessa vuorossa, juutalainen uskonnollinen vuosi alkoi 1. päivä Nissan-kuuta, laskekaamme nyt viikko viikolta ja vuoro vuorolta ja tulemme kahdeksanteen vuoroon jolloin Sakarias palveli temppelissä. 1.-7. Nissankuuta eli 21.3 - 27.3, toinen 8. - 14. Nissankuuta, 28.3 - 3.4, sitten 14 Nissankuuta iltapäivällä syötiin pääsiäislammasta sitten 15.-21. Nissankuuta tunnettiin happamattoman leivän juhlana, sitä ei lasketa koska kaikki papit palvelivat yhtäaikaa, suunnilleen 4.:stä huhtikuuta 10.:nteen huhtikuuta meidän kalenterissamme, kun tulemme Abiaksen osaston palvelusvuoroon se on 28 Iyar-kuuta (juutalaisten 2. kk) - 5. Sivan-kuuta eli noin 17.-23.5, eli tuolla toukokuun viikolla Gabriel-enkeli ilmestyy Sakariaalle, 6. Sivan-kuuta on Helluntai, Sakariaan vuoro oli päättynyt mutta hän jatkaa vielä tämän juhlan, jonka jälkeen hän palaa kotiinsa n. 50 km Juudean vuorille, Johannes Kastaja saa siis alkunsa kesäkuun alkupuoliskolla ja kun lisäämme 9 kuukautta, Johannes Kastaja syntyy maaliskuussa ja kun lisäämme 6 kk (koska Johannes oli 6 kk vanhempi kuin Herramme Jeshua) tulemme syyskuuhun, TAAS syyskuuhun, Jeshua todella syntyi syksyllä eikä 25.joulukuuta.

Mistä tämä päivämäärä tulee?

Se tulee pakanallisuudesta, jo muinaisista Babylonian ajoista lähtien talvipäivän seisauksen aikaan vietettiin auringon jumalan syntymäpäivää, mennäänpä nyt historiaan, näemme että Nimrod oli ensimmäinen tyranni maan päällä ja häntä palvottiin jumalana ja kun hän kuoli hänen vaimonsa Semiramis, joka harjoitti pyhää prostituutiota ja sillä tavoin palvoi jumaliaan sanoi että Nimrod oli auringossa, ja aurinko oli Nimrod, ja prostituution seurauksena, hän sai pojan ja ilmoitti sen olevan auringonjumalan Nimrodin työtä ja hän antoi lapselle nimen Tammus, ja he uskoivat Tammuksen olevan henkiin herännyt Nimrod, tällä tavalla Saatana joka jo 1.Moos.3:15 lähtien tiesi että Messias tulisi naisesta yritti jo vääntää totuutta pettääkseen maailman kansakunnat ja Baabelin tornin karkoituksen jälkeen nämä uskomukset levisivät ympäri maailmaa sillä tavalla että Tammus Nimrod ottivat muita nimiä, Semiramiista tuli Isis, Osiris, Astarte, Chinmu, Diana,... Tammusista ja Nimrodista tuli Baal, Jupiter, Herkules, Apollo jne. kaikki nämä palvoivat samaa Saatanaa joka henkilöityi äidissä ja lapsessa ja oletetussa isässä, näin kaikki nämä uskomukset ovat säilyneet. Tammus syntyi talvella juuri 25. joulukuuta.
Babylonian romahduksen jälkeen sen pakanalliset uskonnot säilyivät, Kreikka omaksui ne, sitten tuli Rooma ja omaksui Kreikan ja Babylonian tavat, ja Roomassa Tammusta kutsuttiin Saturnukseksi, ja tätä talvipäivää kutsuttiin ROOMALAISEKSI SATURNALIAKSI, ja kun saatanalliset ekumeeniset johtajat jotka tekeytyivät kristityiksi sekoittivat pakanuuden ja kristillisyyden he yhdistivät tämän juhlapäivän Jeshuan syntymän kanssa ja näin tämä oppi ja perinne tuli kristinuskoon. Tässä on kyse vain nimien vaihdosta, Tammuksen tilalle laitettiin Jeshua jonka väitettiin syntyneen 25. joulukuuta talvipäivänseisauksen aikaan, roomalaisessa saturnaliassa. Tähän juhlaan kuuluivat mielipuoliset, moraalittomat, homoseksuaaliset teot y kaikki barbaarisuus ja saasta josta yhä kuulemme rooman imperiumista. Jossain palvottiin Orusta tai Osirista, Jupiteria, tms. mutta kaikki nämä tulevat samasta juuresta, Babyloniasta, siksi kun Nabukadnessar näkee unen suuresta puusta Danielin kirjassa (Dan.4), puusta jää "kanto juurineen maahan rauta- ja vaskikahleissa kedon ruohikkoon" (kts. Dan.4:12), tulkitsemme sen niin että Babylonian juuret ovat kaikkialla maailmassa ympäri planeettaa, kupari edustaa Kreikkaa joka omaksui nämä Babylonian opit ja sitten Rooma jota rauta edustaa, näemme kuinka nykyään elämme hengellisessä Roomassa, kaikki Rooman pakanallisuus on yhä voimissaan, mukaan lukien Rooman oikeus, kaikki kansakunnat perustavat lakinsa tähän oikeuteen, eikä meille ole jätetty vain tätä vaan myös roomalainen saturnalia, jota kutsutaan meillä Jouluksi (germaanisen pakanajuhlan yulen (tai yul) mukaan.)

Roomalaiskatolinen kirkko ja siihen liittyneet tytär-kirkot ovat Babylonian hengellinen perintö, juuri he muuttivat Tammuksen tai Saturnuksen nimen Jeshuan nimeksi, ja näemme että JESHUA EI TODELLAKAAN SYNTYNYT 25. JOULUKUUTA.

Lahjojen vaihtaminen

Toinen Joulun erityispiirre on lahjojen vaihtaminen. Rooman saturnaliaan kuului suuri ystävyyden ylistäminen ja sieltä juontuu tämä perinne. Tämän roomalaiset pakanalliset papit yrittivät yhdistää, sen mukaan mitä Sanassa sanotaan, itämaisiin tietäjiin jotka toivat "kultaa, suitsuketta ja mirhaa" (kts. Matt.2:9-11) kun Jeshua-lapsi oli seimessä jouluyönä, se on paholaisen valhetta, jos tutkimme sanaa niin vain kedon paimenet menivät kun Jeshua syntyi ja löysivät lapsen seimestä, kun taas tietäjät löytävät Jeshuan talosta, ei enää seimestä, Jeshuan perhe oli jo löytänyt majapaikan, oli kulunut jo useita päiviä, mutta he (papit) sanoivat että sinä yönä tietäjät tulivat, siksi he eivät sallineet Raamatun lukua ja siksi ne jotka lukivat Raamattua poltettiin kokoissa, kuten Inkvisitio poltti elävältä Casidoro Reinan ja Cipriano de Valeran (maailman käytetyimmän espanjankielisen käännöksen tekijät), koska he käänsivät Raamatun, papit määräsivät että ainoa pyhä kieli oli latina (Jeshua ei puhunut latinaa), Rooman imperiumin uskonnollinen kieli oli latina, katolisten messut ovat latinaksi. Kirjoituksista näemme lisäksi että nämä tietäjät antoivat lahjoja Herralle, he eivät vaihtaneet lahjoja keskenään, mutta katolinen kirkko (lue Saatana) sekoittivat taas asioita ja näin lahjojen vaihtaminen tuli kristinuskoon, se on kauhistus Jahvelle, koska Ilm. 11 luvun mukaan lopun aikoina kun kaksi todistajaa murhataan ihmiset vaihtavat lahjoja keskenään, kuten tänään ihmiset jotka eivät tunne Jeshua Messiasta tekevät. Missä kohtaa Raamatussa sanotaan että pitää vaihtaa lahjoja?


Roomalaiskatolinen kirkko on Babylonian hengellinen perintö pitäen yllä kristillisyydeksi naamioituneita SAATANALLISIA PERINTEITÄ!

Miksi evankeliset kristityt alistuvat roomalaiskatolisiin perinteisiin, ja miksi pitäisi alistua? Eikö Raamattu ole ylin ohje? Emmekö seuraa juutalaista Jeshuaa, ei Paavia!

Joulukuusi

Entäpä joulukuusi? Se on myös pakanallinen. Semiramis opetti että eräänä yönä hän näki kuivan kuolleen puunrungon ja sinä yönä puunrunko virkosi elämään ja siitä tuli vehreä ja vihreä, ja hän selitti että tämä kuiva ja kuollut puunrunko oli Nimrod ja että vehreä ja vihreä henkiinherännyt puunrunko oli pojassaan Tammuksessa henkiin herännyt Nimrod.
Samaa babylonialaisten ja roomalaisten pakanallisuutta harjoitetaan vieläkin ja näemme kuinka kuusia koristellaan kimaltavilla palloilla jotka symboloivat aurinkoa, se on babylonialaista! Ilmestyskirjasta näemme millainen on suuren Babylonian, "maan porttojen ja iljetysten äidin" (katolinen kirkko) rangaistus ja meille sanotaan
"Lähtekää sieltä ulos, minun kansani, ettette tulisi osallisiksi hänen synteihinsä ja saisi osaksenne hänen vitsauksiaan!"(Ilm.18:4)
Meidän evankelisten kristittyjen ei pidä osallistua pakanallisiin babylonialaisiin tapoihin.


pakanallinen Joulukuusi

5.Moos.12:1-2:ssa sanotaan "Nämä ovat ne......Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet, korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai VIHERIÄIN PUIDEN ALLA."
1.Kun.14:23:ssa “Hekin tekivät itsellensä uhrikukkuloita, patsaita ja asera-karsikkoja kaikille korkeille kukkuloille ja jokaisen VIHERIÄN PUUN ALLE”
2.Kun.16:4:ssa “Ja hän uhrasi ja suitsutti uhrikukkuloilla ja kummuilla ja jokaisen VIHERIÄN PUUN ALLA.”
2.Kun.17:9-10:ssa “Israelilaiset olivat tehneet Herraa, Jumalaansa, vastaan sellaista, mikä ei ole oikein.....olivat pystyttäneet itsellensä patsaita ja asera-karsikkoja jokaiselle korkealle kummulle ja jokaisen VIHERIÄN PUUN ALLE.”
Hesekiel 6:13:ssa “Ja te tulette tietämään, että minä olen Herra, kun heitä on surmattuina heidän kivijumalainsa keskellä, heidän alttariensa ympärillä, jokaisella korkealla kukkulalla, kaikilla vuorten huipuilla, jokaisen VIHERIÄN PUUN ALLA ja jokaisen tuuhean tammen alla, missä paikassa vain he ovat tarinneet suloista tuoksua kaikille kivijumalillensa.”
Hesekiel 7:2:sta eteenpäin: “...Loppu! Maan neljälle äärelle tulee loppu,...minä lähetän vihani sinua vastaan, tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan ja annan kaikkien kauhistustesi kohdata sinua...”
Jumala Kaikkivaltias tuomitsee kaikki epäjumalanpalvelijat, yksikään epäjumalanpalvelija ei mene sisään Taivasten Valtakuntaan.

JOS TODELLA RAKASTAT JESHUA MESSIASTA JA INHOAT EPÄJUMALANPALVELUSTA, OTA SE KUUSI JA POLTA SE, TUHOA SE!

Sanotaan myös että kuusi -perinteen aloitti Martti Luther Saksassa 1500-luvulla. Vaikka se olisikin totta niin yhä kysyn mitä tekemistä sillä on Raamatun ja uskon kanssa? Luther oli puoliksi katolilainen (lapsikaste, juutalaisviha, jne.), ei siis mikään malliesimerkki. Joulukuusi on yhtä lailla osallistumista babylonialaiseen pakanajuhlaan jota Jumala ei ole säätänyt ja josta hän on nimenomaan varoittanut.

Joilla on silmät nähdä, mutta eivät näe, ja korvat kuulla, mutta eivät kuule ... sellaisia ovat ne uskovaiset joilla on joulukuusi kodissaan, jouluseimiä, tonttuja, joulupukkeja, tuhotkaa ne!.

Loppu tulee, se lähestyy (kts. Hes.7:2), emme ole täällä leikkimässä, elämme lopunaikoja, nyt on aika katua, on aika että hyväksyt todella Jeshua Messiaan Herraksi ja Pelastajaksi.
Lapset jotka pyytävät lahjoja osallistuvat roomalaiseen saturnaliaan, on aika että he lähestyvät Jahvea, ei Joulupukkia, eikä mitään sellaista, lähestykää Jeshua Messiasta, jos meillä on toimeentulo ja vaatteet, olkaamme tyytyväisiä. RIITTÄÄ JO LAHJOJEN VAIHTAMINEN!

Kaikki nämä perinteet tulevat Babyloniasta, vaikka ajattelet että perinne ei ole vahingollista, älä osallistu roomalaiseen saturnaliaan, jätä perinteet sivuun, älä osallistu pimeyden tekoihin vaan nuhtele niitä, JESHUA ei syntynyt sinä päivänä, vaan TAMMUS
Sana perinne hepreaksi antaa luvun 666, samoin kuin sana (arpa)onni, se on yhtä lailla saatanasta. Jätä perinteesi sivuun, Rakasta Jeshuaa. Älkäämme kunnioittako Jeshuaa vain huulillamme, vaan teoin! Matt. 15:8-9 “Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana, mutta turhaan he palvelevat minua opettaen oppeja, jotka ovat ihmiskäskyjä."

Herrasta etääntyneet luopiot seurakunnan sisällä omistavat aikaansa tämänkaltaisiin juhliin, meidän uskovien on tutkiskeltava kirjoituksia, JESHUA TULEE.

SANO EI LAHJOJEN VAIHTAMISELLE, SANO EI TONTUILLE, SEIMILLE, JOULUKUUSILLE, KAUPALLISUUDELLE JA KULUTUSHYSTERIALLE! HEITTÄKÄÄ KAIKKI TÄMÄ, EPÄJUMALANPALVELUS ON KAUHISTUS JUMALALLE!

Joulupukin todelliset kasvot

EXTRA: JOULUPUKKI-MYYTTI ON SAATANAN PETOSTA!

Saatana tarkoituksella loi Jeshuan maailmallisen väärennöksen, rinnastaen Jeshuan monia ominaisuuksia joulupukkiin! On liian monia suoria yhtäläisyyksiä, että tämä joulupukin luominen olisi ollut sattuma. Job 1:6-7 sanoo, että Saatana kiertää ja kuljeksii maata, ikään kuin se olisi pieni puutarhapalsta täysin hänen hallinnassaan. Saatanaa voidaan ajatella mestarimarionettina vetelemässä naruja maan päällä. On varma, että näinä viimeisinä päivinä Saatana haluaisi jonkun toisen vetävän lasten huomion, ihailun ja rakkauden pois Jeshua Messiaasa Eikä ainoastaan sitä, vaan Saatana olisi halunnut turmella lapset jo varhain tuolla kaikkein tuhoisimmalla hengellisellä sairaudella, rakkaudella aineellisiin asioihin ja rakkaudella itseensä, kun pitää saada niin paljon lahjoja kuin mahdollista! Joulupukin (Santa Claus) luominen ja mainostaminen taatusti toteuttaa kaikki nämä tavoitteet. Lue lisää UUSI KATSAUS MYYTTIIN JOULUPUKISTA

Suuri on Jumalan Armo kun Evankeliumin Valo on tullut tuomaan valoon pimeyden teot ja voit ymmärtää että mainitut asiat ovat syntiä ja voit katua.
On aika elää Jeshuassa, Herra ei opettanut juhlimaan syntymäpäiväänsä, juutalaisilla ei edes ole tapana juhlia syntymäpäiviä. Monet murehtivat kun eivät muista ystäviensä syntymäpäiviä, murehtisivat syntejänsä, syntymäpäivät ja lahjojen vaihtaminen ovat roomalaisen Saturnalian tuotosta.
TIEDÄTKÖ? KAIKKEIN ARVOKKAIN LAHJA MITÄ VOIT ANTAA HENKILÖLLE ON SAARNATA HÄNELLE EVANKELIUMIA, SILLOIN SINÄ ANNAT HÄNELLE IKUISEN ELÄMÄN SANOJA, se jos mikä on lahja, se on JUMALAN RAKKAUTTA.
Jeshua asetti ehtoollisen jotta julistaisimme hänen kuolemaansa siihen asti kun hän tulee (kts. 1.Kor.11:26) Saatana on kääntänyt asian ylösalaisin, ihmiset julistavatkin hänen syntymäänsä eivätkä välitä Pyhästä kehoituksesta "lähteä Babyloniasta".
On aika etsiä Herran kasvoja.
Sanoudu irti tästä pakanajuhlasta ja tuhoa kaikki babylonialainen, rukoile katuvan rukous:

“Rakas ISÄ Jeshuan nimessä tulen eteesi pyytääkseni anteeksi epäjumalanpalvelustani ja ymmärtämättömyyden syntiäni koska en tutkinut tarpeeksi sanaasi, Herra pyydän sinulta anteeksi Jeshuan nimessä että osallistuin niin monesti roomalaiseen Saturnaliaan luullen että se on Vapahtajani syntymäpäivä, pyydän sinulta anteeksi Jeshuan nimessä, pyyhi tämä synti Kristuksen verellä, Rakas Isäni haluan olla sinulle kuuliainen, en välitä mitä muut sanovat, anna anteeksi kaikki väärä mitä olen tehnyt, auta minua tuntemaan sinut ja sinun tahtosi paremmin, Lupaan hävittää Jeshuan nimessä kuusen ja kaikki esineet joita olen käyttänyt roomalaisen saturnalian (joulun) vietossa. Kiitos Jeshua sinun armostasi ja hyvyydestäsi, johtakoon Pyhä Henkesi minua aina, Jeshuan nimessä kiitos, AAMEN.

SINÄ JOKA ET OLE VIELÄ HYVÄKSYNYT JESHUAA HENKILÖKOHTAISEKSI PELASTAJAKSESI, puhumme tässä totuuden sanaa, se on kova sana, mutta välttämätön totuuden ja valheen erottamiseen, ja jotta sinun sielusi pelastuisi, saatanan lapset eivät tee Jumalan tahtoa, he tekevät kuten saatana tekee, Jeshua sanoi sen Joh.8:42-44 “ Jeshua sanoi heille: "Jos Jumala olisi teidän Isänne, niin te rakastaisitte minua, sillä minä olen Jumalasta lähtenyt ja tullut; en minä ole itsestäni tullut, vaan hän on minut lähettänyt. Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.”
Kutsumme sinua nyt Valoon että sinusta tulisi Jumalan lapsi, sinun on kaduttava, yksikään kirkkokunta tai uskonto ei sinua pelasta, he uskovat babylonian valheisiin, jos sinä uskot Jouluun, olet "Babyloniassa", SANOUDU IRTI NYT, VAPAUDU! JESHUA ON AINOA TIE!
Rukoile nyt, Herra on luvannut tehdä työn sinussa, jos uskossa otat hänet vastaan:

“Rakas Taivaallinen Isä, Jeshuan nimessä tulen eteesi ja pyydän anteeksi syntejäni. Kadun epäjumalanpalvelustani ja että olen osallistunut roomalaiseen saturnaliaan. Pyydän anteeksi, pese syntini nyt Jeshuan verellä. Tunnustan nyt suullani että Yeshua Hamashiach on Herra, uskon että sinä Isä nostit hänet kuolleista ja hän elää nyt. Jeshua tule nyt sydämeeni, tule Pyhä Henki minuun, tee minusta uusi luomus. Jeshuan nimessä uskon että olen nyt pelastettu ja lupaan seurata sinua. Kiitos Isäni Jeshuan nimessä.” AAMEN

LOPPUYHTEENVETO

1. Joulu on vanha babylonialainen juhla, jonka sielunvihollisen Rooma-petovalta muutti "kristilliseksi" juhlaksi. Miksi evankeliset kristityt ovat alistuneet tähän roomalaiskatoliseen perinteeseen, ja miksi pitäisi alistua?

2. Rooma juhli SATURNUSTA joka 25. joulukuuta. Mieti onko Jeshuasta hienoa juhlia syntymäpäiväänsä yhtenä kaikkein merkittävimmistä saatanallisista juhlapäivistä?

3. Raamattu opettaa että Jeshua ei voinut syntyä 25. joulukuuta.
Jeshua ei koskaan käskenyt viettämään syntymäjuhlaansa, VAAN että muistettaisiin Hänen kuolemaansa EHTOOLLISESSA, leivällä ja viinillä.

“Jolla on korvat, kuulkoon...”
Ilmestyskirja 3:6

Tässä erinomainen opetus joulusta!

Muokattu webmaster@laverdaduniversal.org:n toimesta pastori Ricardo Clauren saarnasta: “NAVIDAD PAGANA, SATURNALIA ROMANA” perustuen Luuk. 2:8-20:een, joka on esitetty “LA BIBLIA EN TU VIDA” ohjelmassa "Cristo Viene"-radio ja televisio -kanavalla Boliviassa.

ING. RICARDO CLAURE
(Evankelista. Bolivian La Pazin CRISTO VIENE (kristus tulee) seurakunnan pastori, johtohahmo ja la Cadena de Radio y Televisión “Cristo Viene la Red”:in toimitusjohtaja)

SISÄLLYSLUETTELO
Uusi katsaus myyttiin joulupukista

Totuus Roomalaiskatolisesta uskonnosta

Vieraskirja



webmaster@laverdaduniversal.org 19.12.2007 (päivitetty 15.12.2015)