UUSI KATSAUS MYYTTIIN JOULUPUKISTA VERRATTUNA JESHUAN MESSIAAN TODELLISUUTEEN

Kun huolella vertaamme myyttiä joulupukista Raamatun tosikertomukseen Jeshuasta Messiaasta (Jeesuksesta Kristuksesta), meille jää se järkyttävä tosiasia, että pukki on täydellisesti korvannut Jeshuan liian monien ihmisten elämässä.

New Age’n kirjoittajat julistavat toistuvasti, että planetaarisen Logos’in ylin johtaja - heidän korkein johtajansa - on nimeltään Sanat Kumara. Mestari D.K., joka puhuu Alice Bailey’n kautta, määrittelee Sanat Kumara’n “valona ja tietoa antavana älynä planeetallamme ja sen sisällä.” [The Externalisation of the Hierarchy, Alice A. Bailey, Sivu 676]. Myöhemmin samassa teoksessa Sanat Kumara tunnustetaan toisella nimellä: Maailman Herra [Sivu 735]. Tämä on tietysti synonyymi Raamatun Saatanasta käyttämille nimityksille. Raamatussa Joh. 12:31, 14:30, ja 16:11, Jeshua nimitti Saatanaa ”maailman ruhtinaaksi”. On siis varma, että Sanat, New Age’n ylin johtaja, jota he nimittävät ”Maailman Herraksi” ei ole kukaan muu kuin Saatana, jota Jeshua kutsui ”maailman ruhtinaaksi”. Sanat on yksinkertaisesti vain englanninkielen sanan Satan translokaatio. Sanat on yhtä kuin Satan, suomeksi Saatana. Tästä ei ole epäilystä varsinkin ottaen huomioon, että Suunnitelma tuoda Sanat’in Uusi Maailman Järjestys on identtinen Raamatun profetialle siitä, kuinka Saatana tulee toimimaan aikakauden lopussa.

Santa = Satan.

Salli minun nyt esitellä eräs toinen sanan Satan (Saatana) translokaatio.

Santa. Kuten sanoissa Santa Claus (joulupukki).

Ennen kuin reagoit liian pikaisesti, pyydän sinua varaamaan aikaa ja lukemaan tämän vertailun Raamatun opetusten Jeshuan ja mytologisten käsitysten joulupukin (engl. Santa Claus) välillä. Monet, monet pastorit valittavat sitä tosiasiaa, että joulupukki on korvannut Jeshuan liian monien lasten ja aikuisten sydämissä tämän päivän Amerikassa (myös Suomessa). Kun luet tätä vertailua, niin ymmärrät, että tämä korvaaminen amerikkalaisten (ja suomalaisten) sydämissä ei ole tapahtunut vahingossa. Pystyt näkemään kuinka Saatana, mestarimarionetti, vetäen naruista maailman yläpuolella, johtaa sekä aikuisia että lapsia pois Jeshuasta kohti joulupukkia, joka on maailman rakkauden ja kaiken sen ruumiillistuma, mitä maailmassa on.

VERTAILU
JESHUA MESSIAAN JA JOULUPUKIN VÄLILLÄ
JESHUA MESSIAS: MEIDÄN HERRAMME JA VAPAHTAJAMME RAAMATUN MUKAAN JOULUPUKKI (SANTA CLAUS): VÄÄRENNÖS IHMISTEN MYYTTIEN MUKAAN
1. Hänellä on villanvalkoiset hiukset (Ilm 1:14) 1. Hänellä on villanvalkoiset hiukset.
2. Hänellä on parta (Jes 50:6) 2. Hänellä on parta
3. Hän tulee punaisessa puvussa (Jes 63:1-2) 3. Hän tulee punaisessa puvussa
4. Hänen tulemuksensa hetki on salaisuus

(Luuk 12:40; Mark 13:33)

4. Hänen tulemuksensa hetki on salaisuus.
5. Hän tulee pohjoisesta, jossa Hän asuu (Hes 1:4; Ps 48:2) Hän tulee pohjoisesta, asuu Pohjoisnavalla, tai Lapissa.
6. Hän on rakentaja (Mark 6:3) 6. Hän on lelujen rakentaja
7. Hän tulee kuin varas yöllä

(Matteus 24:43-44)

7. Hän tulee kuin varas yöllä vieläpä pääseekin koteihin kuin varas
8. Kaikkivaltias -- kaikkivoipa (Ilm 19:6) 8. Hän on kaikkivaltias - voi jakaa kaikki maailman lahjat yhdessä yössä
9. Hän on kaikkitietävä (Hepr 4:13; 1 Joh 3:20) 9. Hän on kaikkitietävä - tietää oletko ollut kiltti vai tuhma koko vuoden ajalta
10. Hän on kaikkialla läsnä oleva (Ps 139:7-10; Ef 4:6; Joh 3:13) 10. Hän on kaikkialla läsnä oleva, tietää milloin olet hereillä tai nukut - Hänen täytyy olla kaikkialla yhtäaikaa, koska pystyy jakamaan kaikki lahjat yhdessä lyhyessä yössä.
11. Hän on ajaton, ikuinen (Ilm 1:8; 21:6) 11. Hän elää ikuisesti
12. Hän elää ihmisissä (1 Kor 3:16; 2 Kor 6:16-17) 12. Hän elää lasten sydämissä
13. Hän on lahjojen antaja (Ef 4:8) 13. Hän on lahjojen antaja
14. Hän on ehdottomasti totta (Joh 14:6) 14. Hän on ehdottomasti tarua - (1 Tim 1:4; 4:7;

2 Tim 4:4)

15. Hän istuu valtaistuimella (Ilm 5:1; Heb 1:8) 15. Hän istuu valtaistuimella
16. Meitä kehotetaan käymään rohkeasti armoistuimen eteen tarpeinemme (Hepr 4:16) 16. Lapsia kehotetaan lähestymään hänen valtaistuintaan ja pyytämään, mitä haluavat
17. Hän kehottaa lapsia tottelemaan vanhempia 17. Hän kehottaa lapsia tottelemaan vanhempia
18. Hän haluaa lasten tulevan luoksensa (Mark 10:14) 18. Hän kutsuu lapsia luoksensa
19. Hän tuomitsee (Room 14:10; Ilm 20:2) 19. Hän tuomitsee oletko hyvä vai paha
20. Hän on iankaikkinen Isä (Jes 9:6; Heb 12:2) 20. Hän on joulun isä (Father Christmas)
21. Hän on Kristuslapsi (Matt 1:23; Luuk 2:11-12) 21. Hän on Kris Kringle (tarkoittaa kristuslasta)
22. Hän on rukousten ja ylistyksen arvoinen (Ilm 5:14 Hepr 1:6) 22. Lapset rukoilevat ja ylistävät "St. Nick"
23. Hän on "sotajoukkojen Herra" (suomalaisen käännöksen mukaan Herra Sebaot) (Mal 3:5; Jes 8:13; Ps 24:10) 23. Hän on tonttujen (maahisten) armeijan herra - (Druidi-uskonnossa maahiset, engl. elves, ovat demoneita tai puiden henkiä)
24. Jumala sanoo (KJV-käännöksen mukaan) "Ho, ho ... (Sak 2:6) 24. Santa (pukki) sanoo englanniksi, "Ho, ho, ho ..."
25. Hän on Rauhanruhtinas, Jumalan kuva (Jes 9:6;

Hebrews 1:3)

25. Hän on maailmanrauhan symboli, joulunajan kuva

Huomautus: Tämä vertailu on otettu julkaisusta "The GOOD NEWSletter", by Former Catholics For Christ, Oct/Nov/Dec, 1997.

Tästä voi selvästi nähdä, että joku tarkoituksella loi Jeshuan maailmallisen väärennöksen, rinnastaen Jeshuan monia ominaisuuksia joulupukkiin! On liian monia suoria yhtäläisyyksiä, että tämä joulupukin luominen olisi ollut sattuma. Job 1:6-7 sanoo, että Saatana kiertää ja kuljeksii maata, ikään kuin se olisi pieni puutarhapalsta täysin hänen hallinnassaan. Saatanaa voidaan ajatella mestarimarionettina vetelemässä naruja maan päällä. On varma, että näinä viimeisinä päivinä Saatana haluaisi jonkun toisen vetävän lasten huomion, ihailun ja rakkauden pois Jeshuasta Messiaasta. Eikä ainoastaan sitä, vaan Saatana olisi halunnut turmella lapset jo varhain tuolla kaikkein tuhoisimmalla hengellisellä sairaudella, rakkaudella aineellisiin asioihin ja rakkaudella itseensä, kun pitää saada niin paljon lahjoja kuin mahdollista! Joulupukin (Santa Claus) luominen ja mainostaminen taatusti toteuttaa kaikki nämä tavoitteet.

Muista, että yksi Jeshuan lopun ajan profetia oli, että ihmisten sydämet tulisivat hyvin kylmiksi Häntä kohtaan. ”Ja sen tähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” (Mt.24:12)

On varmaa, että lapsia kehotetaan tulemaan väärälle lähteelle pyytämään lahjoja, heitä rohkaistaan oikeaan käytökseen läpi vuoden, mutta vääristä syistä ja heitä opetetaan rakastamaan aineellisia asioita ennemmin ja enemmän kuin Jumalaa. Tästä tulee mieleen eräs toinen lopun ajan profetia. "Mutta ymmärrä tämä, että viimeisinä päivinä on tuleva vaarallisia suuren ahdingon ja murheen aikoja, vaikeita selviytyä ja kestää. Sillä ihmiset ovat itserakkaita ja äärimmäisen itsekeskeisiä, rahaa rakastavia ja heitä ajaa kohtuuttoman kiihkeä halu rikastua … He rakastavat aistillisia nautintoja ja turhia huvituksia enemmän ja ennemmin kuin Jumalaa. … (But understand this, that in the last days will come perilous times of great stress and trouble, hard to deal with and hard to bear. For people will be lovers of self and utterly self-centered, lovers of money and aroused by an inordinate greedy desire for wealth ... They will be lovers of sensual pleasures and vain amusements, more than and rather than, lovers of God.)" (2 Timothy 4:1, 2, 4; Parallel Bible, KJV/Amplified Commentary).

Eikö tämä profetia olekin täydellinen kuva yhteiskunnastamme tänä päivänä? Lapsia opetetaan jo hyvin varhaisesta iästä rakastamaan aineellisia omaisuuksia, yrittämään saada niin monta lahjaa kuin mahdollista ja rakastamaan itseään suuresti ja kaikki tuloksena uskosta tähän pakanalliseen joulupukki-myyttiin.

Kehotamme sinua ottamaan tämän informaation rakkaudella, jossa se annettiin. Sinun ei takuulla pidä opettaa lapsillesi joulupukkimyyttiä, vaan sinun pitäisi opettaa heille, että Jeshua ei syntynyt jouluna vaan koko joulu on päättäväisesti hylättävä Raamatun vastaisena pakanajuhlana. On myös tehtävä selväksi että lahjojen vaihtaminen ei tule Jeshuan syntymästä (jossa Idän tietäjät toivat lahjoja Jeshua vauvalle, eivät antaneet niitä toisillensa) vaan on osallistumista vanhaan Saturnalia juhlaan jota vietettiin Roomassa jouluna. Sinun pitäisi opettaa lapsillesi, että on parempi antaa kuin saada. Ja sinun pitäisi ehdottomasti opettaa heille, että Jeshua antoi koko historian suurimman lahjan, Iankaikkisen Elämän Lahjan!

Kun nyt ymmärrät sen tarkoituksellisen tavan, jolla joulupukkimyytti luotiin suoraksi Jeshuan väärennökseksi, voit nähdä, että lapset voidaan helposti johtaa hengellisesti harhaan johtamalla heidät uskomaan ja ottamaan osaa tähän taruun. Kiinnitä heidän huomionsa Jeshuaan Messiaaseen.

Tämä informaatio on jälleen vain yksi tapaus, joka osoittaa, että elämme sydämen kylmyyden ja petoksen viimeisissä päivissä. Yhdessä monien muiden aikakauden lopun merkkien kanssa, tämän pakanallisen druidi-uskonnon Santa Claus (joulupukki) on vain yksi selvä lisämerkki lopusta.

(alkuperäinen artikkeli Cutting Edgen sivulla, muokannut Toni Arias)


Joulu, roomalainen pakanallinen saturnalia


Päivitetty 13.1.2018

SISÄLLYSLUETTELO