"LOPUNAIKOJEN MAHDOLLINEN KALENTERI"

TULEVAISUUS perustuen Raamattuun ja sen mahdollisiin tulkintoihin.

Johdanto

Milloin "lopun ajat" ovat?
Jeesus sanoi: "Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin."(Matt 24:36)
Toisaalta, on myöskin kirjoitettu::

"Herran päivä on tuleva niinkuin varas.(esim. Matt 24:43, 2 Piet 3:10) Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme (katso Kristityn valvominen) ja olkaamme raittiit."(1 Tess 5:2-4)

Jumala sanoo Sanassaan myös:

"Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille."(Aam 3:7)

Joten Jumalan Sanan perusteella voimme odottaa että Jumalan profeetat, jos sellaisia vielä on, tietävät. Jos sanot että "se ei ole mahdollista"; miten sinä sen tiedät? Luuletko tietäväsi kaiken?
Ehkä ajattelet lukiessasi profetioita että "Jos Jumala on olemassa, hän ei voisi tehdä mitään niin kauheaa" tai että kaikki profetiat ovat vain "symbolisia". Jos joku ajattelee noin se osoittaa selvästi että hän ei tunne Jumalaa eikä Raamattua alkuunkaan, koska «Minun on kosto ja rankaiseminen» (5 Moos 32:35) ja "Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,.." (Room 1:18)
On myös ihmisiä "jotka sanovat näkijöille: "Älkää nähkö", ja ennustajille: "Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita."(Jes 30:10)
Herra, Israelin Pyhä, on luvannut "Minä ilmoitan alusta asti, mitä tuleva on, ammoisia aikoja ennen, mitä ei vielä ole tapahtunut; minä sanon: minun neuvoni pysyy, kaiken, mitä tahdon, minä teen... Minkä olen puhunut, sen minä myös toteutan; mitä olen aivoitellut, sen minä myös teen."(Jes 46:10-11) Hänen sanansa ovat "vakaat ja todet"(Ilm 22:6)

Siispä jos olemme uskovia, miten emme uskoisi Hänen profetioihinsa?

Matteus 24:n analyysi
Jeesukselta kysyttiin tämä kysymys: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?"
Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille:
--Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.
5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta
6 Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.
7 Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin.
8 Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. Vuodet 1900:n ja 2000:nnen välillä olivat koko ihmiskunnan historian verisimmät! Kaksi maailmansotaa ja muita sotia siellä täällä, ja huhuja uusista joka päivä!
9 »Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10 Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12 Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13 Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu. Kiitos nykyajan teknologialle, tämä on pian todellisuutta.
15 »Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa --joka tämän lukee, se tarkatkoon--,
16 silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
17 joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
18 ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
19 Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
20 Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina. HUOMAA: Lopunaikojen Jeesuksen opetuslapset (Israelissa) pitävät sapatin,
21 Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.
22 Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään. Tämä osoittaa selvästi että tempaus ei tapahdu ennen kuin Kristuksen paluun yhteydessä. Näissä jakeissa puhutaan suuren ahdistuksen ajasta, kun Antikristus hallitsee.
On myös esitetty että tämä profetia olisi toteutunut Jerusalemin piirityksessä vuosina 66-70 jKr.
23 »Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Paljon vääriä kristuksia nousee! Katso Kandidaatit Antikristukseksi
25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.
27 Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus. HUOMAA: Kristus ei tule salassa, niinkuin "pre-trib"-opin kannattajat, "Jehovan Todistajat" ja muut lahkohenkiset opettavat.
28 Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat. Tässä puhutaan tempauksesta "Missä Kristuksen ruumis on, sinne uskovat kokoontuvat."
29 »Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.
(=TEMPAUS "AHDISTUKSEN AJAN JÄLKEEN") Nämä ovat Jeesuksen toisen tulemisen tapahtumia.
32 »Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä.
33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.
34 Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat.

Eli jos viikunapuu on Israel, niin lehtien puhkeaminen on joko:
 • Israelin valtion perustaminen 14.5.1948 ---ongelmana sukupolvi (Raamatussa sukupolvi yleensä on vain 40 vuotta, päättyi vuonna 1988) (HUOM! sana "genea" joka on käännetty "sukupolvi" tarkoittaa myös aikaa ja aikakautta, joten voi olla että kysymys ei edes ole mistään sukupolvesta)
 • Jerusalemin Vanhan Kaupungin valtaaminen 10.06.1967. ---40 v. sukupolvi päättyisi v.2007 (lue lisää tästä täältä.)
 • Juutalaisten uskoontulo (ottavat Jeesuksen vastaan) ---tämä ehkä todennäköisemmin johtuen sukupolvi-profetiasta ja siitä että Luukas sanoo "Katsokaa viikunapuuta ja kaikkia puita (juutalaiset). Kun ne jo puhkeavat lehteen..."(Luuk.21:29) Muutenkin tiedossa on että lopussa juutalaiset hyväksyvät Jeesuksen, vaikkakin suurten kärsimysten jälkeen: "Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista." (Sak.12:10)
 • 35 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. Todellakin, Hänen sanansa eivät ole kadonneet; ne ovat Raamatussa!
  36 »Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.
  37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva.
  38 Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin,
  39 eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.
  Eli, tulee olemaan paljon pahuutta, ja homoja, ja ihmiset eivät ymmärrä.
  40 Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään.
  41 Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. = Tämä on tempaus!
  42 »Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.
  43 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
  44 Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee. KRISTITYN VALVOMINEN LOPUNAJAN YHTEISKUNNASSA

  Pasuunat -analyysi:

  Ilmestyskirjan seitsemän pasuunaa käsittävät koko ajan alkuseurakunnasta aina Jeesuksen paluuseen, ja ne ovat vahvasti kuvaannollisia. Pasuunat 1-5 ja 7 ovat aika hyvin tulkittavissa mutta 6 on ongelmallisin.

  1. pasuuna: "tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihreä ruoho paloi." (Ilm 8:7)
  Puut ja ruoho ovat uskovia. Rakeet viittaavat satunnaisuuteen ja paikallisuuteen. Kyseessä ovat alkuseurakunnan paikalliset vainot.

  2. pasuuna: "niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi, ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui." (Ilm 8:8)
  Yleinen vaino Roomassa. Kolmasosa uskovista ja evankelistoista kuolee.

  3. pasuuna: "niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt." (Ilm 8:10-11)
  Puhtaan evankeliumin turmeltuminen. Vainojen jälkeen 300-luvulla nousee väärä paimen, Paavi.

  4. pasuuna: "niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö." (Ilm 8:12)
  Jumalan Sanan osittainen pimittäminen. Katolilainen kirkko pimittää Raamatun ihmisiltä ja messutkin ovat latinaksi jota ihmiset eivät ymmärrä.

  5. pasuuna: "niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain; ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman. Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta; ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan. Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää. Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä." (Ilm 9:1-11)
  Islam. Tähti on väärä sanansaattaja, Mohammed, joka joutui demonisten voimien välikappaleeksi. Heinäsirkat viittaavat tämän uuden uskonnon sotaisaan levittämiseen, kuitenkin kristittyjä ei vainottu. Islam pimittää Jumalan sanan eli auringon ja tukahduttaa terveen uskon täysin Etu-Aasiassa ja Pohjois-Afrikassa jotka olivat pitkälti kristillisiä seutuja.
  5 kuukautta on 5*30 = 150 vuotta, mikä viittaa arabien valtaan v. 612-762. Totuus Islamista!

  6. pasuuna: "Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä. Ja ratsuväen joukkojen luku oli kaksikymmentä tuhatta kertaa kymmenen tuhatta; minä kuulin niiden luvun." Lisäksi; "Enää ei ole aikaa", vatsassa karvasteleva kirjakäärö, kaksi säkkipukuista todistajaa, suuri maanjäristys jossa 1/10 osa kaupungista sortuu. (Ilm 9:13-21, 10, 11:1-13)
  Tämän profetian selitys kallistuu Ranskan vallankumouksen tapahtumiin koska säkkipukuiset todistajat todistavat 3,5 vuotta x 12 kuukautta = 42 kuukautta, ja 42 kuukautta x 30 päivää = 1260 päivää, siis todellisuudessa 1260 historian vuotta. Katolisen kirkon valtakausi kesti juuri nuo 1260 vuotta vuodesta 538 vuoteen 1798 jolloin ranskalainen kenraali Bertier otti Paavi Pius VI:n vangiksi ja Paavin poliittinen valta murtui. Todistajat olisivat näin Vanha ja Uusi Testamentti.
  Jakeiden "kaupunki" on Babylon, portto-uskonto (katolilaisuus) jonka vaikutusalueeseen kuului Euroopan 10 kansakuntaa (Dan 7:24) josta siis sortui Ranska eli 1/10 osa. Ranskan vallankumous aloitti suuren murroksen koko Euroopassa ja maailmassa ja johti moniin vallankumouksiin, kristinuskon laajamittaiseen hylkäämiseen ja tieteen esiinmarssiin, asevarusteluun (yleinen asevelvollisuus) jne. ja asian kaikkia puolia on mahdoton analysoida nyt tässä. (Tässä linkissä jotain lisää)
  Kuitenkin, tämän selityksen valossa on vaikea käsittää miten nämä kirjat "muuttavat vedet vereksi, sulkevat taivaan, viruvat (Jerusalemin) kadulla, nousevat jaloilleen, nousevat pilven mukana taivaaseen kun heidän vihollisensa katselivat heitä", jne. joten monikerroksinen toteutuminen (kirjallinen toteutuminen antikristuksen aikana) on mahdollista (?)"

  7. pasuuna: "niin kuului taivaassa suuria ääniä, jotka sanoivat: "Maailman kuninkuus on tullut meidän Herrallemme ja hänen Voidellullensa, ja hän on hallitseva aina ja iankaikkisesti" "...aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat." Ja Jumalan temppeli taivaassa aukeni, ja hänen liittonsa arkki näkyi hänen temppelissään, ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää ja maanjäristystä ja suuria rakeita." (Ilm 11:15-19)
  Isä ja Poika Jeesus Kristus ottaa hallituksen maapallolla spektakulaarisella tavalla, josta enemmän alempana.

  Lisätietoja esim. kirjassa "Puhaltakaa Pasuunaan Siionissa", Matti J. Lahti, Kirjatoimi, 1982

  Katso lista Floods, Avalanches, and Tidal Waves

  Viimeisinä vuosina on äärimmäistä väkivaltaa Israelissa, ns. "palestiinalaiset" (Eesau) tuhoutuvat Herran vihan hehkussa. Miten? "Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut."(Ob.1:18) Israelin rakentama turvallisuusaita tehtiin juuri tätä varten! He ovat ymmärrettävistä syistä tulleet siihen johtopäätökseen että kyseisen sekakansan kanssa ei voi koskaan elää rauhassa, rakettia ja pommimiestä tulee joka raosta, maan ali ja ilmojen halki, ainoa keino on antaa heidän maistaa omaa lääkettään ja "pyyhkiä heidät kartalta". Julmaa.

  3. Maailmansota

  Tämä kolmas maailmansota alkaa Israelista ja on sanottu että se kestäisi 91 päivää.
  Illuminatin suunnitelma on että Antikristus nousisi tämän sodan jälkeen, joten kyseessä olisi "väärä Armagedon". Ennen Antikristuksen ilmestymistä voi tapahtua Mahdollinen Illuminatin järjestämä väärä tempaus Lisäksi, "Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat voivat mahdollisesti ottaa maailman haltuunsa projektoimalla holografisia kuvia taivaalle samalla kun kohdistavat ajatuksia suoraan päähämme (HAARPilla), kehoittaen meitä hyväksymään luomansa uuden 'jumalan'." Lue artikkeli täältä.

  Sodan mahdollinen skenaario:
  Kiinan tms. 200 miljoonan miehen armeija hyökkää Israeliin yhdessä arabien jne. kanssa.HAARP on käytössä. Myös kemiallisia ja biologisia aseita käytetään jonka seurauksena ihmiset sairastuvat kauhistuttaviin sairauksiin; "Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa."(Sak.14:12)
  Syyrian pääkaupunki Damasco tuhoutuu täydellisesti Herran Sanan mukaan "Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi"(Jes.17:1)

  Viimeiset vuodet ovat hyvin sotaisia, mutta jossain näistä sodista ("3.maailmansota, Venäjän hyökkäys, Harmagedon) kun Jerusalemiin hyökätään tapahtuu:

  Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen (heikko) heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä.(Sak.14:8)

  Toisin sanoen Jerusalemin asukkaat saavat yliluonnolliset voimat, heikoin "saa voiton, minne tahansa hän menee"(2.Sam.8:6) ja surmaa kymmeniätuhansia (niinkuin Daavid) ja muut ovat kuin Herra itse; heillä on rajattomat universaalit supervoimat!

  91 päivän sotimisen jälkeen(??) Antikristus (rauhanneuvottelijana) tekee suuren läpimurron Lähi-Idän/maailman rauhanprosessissa ja pian sen jälkeen hänestä tulee Euroopan Unionin johtaja. Hän kuolee ja herää kuolleista(?) Uutta temppeliä aletaan rakentaa Jerusalemissa entisen Kalliomoskeijan paikalle (?). (HUOM! Nämä perustuvat ehkä virheelliseen Raamatun tulkintaan, koska Sak.6:13 mukaan vasta Jeesus rakentaa temppelin)

  Sodan jälkeen Israel ehkä pakotetaan rauhaan kansainvälisen yhteisön toimesta. Tämä täyttäisi Hesekielin profetian Turkin (tai Venäjän) ja liittolaistensa (Iran, Sudan, Libya, Armenia, Georgia) (Hes 38:5-6) hyökkäyksestä Israeliin (Hes.38 y 39) (HUOM! Todennäköisempää on että tuo Hes.38 luvussa mainittu Googin sota viittaa 1000-vuotisen valtakunnan lopussa käytävään sotaan.)

  Sodissa Israelia vastaan ongelmana on tämä: "Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton;" (Jes.54:17)

  Sodan kaaoksesta nousee Uusi Maailmanjärjestys. Antikristus hallitsee ja luo rauhan maailmaan, vaikkakin vapauden menetyksen hinnalla... Ehkä joukkohypnoosia. Ihmiset ihailevat tätä uutta karismaattista johtajaa.

  Hän muuttaa ehkä ajan ja lain (Dan.7:25) (HUOM! Rooman Paavi kylläkin täytti jo tämän profetian muuttaen lepopäivän lauantaista sunnuntaihin ja muuttamalla käskyjä.)
  Kansainvälinen Paavin johtama okkultistinen "kristillisyys" saa kannatusta, fundamentalistisia kristittyjä aletaan vähitellen vainoamaan.  3,5 vuoden kuluttua rauha päättyy. 3. maailmansota voi olla vasta nyt (katso ylhäältä). Antikristus aloittaa tyrannian ja julistautuu jumalaksi. Uusi Paavi (tai joku muu väärä profeetta, katso kandidaatit) johtaa ihmisiä harhaan tekien suuria ihmeitä.
  Antikristus polttaa Vatikaanin maan tasalle. (Ilm.17:16)
  Kaikkien tarvitsee ottaa pedon merkki, implantti käteensä tai otsaansa (=uusi elektroninen raha), ne jotka eivät ota teloitetaan. Kristityistä tulee lainsuojattomia ja monet saavat kunnian kuolla Jeesuksen nimen tähden.

  YLEISTÄ LOPUNAIKOINA:

  Jumalan Sana sanoo "Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat."(Luuk.21:25) Auringon hiukkaspurkaukset, auringonpilkut, pimennykset, komeetat, hurrikaanit, tornadot yms. ovat lopunaikoina arkipäivää ja myrskyt raivoavat. On epäilys että suuri osa niistä on lisäksi keinotekoisesti luotu Illuminatin HAARP yms. laitteilla, Illuminatin suunnitelmana on esim. tyhjentää YK:n biodiversiteetti alueet ihmisasutuksesta. (Enemmän Illuminatin suunnitelmista tällä sivulla.)

  Jumalan Sana sanoo: "ja tulee

 • suuria maanjäristyksiä (Esim. Iranissa järisi 26.12.2003 6.6 richterillä: 31 000 kuoli, Indonesiassa 26.12.2004 9,0 richterillä: 200 000 kuoli. (Huom! Nämä järistykset sisältävät okkultisen allekirjoituksen, esim. 26+12 = 11, 2003+2004 = 11 Onko kyseessä HAARP yms. laitteilla keinotekoisesti synnytetyistä maanjäristyksistä/tsunameista...List of Latest Worldwide Earthquakes

  Kiinassa Sichuanin maakunnassa 12.5.2008 tapahtunut 8 richterin maanjäristys saatiin aikaan HAARP-laitteilla. Ylläolevassa videossa näemme HAARPin sateenkaaripilviä maanjäristysalueen yllä. Seuranneessa järistyksessä kuoli yli 70.000 ihmistä.

  Haarp and Weather modification, Hurricane Katrina, Wilma, Rita, Hurricane Dean - spikes,pictures Suositeltava sivu ja koko saitti.

 • tulee ruttoa (Esim. lintuinfluessa, sars, Ebola, pernarutto, biologiset aseet...)
 • nälänhätää (maailmassa on tällä hetkellä paljon nälänhätää, katso vaikka täältä)
  monin paikoin, ja taivaalla on oleva
 • peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä."(Luuk.21:11) UFOja, poikkeuksellisia säitä; ukkosmyrskyjä, tähtimuodostelmia, komeettoja.


  ENEMMÄN TÄTÄ!

  ENEMMÄN TÄTÄ!  Jerusalemin temppelivuori. Tänne uusi temppeli rakennettaisiin.
 • Jumalan vihan maljat (Ilm 16)

  Nämä tapahtuvat kirjaimellisesti viimeisen 3,5 vuoden aikana:

  1. Pahoja ja tuskallisia paiseita niihin ihmisiin, joissa on pedon merkki ja jotka kumartavat sen kuvaa.

  2. Meri muuttuu vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento mitä meressä on kuolee.

  3. Joet ja vesilähteet muuttuvat vereksi.

  4. Aurinko paahtaa ihmisiä tulella.
  "Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian."

  5. Pedon valtakunta pimenee.
  "ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa."

  6. Eufrat-virran vesi kuivuu, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille.
  Saatana lähettää ihmeitä tekeviä riivaajien henkiä maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät Harmagedonin taisteluun Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä.

  7. Salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja maailmanhistorian suurin maanjäristys, jonka seurauksena "Babylon" menee kolmeen osaan, ja kaikki kaupungit sortuvat. Portto-uskonto "Babylon" juo Jumalan vihan kiivauden viinimaljan. Kaikki saaret ja vuoret katoavat. (Miten käykään esim. Australian ja Iso-Britannian?)
  Suuria 21-53 kg:n painoisia rakeita sataa taivaasta ihmisten päälle.

  Ihmiset eivät kadu, vaan pilkkaavat Jumalaa.


  Antikristuksen ulkonäkö?


  Cumbre Vieja

  Mahdollinen katastrofi: Kanarian Saarten La Palma-saarella oleva "Cumbre Vieja"-tulivuori purkautuu ja vajoaa mereen aiheuttaen jopa 100 m korkean hyökyaallon joka pyyhkii mm. USA:n itärannikon yli (Ilm 8:9:n kirjallinen toteutuminen?)

  Viimeiset kuukaudet/viikot/päivät: Meteoreita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi "ja taivaitten voimat järkkyvät!". (Matt 24:29, Ilm 6:12, Jes 13:10, Jooel 2:31)
  Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, Jumalan pasuuna soi ja ylienkelin (Mikael) ääni kuuluu, ja uskossa Jeesukseen kuolleet ihmiset nousevat haudoistaan ja nousevat yläilmoihin.
  Sitten maassa jäljellä olevat uskovat muuttuvat silmänräpäyksessä, ja kohoavat ylösnousemusruumiissaan sanoinkuvaamattoman riemun täyttäminä taivaan korkeuksiin kohti kauan odotettua Herraansa.

  Kaikki maailman kansat näkevät kuinka Herrojen Herra, Kuningasten Kuningas, Vahva Jumala, Kaikkivaltias; Jeesus Kristus laskeutuu valkean hevosen selässä pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella (Matt 24:30 jne.), tuhoten suunsa henkäyksellä Antikristuksen ja hänen modernit sotajoukkonsa, langenneet enkelit ja heidän seuraajansa, mutta kaikkien aikakausien Jeesuksen Messiaan seuraajat kaikesta maailmasta saavat katsella vihdoin kasvoista kasvoihin Kirkkauden Jumalaa, Voittajien Voittajaa.


  1000 vuotinen valtakunta
  Jeesus Kristus itse kaikessa loistossaan asuu Jerusalemissa ja hallitsee. Saatana on vankina syvyydessä.
  Muutoksia maantieteessä: Koko maa on tasainen, vain Jerusalem on korkealla vuorella.(Sak.14:10)
  Muutoksia maaperässä: Erämaat ja aavikot kukoistavat, kuivuus muuttuu kosteudeksi.(Jes.35:1,2,7) Kaikki maaperä on hedelmällistä.(Aam.9:13)
  Muutoksia eläinkunnassa: Petoeläimet muuttuvat kasvissyöjiksi (Jes.11:6-8; Jes.65:25; Hes.34:25)
  Muutoksia ihmisruumiissa: Ei sairautta, ei vauvakuolemia, nuorin kuolee satavuotiaana. (Jes.65:20,23; Jes.33:24)
  Muutoksia politiikassa: Jeesus hallitsee. Armeijat lakkautetaan. (Miika 4:3-4)

  30... (1000 VUODEN KULUTTUA)

  Toinen, ilman Jeesusta kuolleiden ylösnousemus. Saatana päästetään vapaaksi hetkeksi ja taas kerran hän kokoaa kansat Israelia, Uutta Jerusalemia vastaan, joka laskeutuu alas taivaasta, mutta taistelun kalskeessa koittaa Tuomiopäivä, elämän kirjat avataan ja jokainen ikinä elänyt ihminen tuomitaan sen mukaan, mitä kirjassa on kirjoitettu (tekojen mukaan). Kaikki valitut elävät heidän Kaikkivaltiaan Herransa kanssa ikuisesti. Saatana ja hänen joukkonsa ja kaikki pakanat ja likainen heitetään helvettiin. Uusi aika. Uusi rotu. Kuolemaa ei ole. Ilo ja onni. Ikuinen elämä. Vapaus.

  Tapahtuvat asiat miten ja missä järjestyksessä tahansa, selvää on että jos et ole uudesti syntynyt Pyhästä Hengestä, jos et usko eikä sinulla ole suhdetta Jeesukseen Kristukseen, joudut ikuiseen kadotukseen.

  Jos uskot ja valvot uskossasi, olet voittaja, kuninkaallista papistoa, taivaan kansalainen. Ymmärtänet että tapahtui mitä tahansa, kukaan ei voi ottaa sinulta pois Isän Jeesuksen lupausta että Hän on sinut herättävä viimeisenä päivänä ja saat elää ikuisesti paratiisissa. (Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle nyt, klikkaa tästä.)

  Valitse

  Uskon, Jeesus on Herrani!

  En usko Jeesukseen enkä mihinkään muuhunkaan typerään jorinaan

  Muita sivuja:
  KANDIDAATTEJA ANTIKRISTUKSEKSI

  PROFETIALISTA

  SISÄLLYSLUETTELO  Vieraskirja
  päivitetty 14.3.2009