Sinä voit pelastua - uudestisyntyä

""Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Joh. 14:6)

On vain yksi tie Taivaaseen, Hän on Yahushua HaMashiach (Jeesus Messias, Jeesus Kristus) "Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."(Apt.4:12)

"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Yahushuan Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Yahuveh on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan." (Room.10:9-10)

Jos haluat pelastua, omistaa ikuisen elämän, tiedä että usko on ainoa joka pelastaa usko Yahushuaan Messiaaseen. Jos et usko, mene tänne. Sitten kun uskot ja ymmärrät oman syntisyytesi, voit rukoilla syntisen rukouksen ja luovuttaa elämäsi Yahushualle. Älä luulekaan että joku muu kuin usko; niinkuin rukous, kaste, ehtollinen, jne. voi pelastaa sinut. Sinun täytyy nöyrtyä Luojasi edessä ja tunnustaa syntisi KATUEN, katso "PRESENTACIONES NO ESCRITURALES DEL EVANGELIO" (valitan käännöksen puutetta)

Yksinkertaisesti, pelastuaksesi, sinun täytyy tunnustaa että:

Tarvitsen Pelastajaa.

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jahven kirkkautta vailla. (Room 3:23)
"...vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne," (Jes 59:2a)

Messias kuoli puolestani.

Sillä myös Messias kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jahven tykö; (1 Piet 3:18)

Minun tarvitsee tehdä parannus synneistäni.

Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. (Sananlaskut 28:13)
Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois. (Apt 3:19a)

Minun tarvitsee ottaa Yahushua uskossa vastaan.

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jahven lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. (Joh 1:12)

Voin olla varma pelastuksestani.

Jolla Poika on, sillä on elämä. (1 Joh 5:12a)
Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. (Joh 5:24)

Voit rukoilla esimerkiksi näin:

"Rakas Taivaallinen Isä, tulen eteesi Yahushua Messiaan nimessä. Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee. Isä, pese minut Yahushuan kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä. Pane minuun kalliin veresi merkki. Haluan antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Yahushua, Sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jahven lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Yahushuan nimessä AAMEN."

MAHDOLLISIMMAN PIAN:

Minun tarvitsee ottaa kaste Yahushuan nimeen (lue lisää)

"Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen." (Mark. 16:16)

Jos teit tämän ratkaisun, ota yhteyttä paikkakunnallasi toimivaan elävään seurakuntaan tai uskovien piiriin. Se on tärkeää, jotta voit kasvaa uskossa yhdessä toisten uskovien kanssa. Lue paljon Raamattua.

Pelastus ei ole menneisyydessä tehty ratkaisu, on pysyttävä uskollisena loppuun asti, katso "KRISTITYN VALVOMINEN LOPUNAJAN YHTEISKUNNASSA"

SISÄLLYSLUETTELO

Vieraskirja