JUMALAN SUUNNITELMA

EI SALAISUUS! Tämän Hän haluaa sinun tietävän! Lue tarkasti ja ota vaari!

"Julistakaa kansojen keskuudessa ja kuuluttakaa, nostakaa lippu; kuuluttakaa, älkää salatko." (Jer.50:2)


Jumalaa ei ole kukaan nähnyt. Hän on henki, kaikkialla läsnäoleva, yliluonnollinen voima.

Jahve

Maailmankaikkeudessa on vain Yksi, jonka alkuperä on ikuinen, joka on Alfa ja Omega, alku ja loppu. Hänen nimensä on "Minä olen se, joka minä olen." (kts. 2Moos.3:13-14) eli "Minä Olen" (Yahweh tai suomalaisittain Jahve).
Hän, "Adonai Yahweh" (Herra, Herra), joka on luonut maan ja taivaan ja kaiken mitä niissä on, tunnetaan myös "Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalana", Israelin Pyhänä ja lukuisilla muilla nimillä. Yahweh on Yksi mutta Hän puhuu itsestään monikkomuodossa, meidän ihmisten on vaikea täysin ymmärtää sitä, mutta Hän on kolmiyhteinen; Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Jahvesta voidaan saada tietoa yleisen ilmoituksen kautta (Jahven luomistyö ja toiminta kulttuureissa, erityisesti Lähi-Idässä), sekä ennen kaikkea erityisen ilmoituksen kautta Tämä ilmoitus on Jahven lihaksi tullut Sana, Yeshua Ha'Mashiach, Jeesus Kristus, Messias. Erityisen ilmoituksen tärkein lähde on Pyhän Hengen inspiroima Jahven yliluonnollinen ja erehtymätön Sana Raamattu. Kaikki Raamatun kirjoittajat olivat juutalaisia, siksi sitä pitää lukea ja tulkita sen ajan heprealaisesta perspektiivistä.

Jahven ominaisuuksia:

Jahven Sanasta opimme että Jahve on mm. Kaikkitietävä, Kaikkivaltias, Luoja, Hyvä, Iankaikkinen, Rakkaus, Pyhä, Pitkämielinen, Uskollinen, Vanhurskas, Vakaa, Valkeus, Laupias ja Armahtavainen mutta myös Kiivas ja Oikeudenmukainen. Tässä joitain esimerkkejä Raamatusta:

"Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.(Ilm.1:8)
"Joka ei rakasta, se ei tunne Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."(1Joh.4:8)
"Totisesti, Jumala on hyvä Israelille, niille, joilla on puhdas sydän."(Ps.73:1)
"...hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas."(Jes.9:5)
"Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen."(2Piet.3:9)
"Hän on kallio; täydelliset ovat hänen tekonsa, sillä kaikki hänen tiensä ovat oikeat. Uskollinen Jumala ja ilman vääryyttä, vanhurskas ja vakaa hän on."(5Moos.32:4) "...ja minä olen heidän Jumalansa, uskollinen ja vanhurskas."(Sak.8:8)
"Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä."(1Joh.1:5)
"...että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki."(1Joh.3:20)
"...mutta Herra Sebaot on oleva korkea tuomiossa, pyhä Jumala on oleva pyhä vanhurskaudessa"(Jes.5:16)
"Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala."(2Moos.20:5)
"Vanhurskaus ja oikeus on sinun valtaistuimesi perustus, armo ja totuus käy sinun kasvojesi edellä."(Ps.89:15)
"Herra, Herra on laupias ja armahtavainen Jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa"(2Moos.34:6)

Jumalan Suunnitelma

Jumalan, eli Jahven, suunnitelma on näyttää koko luomakunnalle oikeutensa ja sen, että hänessä ei ole mitään vääryyttä.
Kun Lucifer-kerubi (Saatana) kääntyi Jahvea vastaan, Jahve olisi voinut samassa hetkessä (tai jo ennen sitä) yhdessä silmänräpäyksessä tuhota hänet ja näin hallita diktaattorin ottein, mutta Jahven luotujen uskollisuuden tulee perustua varmuuteen hänen oikeudenmukaisuudestaan. Taivaan ja muiden maailmojen asukkaat eivät kyenneet käsittämään synnin seurauksia eivätkä olisi vielä silloin pystyneet näkemään Jahven oikeudenmukaisuutta ja armoa Saatanan hävittämisessä. Jos hänet olisi tuhottu välittömästi, he olisivat palvelleet Jahvea pelosta pikemmin kuin rakkaudesta.
Jahven ihmeellinen suunnitelma onkin antaa Saatanan toteuttaa täydellisemmin tarkoitusperiään, jotta kaikki luodut olennot näkisivät hänen syytöksensä Jahvea vastaan oikeassa valossa.
Saatanan kapinan tuli todistaa maailmankaikkeudelle synnin kammottavista seurauksista ja mitkä ovat kapinoinnin oikeutetut seuraukset. Tässä taistelussa Jahve antaa meidän ihmistenkin valita puolemme.

Miten Jahve toteuttaa tämän suunnitelmansa käytännössä? Siitä seuraavaksi...

ENNEN KUIN LUET ENEMPÄÄ, HUOMIOI TÄMÄ: Tämä sivu on erittäin suppea ja vajavainen opinkappale Jumalan Suunnitelmasta, koska ihminen, viisainkaan, ei voi täysin käsittää sitä mikä on Jumalan, sillä Hän on sanonut "niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne."(Jes.55:9)
Tämän sivun näkemykset (lopunajan tapahtumista) perustuvat Raamatun tulkintaan, ja vääriä tulkintoja saattaa olla. Tekijä ei väitä että juuri näin tulee tapahtumaan ja hän sanoutuu irti kaikista mahdollisista seurauksista (paitsi jos tulet uskoon) joita tämä sivu voi sinulle aiheuttaa. Lue omalla vastuulla!

Jumalan Suuri Salaisuus:
YESHUA HAMASHIACH, MESSIAS

Jahve Jumalasta on mahdoton puhua mainitsematta Yeshuaa. Hän on se Immanuel, "Jumala meidän kanssamme", josta Jesaja profetoi:
"Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel" (käännettynä: Jumala meidän kanssamme).(Jes.7:14)
Kun Maria oli raskaana Pyhästä Hengestä, hänen miehellensä Joosefille unessa ilmestynyt enkeli käski antaa pojalle nimeksi "Jeshua" (tarkoittaa "Herra pelastaa". Ei nimiä pidä kääntää, en ymmärrä miksi Herrasta ei käytetä Hänen Oikeaa Nimeään /tajusin tämän kesällä 2009, kaikkia sivuston sivuja ei ole ehditty päivittää), viitaten tuohon yllä mainittuun Jesajan profetiaan.
Jeshua on "Jumala meidän kanssamme", jos vain otamme hänet vastaan! Hänen kauttaan kaikki on luotu (kts.Kol.1:16 alempaa). Vain Hänen kauttaan Jumalan voi oppia tuntemaan. Vain Hänessä on Jumalan Armo ja Rakkaus vuodatettu täysimääräisenä ihmiskunnalle. Tämä on ihmeellinen, ihana totuus!

Hänestä Jumala puhui profeetta Jesajan kautta:
"Katso, minun palvelijani, jonka minä olen valinnut, minun rakkaani, johon minun sieluni on mieltynyt. Minä panen Henkeni hänen päälleen, ja hän julistaa oikeutta pakanakansoille...
Hänen nimeensä pakanakansat panevat toivonsa."
(Jes.42, Matt.12)

Kol.1:14. Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen,
15. ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa.
16. Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen,
17. ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa.
18. Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, pää; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen.
19. Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi
20. ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että taivaissa.

Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.(Ilm.3:20)
Taiteilijan näkemys "Jeesuksesta" (VAROITUS: Yeshuan ulkonäöstä ei ole varmuutta, mutta todennäköisesti Hän ei näytä tältä, sillä tämä on Sananda Immanuelin ulkonäkö!)

Yeshua
Jeshua itse ilmoitti olevansa Yahweh ("Minä Olen"):
"Kun olette ylentäneet Ihmisen Pojan, silloin te ymmärrätte, että minä olen se, joka minä olen, ja etten minä itsestäni tee mitään, vaan puhun tätä sen mukaan, kuin minun Isäni on minulle opettanut." (Joh.8:28)

Jeshuan elämä on tarkasti dokumentoitu fakta, hän eli nyk. Israelin alueella arviolta vuosina 0-33 jolloin Hän kärsi uhrikuoleman ristillä ihmiskunnan (sinun ja minun) syntien tähden, mutta Hän nousi kuolleista, täyttäen kaikki hänestä kertovat n. 300 profetiaa (kts. profetialista). Ennen kuolemaansa Jeshua asetti voimaan Uuden Liiton (Uusi Testamentti), jossa ihmiset pelastuvat yksin uskon kautta (Huom! Raamatussa usko näkyy kuuliaisuutena kts. Jaak 2:14-26)ja heistä tulee Uuden Liiton pappeja, henkilöön katsomatta. Jahve itse tulee Pyhän Henkensä välityksellä asumaan ihmiseen josta tulee uudesti syntymisen kautta kokonaan "uusi luomus"! Tämä on hämmästyttävä voimallinen TOTUUS! Ihmiselle annetaan valta ja auktoriteetti yli kaiken henkimaailman, jopa yli suurimpien pimeyden enkeliruhtinaiden ja "valaistuneiden mestareiden", jos hän vain itse uskoo ja tiedostaa tämän. Ihminen siirtyy "kuolemasta elämään", alkaa loppuelämän kestävä seikkailu jossa kaikki on mahdollista! (Jos olet katsonut esim. elokuvia Matrix, ne eivät ole mitään tähän verrattuna, tämä on täyttä totta!)
YESHUA ELÄÄ NYT. Minä ja miljoonat muut ihmiset todistamme tästä henkilökohtaisesti, Hän on muuttanut elämämme ja tekee voimallisia tekoja kaikenaikaa! Jeshua on todellinen persoona johon voi olla yhteydessä rukouksen kautta. RUKOUS ON MAAILMANKAIKKEUDEN VOIMALLISIN ASE, VOITTAMATON TAIVAALLINEN VOIMA JA AVAIN PYSYVIIN VOITTOIHIN HENGELLISESSÄ TAISTELUSSA SAATANAA JA HÄNEN SUUNNITELMIANSA VASTAAN. Jatkuva rukous on voitokkaan elämän salaisuus. Jumalan Sana (Jumalan lupaukset) on Uuden Liiton sotilaan terävä kaksiteräinen miekka!
Kun katsomme "peittämättömin kasvoin" Herran kirkkautta, muutumme Hänen kaltaisikseen (kts. 2.Kor.3:18)
Jos olet uskossa, älä usko kuolleiden kirkkolaitosten harhaoppeihin, ota aseeksi aktiivinen rukouselämä ja lue ja käytä Jumalan Sanaa aseena, kiinnitä katseesi ylösnousseeseen Messiaaseen, tulet näkemään JUMALAN VOIMAN elämässäsi! Muista että sinun on sitouduttava Jeshuaan täysin, et voi olla vain osittain uskossa. Lue lisää näiltä sivuilta!

Jumalan Suunnitelma on siis pelastaa ihmiskunta Jeshuan avulla, kuten selviää näistä Uuden Testamentin jakeista:
14. Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän,
15. että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä.
16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
Ihmisille annetaan kuitenkin vapaa tahto valita, ottaako pelastuksen vastaan vai ei:
18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
19. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
20. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
21. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." (Joh.3:14-21)

Ymmärsitkö? Jumalan suunnitelma sinua varten on pelastus Jeshuassa, Hän on "tie, totuus ja elämä", hän kuoli ristillä syntiemme puolesta, ei ole muuta keinoa saada syntejä anteeksi! Jahve on säätänyt "ilman verenvuodatusta ei tapahdu anteeksiantamista" (Hepr.9:22), tämä siksi että Hän sanoi jo aikanaan "lihan sielu on veressä, ja minä olen sen teille antanut alttarille, että se tuottaisi teille sovituksen; sillä veri tuottaa sovituksen, koska sielu on siinä."(3.Moos.17:11) Mutta ei mikä tahansa veri, vaan puhtaan viattoman Jumalan Karitsan veri!

Jeshua rakastaa sinua! Hän haluaa johdattaa elämääsi! Annatko Jumalan pelastaa itsesi vai valitsetko tulisen järven?

MIETI TÄTÄ: Onko sinulla varaa riskeerata iankaikkinen kohtalosi? Voit pyyhkiä kaiken mitä tässä sanotaan mielestäsi, mutta on asioita joita emme yksinkertaisesti voi paeta, meidän on kerran kuoltava ja sen jälkeen tulee tuomio, mieti asioita, valitse oikein!


Jumalan suunnitelmat (aivoitukset) lopun ajalle:

"....kunnes hän saattaa oikeuden voittoon." (Mt.12:20)

Tekninen kehitys Jumalan Suunnitelma

"Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu."(Mt.24:14)

Jahve on sallinut informaatiotekniikan (radio, televisio, internet, puhelin) huiman kehityksen viime vuosikymmeninä yllä mainitun sanansa tähden, keinona saavuttaa kaikki kansat tällä valtakunnan evankeliumilla jota tämäkin sivu julistaa. Tekninen kehitys on osoituksena lopun läheisyydestä.

"Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.
Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet".(Ilm.14:6-7)

Yllä olevan "kolmen enkelin sanoman" 1. keskitaivaalla lentävä "enkeli" voi hyvinkin viitata (tietoliikenne)satelliittiin (radio, televisio, internet, puhelin) jonka kautta evankeliumi ja viesti Jahvesta "Luojana" levitetään lopulta koko maailmaan. Elämme nyt tämän enkelin aikaa.

Informaatiotekniikka on Jumalasta
Evankeliumia saarnataan kaikin keinoin

Elämme nyt viimeisiä lopun aikoja, tästä osoituksena ovat:

a) Raamattu tai Uusi Testamentti on käännetty jo kielelle jota osaa n. 99% maailman väestöstä. (Maailmassa arvioidaan olevan 5000-6000 kieltä. Tällä hetkellä Uusi tai Vanha testamentti on saatavissa 1146 ja koko Raamattu 429 kielellä, eli yht. 2426 kielellä, parhaillaan meneillään olevia käännöshankkeita [pääosin muutaman tuhannen puhujan pikkukielille] on jopa n. 600. /Yhtyneiden Raamattuseurojen kielitilasto 31.12.2006)
Evankeliumin julistus saavuttaa informaatiotekniikan käytön yleistyessä lähes kaikki = Mt.24:14 profetia täyttyy

b) Juutalaiset ovat palanneet/palaamassa Israeliin, täyttäen profetiat, esim. "Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne."(Hes.36:24) HUOM! Paluu ei silti vielä ole tapahtunut, nyt palaavat ovat vain osa Juudan ja Benjaminin sukukuntaa, sekä kazaareita ja sekakansaa, juutalaisten muut 10 sukukuntaa ovat kateissa! (Meneillään on todennäköisesti Saatanan harhautus jolla yritetään pettää maailma uskomaan tulevaan Antikristukseen ja toteuttaa kaikkia muitakin saatanan juonia. Tämäkin kertoo lopun läheisyydestä.)

c) Merkittävät profetiat esim. maailman yhdentymisestä, implantti- ja muusta teknologiasta, maailman saastumisesta, sotilaskonflikteista, maanjäristysten lisääntymisestä, jne. ovat täyttyneet tai täyttymässä, kts. PROFETIALISTA

d) Pian on kulunut tasan 2000 vuotta Jeshua Messiaan kuolemasta. Rabbi Elijah (ei profeetta Elia) joka eli n. 200 eKr. opetti Talmudin mukaan (Sanhedrin.97a): "Maailma kestää kuusituhatta vuotta; kaksituhatta vuotta ilman Tooraa; kaksituhatta vuotta Tooran kanssa; ja kaksituhatta vuotta messiaanista aikaa..." Tähän mennessä profetia on toteutunut täsmälleen. Aatami ja Eeva luotiin 4004 eKr., Mooses sai lain 2004 eKr. ja Kristus syntyi 4 eKr.,... ja nyt 2000 vuotta on kulunut! Tämän jälkeen Messias tulee jälleen ja perustaa 1000 vuotisen rauhanvaltakunnan (sapatti), näin ollen maailmanaika olisi jaettu työviikon mukaan 7 päivään, 1 päivän ollessa 1000 vuotta.

(Monet halveksivat tätä viestiä sanoen "Jeesuksen tuloa on ennusteltu ennenkin..." "jokainen sukupolvi luulee..." "1800-luvulla..." "kukaan ei tiedä..." bla bla! Kuitenkin, mitään näistä Jeshuan tulon merkeistä ei ole ollut koskaan aikaisemmin!)

Jumala asettaa kaiken ennalleen

"Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi hänet, joka on teille edeltämäärätty, Kristuksen Jeesuksen. Taivaan piti omistaman hänet niihin aikoihin asti, jolloin kaikki jälleen kohdallensa asetetaan, mistä Jumala on ikiajoista saakka puhunut pyhäin profeettainsa suun kautta." (Apt. 3:19-21)

Pietari puhui ylläolevissa jakeissa täynnä Pyhää Henkeä, että "virvoituksen ajat" (herätys) ja Jeshua eivät tule ennen kuin kaikki on jälleen asetettu kohdalleen. Pietari viittaa puheessaan todennäköisesti tähän Jesajan sanaan "Liian vähäistä on sinulle, joka olet minun palvelijani, kohottaa ennalleen Jaakobin sukukunnat ja tuoda takaisin Israelin säilyneet: minä panen sinut pakanain valkeudeksi, että minulta tulisi pelastus maan ääriin asti.... minä olen valmistanut sinut ja pannut sinut kansoille liitoksi, kohottamaan ennalleen maan,.." (Jes.49:6,8) ja myös "Älkää antako hänelle lepoa, ennenkuin hän on asettanut ennallensa Jerusalemin, tehnyt sen ylistykseksi maassa."

Kohdalleen/ennalleen asettaminen tarkoittaa kaikkien vikaan menneiden asioden palauttamista alkuperäiseen hyvään tilaan.

Kohdalleen asetettavia asioita ovat:

Israel ja Jerusalem. Tämä pitää sisällään juutalaisten paluun ja hengellisen uudistumisen, ja heidän paluunsa pyhäksi pappiskansaksi niinkuin alunperin oli tarkoitus. Temppeli jälleenrakennetaan ja "Daavid" tulee olemaan kuningas jälleen.

Seurakunta. "...niinkuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä, että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta, saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton."(Ef.5:25-27)
Seurakunta eli Kristuksen ruumis tullaan kokoamaan jälleen yhdeksi laumaksi, jossa ovat sekä uskovat juutalaiset että uskovat ei-juutalaiset (pakanat). Lahkohenki saa väistyä kun uskovat palaavat yhteen Raamatun totuuteen, ihmisten luomat raja-aidat sortuvat ja uskovat ovat jälleen yhtä ja rakastavat toisiaan. Tämän seurauksena seurakunta saa jälleen voiman ja lopunajan herätys on mahdollinen myös länsimaissa.

Maapallo ja luomakunta. "Sillä luomakunnan harras ikävöitseminen odottaa Jumalan lasten ilmestymistä. Sillä luomakunta on alistettu katoavaisuuden alle - ei omasta tahdostaan, vaan alistajan - kuitenkin toivon varaan, koska itse luomakuntakin on tuleva vapautetuksi turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauden vapauteen. Sillä me tiedämme, että koko luomakunta yhdessä huokaa ja on synnytystuskissa hamaan tähän asti;..."(Room.8:18-23)
Alussa maapallon ympärillä oli vesihöyrykerros, joka teki ilmaston paratiisimaiseksi kaikkialla ja suojeli liialta auringon säteilyltä. Maa oli ilmeisesti lähempänä aurinkoa olevalla kiertoradalla, jolloin vuodet olivat lyhyempiä ja ihmiset saavuttivat korkean iän. Eläinkunta oli kesyä, syöden rehua ravinnokseen. Tähän samaan olotilaan Jumala tulee palauttamaan maan.

Perhesuhteet. "Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi."(Mal.4:5-6)
Profeetalliset ennustukset Jumalan Sanassa toteutuvat yleensä kolmeen kertaan; on historiallinen taustatäyttymys, profeetallinen esitäyttymys ja profeetallinen lopputäyttymys. Ylläoleva ennustus Eliasta on esimerkki tästä; profeetta Elia Karmel-vuorella oli historiallinen taustatäyttymys (palautti Israelin kansan Jumalan yhteyteen kts. 1.Kun.18), Elian hengellä ja voimalla varustettu Johannes Kastaja oli profeetallinen esitäyttymys ja profeetallinen lopputäyttymys toteutuu lopun ajassa juuri ennen Messiaan paluuta. Elia saattaa olla toinen Ilmestyskirjan kahdesta säkkipukuisesta profeetasta (Ilm.11)

Kalenteri- ja ajanlaskujärjestelmä. "Joka kuukausi uudenkuun päivänä ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra."(Jes.66:23)
Ylläoleva Jesajan Kirjan teksti kertoo tulevasta Messiaan valtakunnasta maan päällä, jossa vallitsee Raamattuun perustuva israelilainen ajanlaskujärjestelmä ja kalenteri. Itse asiassa, tämä kalenteri on ja on kokoajan ollut olemassa, ja se on ainoa Jumalan Sanan mukainen kalenteri, valitettavasti vain israelin kansa maailmassa on noudattanut sitä sellaisenaan. Länsimaissa käytössä oleva Gregoriaaninen kalenteri (ja sitä edeltänyt Juliaaninen kalenteri) ovat Rooman petovallan muuteltu, saatanallinen, kalenteri (jo Dan.7:23-25 ennusti että Rooman hallitsija/paavi pyrkisi "muuttamaan ajat ja lain") ja Jumalan Sanalle uskollisten Jeshuan veressä pestyjen Uuden Liiton uskovien ei koskaan olisi pitänyt omaksua tätä Raamatun Sanalle vierasta pakanallista kalenteria! Sillä mitä kalenteria käytämme on tärkeä merkitys, koska Jumalan antama lepopäiväjärjestelmä ja juhla-aikajärjestelmä perustuu Jumalan antamaan ajanlaskujärjestelmään. Jos sitä muutetaan, putoaa raamatullinen pohja samalla pois myös lepopäiväjärjestelmältä ja juhla-aikajärjestelmältä, niin kuin onkin tapahtunut kautta koko maailman ja myös ns. kristillisen maailman keskuudessa.
Tässä lyhyesti syitä miksi meidän uskovaisten tulisi hylätä gregoriaanisen kalenterin käyttö: Kalenterin on luonut Jumalan vihollinen ja kuukausien ja viikonpäivien nimet perustuvat vastenmielisesti roomalaisiin ja muihin pakanallisiin epäjumaliin aina Baabelin tornista asti sekä Rooman hallitsijoiden nimiin. Lisäksi, jos ja kun haluamme elää ja ajatella Raamatun mukaan, maanantaista alkava viikko ja keskiyöstä alkava vuorokausi ovat täysin kestämättömiä! Raamatullinen vuorokausi on auringon laskusta auringon laskuun ja viikon ensimmäinen päivä on "sunnuntai" (joka siis alkaa lauantai-iltana auringon laskettua). Kuten mainittua, tämä on tärkeää tietää vietettäessä seitsemännen päivän sapattia ja Raamatullisia juhlia. Kyse on myös yleisestä kuuliaisuudesta Jumalalle, että "emme mukautuisi tämän maailmanajan mukaan", ja valmistautumisesta tulevaa Milleniumia varten.

Raamatullinen ruokavalio. "Herra käy tuomiolle kaiken lihan kanssa tulella ja miekallaan; ja Herran surmaamia on oleva paljon. Jotka pyhittäytyvät ja puhdistautuvat puutarha-menoja varten, seuraten miestä, joka on heidän keskellänsä, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhottavaa sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu, sanoo Herra."(Jes.66:16-17)
Ylläolevasta Jesajan tekstistä selviää että lopunajan tuomioiden yhteydessä Herra tekee lopun myös sianlihan, hiirien ja muun inhottavan syöjistä. Monille harhaanjohdetuille "kristityille" tämä tulee täytenä yllätyksenä, niille, jotka eivät ymmärtäneet että Uudessa Testamentissa ei missään kohtaa kumota aikojen alusta lähtien (jo ennen Tooraa) voimassa ollutta eläinten jakoa puhtaisiin ja epäpuhtaisiin eläimiin, sekä verensyöntikieltoa. Lisäksi Jesajan profetiasta selviää että Messiaan rauhanvaltakunnassa petoeläimet ovat kesyjä ja syövät kasvisravintoa, kuten oli alussa luomisen jälkeen. Ihmiskunnan keskeisenä ravintona tulevat olemaan hedelmät ja terveellinen kasvisravinto sekä kalaruoka (kts. Hes.47:1,9-12).

Jumala Itse. "Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa."(1.Kor.15:28)
Jumalalla on ollut suunnitelma jo ennen maailman perustamista yhdistää kaikki yhdeksi Jeshuassa Messiaassa, kaikki, mitä on taivaissa ja maan päällä, että me olisimme hänen kirkkautensa kiitokseksi. Tämä tulee toteutumaan kun Messias, kukistettuaan ensin kaiken hallituksen, vallan ja voiman ja hallittuaan pyhinensä tuhatvuotista valtakuntaa, antaa valtakunnan takaisin Jumalan ja Isän haltuun ja alistuu Isän vallan alle uudessa Jerusalemissa, jossa on Jumalan ja Karitsan valtaistuin. Silloin kaikki on yhdistetty lopullisesti yhdeksi Messiaassa, yhden Jumalan, Isän Kaikkivaltiaan, hallitusvallan alle ja Jumala tulee olemaan kaikki kaikissa. Silloin kaikki on asetettu täydellisesti kohdalleen taivaissa ja maan päällä - lopullisesti. Silloin kaikilla on vain yksi uskontunnustus - Israelille Moosek­sen kautta annettu uskontunnustus: "Kuule Israel! Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi!" (5.Moos.6:4).

(Tämän osion lähdekirjallisuutena käytetty Keijo Lindemanin kirjaa "Apostolinen seurakunta ja antikristuksen eksytys", lue se on-line kirjana täältä, ja/tai tilaa se itsellesi Israel-Avusta!)

Jumalan Pyhä Kaupunki Jerusalem

Jahven Pyhä Kaupunki Jerusalem
"Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri,... Ja... minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat repivät pahoin itsensä;..." (Sak.12:2,3)

Kysymys Jerusalemista on, ja tulee olemaan paha kansainvälinen ongelma! Rauhanponnistelut kariutuvat kysymykseen Jerusalemista, myöskään sotilaalliset hyökkäykset sitä vastaan eivät onnistu. Jerusalem ei ole arabien eikä juutalaisten eikä kristittyjen kaupunki, vaan se on suuren Kuninkaan, Jahven, kaupunki (kts. Matt.5:35) jota Hän rakastaa yhä.
Jerusalem on maailman hengellinen keskipiste, lopunaikojen tapahtumien näyttämö ja profetioiden täyttymisen avain, seuraavassa vain muutamia jakeita Pyhistä Kirjoituksista:

"Herra ärjyy Siionista ja antaa äänensä kuulua Jerusalemista, ja taivaat ja maa järkkyvät..." (Jooel.3:16)

"Siihen aikaan sanotaan Jerusalemia Herran valtaistuimeksi, ja kaikki kansat kokoontuvat sinne, Jerusalemiin, Herran nimen tähden..." (Jer.3:17)

"...Näin sanoo Herra Sebaot: Minä kiivailen Jerusalemin ja Siionin puolesta suurella kiivaudella.... Minä käännyn Jerusalemin puoleen armahtavaisuudessa... Vielä minun kaupunkini ovat hyvyydestä ylitsevuotavaiset, ja vielä Herra lohduttaa Siionin ja valitsee vielä Jerusalemin." (Sak.1:14,16-17)

Protetiat kuitenkin ennustavat että Jahven tahdon vastaisesti Pyhä Maa tullaan jakamaan (käytännössä se on jo jaettu, aitakin on rakennettu) ja Yeshuan tulon päivänä maailman kansakunnat tuomitaan sen mukaan miten he ovat osallistuneet tähän jakamiseen. (kts. Jooel 3)

Rakas lukija, ethän sinä asettaudu nykyisessä Lähi-Idän konfliktissa "palestiinalaisten" tai "Israelin maallisen hallinnon" puolelle (molemmat jakavat Pyhää Maata), keräten näin päällesi Jumalan tuomiota?
Valitse Jumalan tahdon tie; ala siunaamaan Jumalan valitsemaa Israelia ja rukoilemaan rauhaa Jerusalemille ja pelastusta juutalaisille ja ismaelilaisille ("palestiinalaisille")
Lue lisää SYYT MIKSI SIUNATA ISRAELIA

Maallinen Jerusalem esikuvana tarunhohtoisesta taivaallisesta Jerusalemista!

Jahve Jumala luo/on luonut uuden Jerusalemin, joka "laskeutuu alas taivaasta Jumalan tyköä" (Ilm.3:12, 21:2,10) 1000-vuotisen valtakunnan jälkeen, kun Uusi Taivas ja Uusi Maa on luotu ja kaikki vanha on kadonnut. Tämä kaupunki on hämmästyttävästi "puhdasta kultaa, kaunistettu kaikenlaisilla kalliilla kivillä" ja (kts. Ilm.21) Jumala luo/on luonut kaupungin vartavasten meidän uskovien iloksi: "vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan."(Jes.65:18)
Tähän ihanaan kaupunkiin pääsevät vain Yeshuan syntiuhrin kautta vanhurskautetut ihmiset, ethän sinä rakas ystävä jää ulkopuolelle?

Red Square Nebula
Uusi Jerusalem?

Uusi Jerusalem näkyy jo!?
Onko 5000 valovuoden päässä olevan MWC 922 tähden ympärillä oleva infrapunakameroilla havaittu, täydellisen symmetrinen Red Square Nebula-sumu sittenkin Uusi Jerusalem?

Israel

"Herran on maa ja kaikki mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat."(Ps.24:1)

Jahve on kaiken maan Herra, mutta hän on valinnut maa-alueen Lähi-Idästä, jonka hän on luvannut antaa juutalaiselle kansalle. Jahve ei ole missään vaiheessa purkanut liittoa jonka hän teki Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin eli Israelin kanssa, hänhän sanoi "...sillä minä en jätä sinua, ennenkuin olen toteuttanut sen, minkä minä olen sinulle puhunut." (1.Moos.28:13-15)
Ns. "korvausteologia" (teologian suuntaus, jonka mukaan kaikki Jumalan aikanaan Israelille antamat lupaukset ovatkin nyt - uuden liiton aikana - siirtyneet pois siltä ja kuuluvat nyt kristilliselle kirkolle) on sielunvihollisesta! Totuus on että Jumalan lupaukset kuuluvat yhä juutalaiselle kansalle (mutta myös joiltakin osin meille pakanakansoista pelastuneille jotka olemme "oksastetut jaloon öljypuuhun") Niinpä Israel tulee hallitsemaan kyseistä maa-aluetta tulevaisuudessa enenevässä määrin ja kaikki hyökkäykset sitä vastaan tulevat epäonnistumaan aina.

Vielä ennen kuin Jeshua tulee uudelleen Jahve tuo siis kaikki juutalaiset omaan maahansa Israeliin ja vuodattaa heidän päälleen (jotka sillä hetkellä ovat elossa) "armon ja rukouksen hengen, ja he katsovat Jeshuaan" (kts. Sak.12:10) ja tällöin "kaikki Israel on pelastuva" (Room.11:26).

Maailman järjestelmä sortuu

"Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat."(Ilm.14:8)

Jahve vaikuttaa maailman nykyisen yhteiskunta- ja talous- ja uskontojärjestelmän sortumisen. Tämä tarvitaan jotta profetiat voivat toteutua. Saatana toteuttaa vihdoin Jahven edeltäkäsin näkemän unelmansa maan päällä, luoden maailmaan järjestelmän jota kutsutaan myös "tuhkasta nousevaksi Fenix-linnuksi". Tästä enemmän sivulla SAATANAN JUONET PALJASTETTU.

Profetiat (Sak.5:9-11) kertovat myös kuinka maailmanvalta siirtyy nykyiseltä omistajaltaan (USA?) "Sinearin maahan" (Babylonia, EU?). Tämä on osa Jumalan suunnitelmaa.

Ennen kuin Saatanan uusi talous- ja uskontojärjestelmä astuu voimaan, Jahve varoittaa kuitenkin informaatioteknologian avulla vakavasti ja kuuluvasti menemästä mukaan tähän järjestelmään:

"Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä.
Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin."
(Ilm.14:9-11)

Antikristuksen hallitessa maassa, Jahve näyttää suvereenin voimansa lähettämällä järjestelmässä mukanaolevien ihmisten päälle väkeviä vitsauksia. Nämä vitsaukset sisältävät mm. tuskallisen paisetaudin, vesien saastumisen ja n. 40 kg painoisten rakeiden satamisen,... (Lue tästä lisää sivulta LOPUNAJAN AIKATAULU)

Jeshua tulee!! Halleluja!!

Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua,..Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: Kuningasten Kuningas ja herrain Herra.(Ilm.19:11-16)

Kun ahdistuksen aika on mennyt, Jeshua tulee pilvissä, ratsastaen valkealla ratsulla, herrojen Herrana, Kuninkaana ja Voittajana. Hän tulee niin hitaasti että kaikki ihmiset saavat tilaisuuden nähdä hänen tulonsa.
Jahven tarjoaman pelastuksen vastaanottaneet ihmiset mukaanlukien kuolleet temmataan Jeshuaa vastaan yläilmoihin (se milloin tempaus tapahtuu on kiistanalainen asia johon ei oteta kantaa tällä sivulla.) ja tulevat Jeshuan ja kaikkien enkeleiden mukana maahan.

Maailman kansakunnat kokoontuvat kaikella sotavoimallaan, ydin- ja skalaariasein (jne.) Jeshuaa ja Pyhää Kaupunkia, Jerusalemia, vastaan ns. Armageddonin taisteluun, jonka keskelle Jeshua laskeutuu Voittajana ja Herrojen Herrana kaikessa loistossaan ja musertavalla voimallaan murskaa kaiken vastarinnan.

Ihmiset jotka eivät ottaneet Jahven ilmaiseksi tarjoamaa pelastusta vastaan saavat surmansa Jeshuan tulon yhteydessä.


1000-vuotinen valtakunta

Palattuaan maahan Jeshua asettuu Jerusalemiin, rakentaa sinne temppelin (Sak.6:13) ja hallitsee sieltä käsin koko maailmaa. Koittaa ihana rauhan ja vapauden aika. Saatana ja hänen mukanaan kaikki pahuus on sidottuna syvyydessä ja elämä on vihdoinkin täydellistä kauniilla planeetallamme.
Meille uskoville annetaan valta tuomita kansakuntia! Ilmestyskirjassa 2:26 luemme Jeshuan lupauksen: "Ja joka voittaa ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita, ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla,..." Tämä on fantastinen uutinen! Jahven seurakunta ei ole taivaassa soittamassa harppua vaan hallitsee Messiaan Valtakunnassa, luottamuspaikoilla. Tunnetussa vertauksessa kymmenestä palvelijasta, Jeshua paljastaa että palatessaan "jalosukuisena miehenä", hän antaa uskollisille palvelijoilleen "vallan hallita kaupunkeja" (kts. Luuk.19:17-19). Ja Ilm.5:10 kertoo selvästi missä hallitsemme: "...Sinä ole tehnyt heidät kuningaskunnaksi ja papeiksi meidän Jumalallemme, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä."

1000-vuotisen valtakunnan päätyttyä, Saatana päästetään kahleista vähäksi aikaa ja hän kokoaa ylösnousseista kuolleista valtavan suuren joukon jolla hän hyökkää "vanhaan malliin" Jerusalemiin. Saatanan epätoivoinen yritys kuitenkin epäonnistuu koska "taivaasta lankeaa tuli ja tuhoaa ne" ja saatana itse heitetään ikuiseksi ajaksi tuli- ja rikkijärveen.

maa
Unelmien sininen planeetta
Planeettallemme koittaa sapatinlepo viimeisen 1000 vuoden ajan.

Tämän jälkeen...

Tuomio valkoisen valtaistuimen edessä

Ilm. 20:11. "Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
12. Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
13. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
14. Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
15. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen."

Tämä on hyvin vakava ja lopullinen hetki enemmistölle (valitettavasti) maailman ihmisistä. Ihmiset jotka ovat hyljänneet Herran Jeshuan tarjoaman pelastuksen tai toimineet omantuntonsa ääntä vastaan, tuomitaan iankaikkiseen kadotukseen. Jumala sinua armahtakoon rakas lukija, ettei tämä olisi sinun loppusi! Usko Herraan Jeshuaan niin pelastut (lisätietoja täällä).

Myös uskovaiset tuomitaan:

"Sillä aika on tuomion alkaa Jumalan huoneesta; mutta jos se alkaa ensiksi meistä, niin mikä on niiden loppu, jotka eivät ole Jumalan evankeliumille kuuliaiset?" (1Piet.4:17)

"Sentähden me, olimmepa kotona tai olimmepa poissa, ahkeroitsemme olla hänelle mieliksi. Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa." (2Kor.5:9-10)

Jahve on kuitenkin luvannut: "minä pyyhin pois sinun rikkomuksesi itseni tähden, enkä sinun syntejäsi muista."(Jes.44:25) eli Jeshua HaMashiah kuoli ristillä jokaisen syntimme puolesta ja niitä ei lueta meille syyksi eikä Jumala enää edes muista niitä! Sen sijaan uskossa tehdyt hyvät teot muistetaan ja "ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, loistavat niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti." (kts. Dan.12:3)
Jahve siis palkitsee uskolliset työntekijänsä oikeudenmukaisesti.

Uusi taivas, uusi maa

"Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole..." (Ilm.21:1)

"Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." (Ilm.21:5)

Jahve on luvannut luoda kokonaan uuden planeetan ja uuden maailmankaikkeuden joka on vielä tätäkin maailmaa hienompi ja jossa vasta alkaa todellinen, ikuinen, elämä ilman ajallisuuden kahleita (lue lisää täältä). Hän on varannut tämän uuden ihanan todellisuuden kaikille jotka uskovat että Jeshua Messias on Herra (kun taas ne jotka kieltävät Jeshuan Herrauden heitetään pimeyteen ja he hukkuvat..., mikä harmi)

Kun Uusi taivas ja uusi maa on luotu, Jahven Pyhä Kaupunki, tarunhohtoinen Uusi Jerusalem laskeutuu alas taivaasta maan päälle ja Jahve itse asuu tässä kaupungissa valaisten kirkkaudellaan koko kaupungin!

Pyhä Henki paljasti profeetta Jesajalle (Jes.65:17-25, 66:22-24) että tässä uudessa maailmassa on hyvin paljon samoja elementtejä kuin nykyisessäkin maailmassa, siellä mm. rakennetaan taloja ja viljellään hedelmiä. Siellä on myös nykyisen kaltainen kuun kierto ja seitsenpäiväinen viikko jonka seitsemäs päivä on Jahvelle pyhitetty Sapatti, aivan kuten tässäkin ajassa (vaikka valitettavasti kristittyjen enemmistö on luopunut Jahven Sapatin vietosta) ja Raamatullisia juhlia vietetään (ainakin Lehtimajanjuhlaa) ja itse asiassa koko TOORA on käytössä niinkuin sen olisi pitänyt olla koko ajan.

Silti elämä Uudessa Maassa on hyvin erilaista kuin täällä vanhassa maassa. Synti ja sen mukana kaikki pahuus on pyyhitty ikuisesti pois, kuolemaa eikä surua ei enää ole ja Jahve lupaa "Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen". Tämä on paratiisi! Toiveet muuttuvat todeksi hetkessä ja kaikki on mahdollista, kaikki! Siis mieti!

Milloin?

Jahvella on aikataulu, jota ei tiedä kuin Hän, Isä Jumala, itse!

"...ja he kaatuvat miekan terään, heidät viedään vangeiksi kaikkien kansojen sekaan, ja Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät."(Luuk.21:24)

"Pakanain ajat" eivät ehkä ole vielä täyttyneet koska puolet Jerusalemista, mukaanlukien temppelivuori, on vielä "pakanain tallattavana" ja suuri osa juutalaisista on vielä "kaikkien kansojen seassa"

Room 11:25-26 kertoo että kun muiden kansojen jäsenten joukko on täysilukuisena sisällä Jumalan valtakunnassa, silloin koko Israel pelastuu (tätä ennen kolmasosa väestöstä on saanut surmansa sodassa), myös Jumalan sanan tähden surmattuja on oltava tietty määrä (Ilm 6:11) ennen kuin maailmanhistoria saa loppunsa ja Jumala ottaa hallituksen ja vallan maan päällä.

Täsmällisen ajan tietää vain Jahve itse, mutta voimme seurata aikain merkkejä. Tärkeää on Jumalan oman Sanan toteutuminen, se on Hänelle kaikki kaikessa, kuten näemme esim. Jeshuan sanoista "Mutta kuinka silloin kävisivät toteen kirjoitukset, jotka sanovat, että näin pitää tapahtuman?" ja "Mutta tämä kaikki on tapahtunut, että profeettain kirjoitukset kävisivät toteen..." (Matt.26:54,56)

Katso missä mennään profeetallisesti: PROFETIALISTA


Jos ymmärtäisit Jumalan Suunnitelman täysin, et lakkaisi ylistämästä ja kiittämästä Häntä, niin ihana ja täydellinen on Hänen Suunnitelmansa! Miksi? Hän on luvannut meille suurenmoisia asioita ja "itseänsä kieltää hän ei saata".

JESHUA RAKASTAA SINUA! (Avaa Pelastus -sivu tästä)

LOPPUTIIVISTELMÄ

Jumalan suunnitelma sinulle, lukija, on että uskoisit Herraan Jeshuaan ja pelastuisit.

Jeshua Messias tulee pian toisen kerran, perustaakseen 1000-vuotisen valtakunnan.

Jumalan Pyhät elävät ikuisesti uudessa maassa jonka Jumala luo 1000-vuotisen valtakunnan päätyttyä.

“Jolla on korvat, kuulkoon...”
Ilmestyskirja 3:6


SAATANAN JUONET PALJASTETTU

SISÄLLYSLUETTELO

Vieraskirja

Toni Arias. Päivitetty 11.10.2009