SYYT MIKSI VALITA JEESUS "SYSTEEMIN" SIJASTA

Systeemin esittely:


Köyhyys. Eriarvoisuus, epäoikeudenmukaisuus, rasismi,...


Nälkä. Ainakin 852 miljoonaa ihmistä näkee tänäänkin nälkää. Noin 10 miljoonaa ihmistä kuolee nälkään vuosittain. Kuitenkaan, maailman nälkä ei johdu ravinnon puutteesta.


Toisilla on enemmän kuin tarpeeksi...
Teollisuusmaissa asuvat 20 % maapallon ihmisistä kuluttavat 80 % luonnonvaroista. Terve järjestelmä?


Työttömyys on paha ongelma. Järjestelmä ei toimi.


Köyhyys ja ihmisten aivopesu aiheuttavat mellakoita.

Kuinka kauan tämä voi jatkua?!

DIRTY CASH


Korruptio on kuin syöpä.

Ilmastonmuutoksen aiheuttama aavikoituminen etenee.

Ekofilosofi Olli Tammilehto kirjoittaa teoksessaan "Maailman tilan kootut selitykset" seuraavaa:

"Ongelmien perimmäinen syy on kansainvälisten suuryhtiöiden ja niitä myötäilevien valtioiden häikäilemätön, johdonmukainen ja tuhlaileva voitontavoittelu ihmisten enemmistön kustannuksella.
Yhtiöiden toiminta tuottaa jokseenkin väistämättä tuhoa, koska ne ovat suuria, voimakkaaseen johtamiseen perustuvia hierarkisia organisaatioita. Samaan tapaan toimivista valtioista ei ole yhtiöiden vaihtoehdoksi: kolmannen maailman hallitukset ovat usein oman kansansa suuria riistäjiä."


 • Saastuminen, joka aiheuttaa kasvihuone-ilmiötä, aavikoitumista, puhtaan juomaveden puutetta ja tätä kautta sairauksia, sotia, pakolaisuutta, nälänhätää. Saastumisen seuraukset tiedetään, esim. WHO:n mukaan ilmastonmuutos tappaa jo nyt noin 160 000 ihmistä vuosittain (ks. Kepan ilmastoinfo), jäätiköt sulavat luultua nopeammin, merenpinta nousee, ja saarivaltiot kuten Tuvalu jäävät vääjäämättä veden alle ja myöhemmin (kun vesi nousee 70 m) kaikki maailman suurkaupungit ja suurin osa maasta! Myös Golf-virta voi heikentyä jolloin tulee uusi jääkausi. Tästä kaikesta huolimatta USA, Kiina ja monet muut jatkavat saastuttamista kiihtyvällä tahdilla talouskasvun nimissä!

 • Väestönkasvu. Maailman väkiluku oli vuonna 1650 noin 0.5 miljardia ihmistä. Vuoteen 1900 mennessä väkiluku oli kohonnut 1,6 miljardiin. YK arvioi, että maapallon väestö kasvaa vuoteen 2050 mennessä jopa 9,8 miljardiin. Se on 50 prosenttia enemmän kuin nyt (n. 6,5 miljardia). Väestönkasvusta kaikki tulee tapahtumaan kehitysmaissa, esim. Intiassa ja Nigeriassa. (Lue täältä lisää.)


 • Sota. Tällä hetkellä maailmassa on monia sotia, esim. Irakissa ja Sudanissa. Sodat aiheuttavat paitsi kärsimystä ja kuolemaa, myös pakolaisuutta, nälänhätää ja köyhyyttä. Esim. USA sijoittaa vuosittain n. 450 - 470 miljardia dollaria varustelu- ja sotamenoihin kun vuonna 2002.

  Yhdysvaltain kehitysapu oli 13,3 miljardia dollaria eli 0,13 prosenttia USA:n bruttokansantulosta.

 • Rikollisuus. Tämä johtuu esim. köyhyydestä, vanhempien huonosta kasvatuksesta, koulutuksen puutteesta, ahneudesta, elämän tyhjyydestä ja päämäärättömyydestä, alkoholismista yms.

  Rikollisuus ja terrorismi aiheuttavat turvattomuutta. Kaupungit ovat vaarallisia varsinkin öisin. Ihmisiä kidnapataan, pyydetään lunnaita, on ryöstöjä, murhia, tehdään ilkivaltaa ja harjoitetaan vandalismia, huumekauppaa, prostituutiota, talousrikoksia, laitonta asekauppaa, väärennetään rahaa ja keinotellaan pörssissä. Jumala on tämän kaiken tuomari!
  Vaikutukset ulottuvat ennenpitkää sinuun, Et ole turvassa!


 • Terrorismi. Syynä ovat uskonto, viha, tiettyjen organisaatioiden päämäärät. Näistä organisaatioista merkittävimpänä salainen maailmanhallitus, Illuminati, joka pitää yllä "Al-Qaidaa" ja joka järjesti esim. 11/9 iskut... (lue lisää terrorismi-sivulta.)


 • Sensuuri ja propaganda. Media ja valtiollinen koululaitos syöttävät meille pajunköyttä! Evoluutioteoria on valhetta! Valheellinen systeemi tähtää meidän nöyryyttämiseemme, totuus vapauttaisi, mutta sitä ei kerrota, no, tässä se ois....(lue alhaalta), mutta ehkä liian myöhään, olet jo aivopesty!?


 • Orjuus. Lapsi- nais- ja orjakauppa. Lapsityövoima. Lapsisotilaat.

 • Epätasa-arvo. (esim. valkoiset/mustat, miehet/naiset, alkuperäisväestö/eurooppalaiset, rikkaat/köyhät)


 • Hidas kuolema sairaalassa.
  Elämäsi ei ole omissa käsissä!


 • Elämän tyhjyys. Muita ongelmia; alkoholismi, avioerot, yksinhuoltajuus, velkaantuminen, kateus, viha, väkivalta.


 • Onko hienoa olla synnin orja? Elää surkea elämä ja kuolla pois?


  Katso, dollarin seteli on täynnä noituuden ja vapaamuurarien symboliikkaa. Maailman talousjärjestelmä on pimeyden henkivaltoja edustavien salaseurojen hallussa. Tämä ei ole vitsi vaan rankkaa todellisuutta!

 • Diktatuuri. Hitler, Stalin, Mussolini, Pinochet, Saddam Hussein, Taliban... Ei, sinun ei tarvitse mennä niin kauaksi: Oikea, toimeenpaneva hallitus, ei ole se mikä luulet, vaan Salainen Maailmanhallitus, Illuminati (salaseurojen kuten Vapaamuurarit, Skull & Bones, Committee of 300, Bilderberg, CFR, the Knights Templar, jne. kattojärjestö).

  Käytännössä maailmaa hallitsee Lucifer eli saatana. Kaikki merkittävät johtajat maailmassa ovat sekaantuneet noituuteen, heillä on omat henkioppaansa joiden kautta tämän maailman ruhtinas, Lucifer-enkeli, toteuttaa suunnitelmiaan maailmassa. Saatanan kontrolloimassa maailmassa valtaan pääsevät vain hänen valtuuttamansa henkilöt, toisaalta tietenkin tarvittaessa myös vielä suuremman Voiman, Jumalan valtuuttamat (Saatanan valtuuttama henkilökin on Kaikkivaltiaan Jumalan ohjailtavissa). Systeemissä mukana olevista ihmisistä on näin ollen tullut saatanan orjia.


 • Miten Illuminati luo/on luonut / aivopesee/on aivopessyt sinusta mieleltäsi kontrolloidun orjan?

  Tarua vai totta...?

  Väkivalta kiihtyy Israelissa. Terroristit iskevät New Yorkiin; WTC-tornit sortuvat, yli 5000 kuolee. USA/EU julistaa sodan Afganistanille, Taliban ei kukistu! Paljon levottomuuksia. Luonnonilmiöt...
  Japanissa tuhoisa ydinvoimalaonnettomuus. Isorokko-virus tappaa yli 6 miljoonaa Pohjois-Amerikassa. Pommi-isku-aalto raunioittaa New Yorkin. Maailmanlaajuinen lama ja talousromahdus, inflaatio euro-alueella! Kaliforniassa iso maanjäristys. Pahat tulvat Euroopassa.
  Terrori-isku ydinvoimalaan USAssa, 3 milj, kuolee heti. Raekuuro LA:ssa tappaa 700 000. Boliviassa tulivuori Illimani purkautuu. Hirmumyrsky tuhoaa Britannian. UFO-aalto Meksikossa, zombeja Kiinassa, nälänhätä Puolassa. Ydinsota,... AIDS... Ebola...
  9,4 richterin maanjäristys Espanjassa, Etna, Hullunlehmäntauti...
  KIDUTUS, NÄLKÄ, TERRORISMI,............. Death?

  Voiko kaikki jatkua ennallaan iankaiken? Luuletko että maailman "silmäätekevät", Illuminati ei olisi tehnyt omia johtopäätöksiään? Tiedetään että heidän tavoitteinaan on esim. noin 3 miljardin ihmisen kuolema vuoteen 2050 mennessä ja ns. jälkiteollinen yhteiskunta. Pahinta on se, että heidän miehensä ovat oikeasti kaikkein vaikutusvaltaisimmissa viroissa kuten USA:n presidenttinä joten varmaa on, että asiat tulevat muuttumaan pian, pahempaan! Lue lisää Totuus-sivulta!

  Jos valitset kulkea laput silmillä ja olla osa tätä "systeemiä", niin se maksaa sinulle:
  - Kaiken rahan ja omaisuuden jonka hankit elämäsi aikana
  - Saavuttamattomat unelmasi
  - Kaikki aikasi
  - Ruumiisi, sielusi, henkesi

  Valitsetko tämän?! Tekeekö se sinut onnelliseksi? On totta että et voi valita maailmaa missä elät mutta voit valita miten elät, voit olla kaiken tämän yläpuolella...

  Ihminen voi vapautua tästä orjuudesta vain Jumalan avulla, tämä tapahtuu kun Jumalan Pyhä Henki koskettaa ihmistä ja saa hänet näkemään oman syntisyytensä ja tulevan tuomion. Jos ihminen tällöin nöyrtyy, katuu syntejänsä ja turvaa Jeesuksen Kristuksen uhrikuolemaan uskossa, hän saa syntinsä anteeksi ja tapahtuu yliluonnollinen "uudestisyntymä" jossa Pyhä Henki tulee ihmiseen ja alkaa muuttaa tätä, ihminen siirtyy "pimeydestä valkeuteen". Voi kuulostaa pikkujutulta, mutta henkimaailmassa muutos on dramaattinen! Saatana menettää hallintavaltansa ihmiseen, hän ei enää ole osa tätä "systeemiä" vaan hänestä tulee valon lapsi, vanhurskauden sotilas, varteenotettava vihollinen tälle systeemille!


  On siis vaihtoehto:
  Jumalan tarjous Jeesuksessa Kristuksessa:
  - Saat sisäisen rauhan
  - Jumala kuulee rukouksesi ja täyttää kaikki tarpeesi
  - Saat vallan tallata kaikkea saatanan voimaa
  - Kaikki mikä on Isän Jumalan, on myös sinun
  - Kuolema ei haittaa: elät iankaikkisesti paratiisissa
  - Kaikki on mahdollista sille joka uskoo!

  Voit siis olla vapaa kaikista henkisistä ja jopa fyysisistä kahleista, jos haluat, kaikki on mahdollista jos tukenasi on "Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas. Hän jonka hartioilla on herraus ikuisesti."(Jes.9:5)

  Hän on

  Jeesus Kristus

  Unohda kaikki uskonnot! Jos meillä on henkilökohtainen, läheinen suhde Herran, Israelin Pyhän, Luojamme kanssa, meillä on Hänen kauttaan viisaus ja voima, täysi auktoriteetti pimeyden henkivaltoihin jotka hallitsevat tässä maailmassa. Hän, Isä Jumala, Kaikkivaltias joka loi taivaan ja tähdet ja kaiken mitä niissä on, asuu sinussa, jos haluat.

  Hinta:
  - ILMAINEN!!!!!!!!!!!

  Sinun on vain tunnustettava että:

  Tarvitsen Pelastajaa.

  Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room 3:23)
  "...vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne," (Jes 59:2a)
  Kristus kuoli puolestani.
  Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; (1 Piet 3:18)
  Minun tarvitsee tehdä parannus synneistäni.
  Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. (Sananlaskut 28:13)
  Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois. (Apt 3:19a)
  Minun tarvitsee ottaa Jeesus uskossa vastaan.
  Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. (Joh 1:12)
  Voin olla varma pelastuksestani.
  Jolla Poika on, sillä on elämä. (1 Joh 5:12a)
  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. (Joh 5:24)
  Sitten voit rukoilla esimerkiksi näin:
  "Rakas taivaallinen Isä, tulen eteesi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee. Isä, pese minut Jeesuksen kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä. Pane minuun kalliin veresi merkki. Haluan antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Jeesus Kristus, Sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Jeesuksen nimessä AAMEN."
  (Huom! Mikään rukous ei sinua pelasta vaan uskosi!)

  Kuka oletkin, tiedä että
  JEESUS TULEE TAKAISIN PIAN!

  Kuinka pian? Katso LOPUNAJAN MAHDOLLINEN AIKATAULU

  Ennen sitä tulee ahdistuksen aika "jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti."(Dan.12:1) Mutta jos "otat Jeesuksen kärsivällisyyden sanasta vaarin", Hän pelastaa sinut siitä.(Ilm.3:10)

  Kysymys kuuluu; haluatko olla mukana?

  Jos et niin sano

  Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle nyt, klikkaa tästä.


  Jos olet jo pelastettu, uudesti syntynyt, tiedäthän että sinun tulee valvoa? Katso miten täältä.

  Vieraskirja

  Email: webmaster@laverdaduniversal.org


  Updated May 5, 2009

  TAKAISIN