Tempaus eli seurakunnan ylösotto

Tästä on paljon sekaannusta ja väärää opetusta uskovien keskuudessa, mutta Jumalan Sana on selkeä: Mitään Jumalan tempausta ei ennen ahdistuksen aikaa ole vaan vasta sitten kun Jeesus tulee, katso vaikka itse:
1 Tess 4:13-18 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. 14. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. 15. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. 16. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; 17. sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. 18. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
Sama asia selviää mm. seuraavista jakeista Matt. 24:31, Mark. 13:27, 1 Kor. 15:51-53, 2 Tess 2:1-3
Tästä asiasta on jo olemassa hyviä sivuja suomeksi, paljon parempia kuin itse ikinä pystyisin tekemään, joten en lähde asiaa tässä sen enempää puimaan, vaan lue lisää tästä: Milloin tempaus on? (Raamatullinen perustus).
Tässä päinvastainen pre-trib näkemys asiasta "Raamatullinen perustus tempaukselle ennen vihan aikaa"
Joka perustuu suurimmaksi osaksi spekulaatioon kuten "on täysin epärealistista ja hengellisesti hyödytöntä ajatella" eikä Jumalan Sanaan. Jos olet asiasta epävarma, lue nämä kaksi artikkelia. Toisaalta asialla ei ole mitään merkitystä pelastuksen suhteen eikä välttämättä elämäämme ollenkaan, emme itse voi taata sekuntiakaan lisää elämää itsellemme vaan se on Herran armoa, Herra antaa ja Herra ottaa, kuolema on voitto, tulee se sitten "vihan aikana" tai ei, otamme kaiken vastaan kiitollisena luottaen siihen että "kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut. (Ro 8:28)

Jos kaikesta huolimatta
tempaus on jo tapahtunut!?
Joko olen ymmärtänyt Raamattua väärin tai kyse voi olla taidokkaasta eksytyksestä... Selvitäpäs keitä kadonneet ihmiset ovat; olivatko he uskovaisia vai joitain muita...
Katso Oletko valmistautunut jos Illuminati lavastaa väärän tempauksen?


ETUSIVULLE

Vieraskirja