Olen Toni Arias. Synnyin 70-luvulla Suomessa, perheeseen jossa ei ikinä puhuttu eikä opetettu kristinuskosta, äitini oli nimikristitty ja astrologi, isäni ateisti, jonka alkoholinkäyttö karkasi ajoittain käsistä...(surullisia tarinoita)
Näistä lähtökohdista huolimatta, uskoin aina Jumalaan ja minua kiinnostivat hengelliset asiat, ja kun olin lapsi, sain käsiini Uuden Testamentin ja uskoin Jeesukseen. Minulla oli tapana rukoilla "Isä Meidän- rukous" aina ennen nukkumaan menoa (aina siihen asti kuin tulin oikeasti uskoon), se oli kuitenkin vain rituaali, en ymmärtänyt synnin todellisuutta, en koskaan tavannut 'aitoja uskovaisia', luulin kristinuskon olevan vain yksi uskonto monien joukossa (kuinka väärässä olinkaan!), ja maailma houkutuksineen vei mukanaan...

Kun olin 15 vuotias aloin harrastamaan itämaisia taistelulajeja ja niiden kautta myös itämaiset uskonnot alkoivat kiinnostaa. Uskoin jälleensyntymään.
Olin 16 vuotias kun muutin perheeni mukana Espanjaan (sillä kertaa noin vuodeksi, mutta yritin aina "pakkomielteenomaisesti" palata sinne asumaan, ja palasinkin 3 kertaa mutta aina jokin meni pieleen ja jouduin palaamaan Suomeen muutaman kuukauden jälkeen). Ajauduin siellä heti huonoon seuraan ja aloin käydä säännöllisesti baareissa jo 17-vuotiaasta lähtien.

Kuuntelin techno ja trance musiikkia, erityisesti goa-trancea, ja harrastin meditointia (vaikkakaan en ikinä kovin säännöllisesti). Koin joskus meditoidessani pelottavia kokemuksia, ruumiistairtautumisen yms. okkulttisia juttuja. Kerron nyt (lisätty 16.9.08 klo. 02:08 a.m.) ensi kertaa julkisuudessa ehkä hämmästyttävimmän tapauksen: Näin kerran unessa seuraavan lauantain lotto-arvonnan! Herättyäni, en pystynyt muistamaan kaikkia numeroita, tein kuitenkin unen perusteella joitakin rivejä ja kun lauantai-iltana katselin lottoarvontaa televisiosta, tilanne oli täsmälleen suoraan unestani (deja-vu ilmiö)! (Hei, kertokaa miten tämä on mahdollista? Onko tulevaisuus kirjoitettu etukäteen...?) Hiukseni nousivat pystyyn kun ensimmäiset numerotkin olivat samoja jotka muistin unessanikin olleen! Jokin meni kuitenkin vikaan... yksi numero jonka luulin muistavani varmasti ei tullutkaan! Sain vain 5 ja 4 oikein osumia, pettymys oli silloin suuri, mutta äkillisesti saatu suuri rahamäärä tuhoaa ihmisen hengellisesti! Jos olisin tuona iltana voittanut päävoiton, tuskin olisin tässä todistamassa sinulle siitä ihanasta totuudesta ja rauhasta jonka olen löytänyt! Sydämeni olisi kiinnittynyt rikkauksiin ja syntiseen luksus-elämään ja olisin leveää tietä matkalla kadotukseen, tai kuollut jossain helikopteri-onnettomuudessa, ja missä sieluni olisi nyt?!?!?! Voiko ihminen lisätä elinpäiviensä määrää rahalla, tai kuitata syntivelkansa lottokupongilla...?

Olin 18-25 vuotiaana teknoreiveri tai teknohippi ja elämäntyylini oli sen mukaista. Näin jälkeenpäin katsottuna tuo aika oli, muutamaa valonpilkahdusta lukuunottamatta, synkkää ja hukkaan heitettyä aikaa. Sen sijaan että olisin opiskellut ammatin ja elänyt päämäärätietoista, vastuuntuntoista elämää (pysyvä Espanjaan muuttokin olisi ehkä onnistunut jos olisi ollut kunnon ammatti ja kärsivällisyyttä), monta vuotta meni päämäärättömään ja edesvastuuttomaan sekoiluun. Elämästäni puuttui Jeesus Kristus, ja sen mukana kaikki.

Rakas lukija, oletko nyt nuori? Ymmärrätkö että ne valinnat mitä teet tänään, vaikuttavat tulevaisuuteesi? Puuttuuko sinulta viisautta? Eivätkö ovet aukea? Ymmärrä tämä: Jumalalle on kaikki mahdollista! Hänen on kulta ja hopea (Hag.2:8), häneltä tulee kaikki hyvä anti (Jaak.1:17), hän antaa viisautta kun sitä pyydämme (Jaak.1:5), rauhan (Joh.14:27) ja kaikkea mitä tarvitsemme! Hän myös varjelee pahalta. Muistathan että elämäsi ei ole omissa käsissäsi ja joka tapauksessa joudut eräänä päivänä tekemään hänelle tilin (Hebr.4:13)! Sinun on vain kuljettava hänen suunnitelmissaan! Tässä ei nyt puhuta mistään uskonnosta, vaan elävästä Jumalasta johon voi, ja johon pitää olla yhteydessä, silloin elämässä käy hyvin. Jatka lukemista, ole hyvä.

Marraskuussa 1994 (19-vuotiaana) kun olin armeijassa metsäleirillä näin selvästi UFOn. Tämä tapahtuma vahvisti uskoani näiden ns. humanoidien vääriin oppeihin ja olin vuosia lähellä vajota kokonaan "Krishna tietoisuus" -uskontoon jota ihannoin, mutta rakastin liikaa juhlimista ja alkoholia jotta olisin jättänyt ne (kyseisen uskonnon neljä "synnin pilaria" kun ovat: lihansyönti, luvaton seksi, huumausaineiden käyttö ja uhkapeli. Murheellisesti, olin addikti niihin kaikkiin!)
Olin myös "Salaiset Kansiot" ja paranormaalien asioiden fani. Käytin myöskin joskus marijuanaa ja hasista.

Enemmän tietoa ufoista ja niiden opetuksista löydät täältä.
VAKAVA VAROITUS: Jos sinä olet sotkeutunut näihin asioihin, tarvit sitä että Jumala vapauttaa sinut, niinkuin Hän vapautti minut; tuon tyyppinen elämä johtaa vain tuhoon, ja se on mitä sielunvihollinen haluaa. Jatka lukemista, ole hyvä.

  • elokuussa 1995 tappelin kadulla rajusti kahden ryöstäjän kanssa, ja he yrittivät murskata pääni isolla kivellä, Jumala oli kuitenkin armollinen ja he eivät onnistuneet. Tunsin niinkuin väliintulon ylhäältä...

Vuonna 1996 työskentelin 5 kk Israelissa; Vaikka otin liikaa alkoholia, oli päiviä jolloin vieraillessani raamatullisissa paikoissa ajattelin lukemiani Raamatun kertomuksia. Tapahtui jopa että kerran ollessani Jerusalemissa Itkumuurilla rukoilin syvästi ja vakavasti suuria asioita: esim. että voisin kiertää Etelä-Amerikan, latinalaista vaimoa ja että voisin löytää totuuden niin monien uskontojen joukosta, että löytäisin todellisen Jumalan. Kaikesta huolimatta, etsin aina totuutta. Joitain vuosia sitten tajusin että olin saanut kaiken mitä tuona päivänä olin rukoillut!

Kun elin "maailmassa" olin siis mm. itämaisten taistelulajien, toimintaelokuvien, trance-musiikin, yms. suuri ystävä, ja vuosien ajan kärsin lähes joka yö järkyttävistä painajaisista joissa minua ajettiin takaa ja yritettiin tappaa ja joskus he onnistuivat siinä; heräsin omaan kuolemaani. Ne olivat äärimmäisen väkivaltaisia unia, täysin lohduttomia ilman mitään toivoa. Näytin ihmisille iloista ja huoletonta naamaa, mutta kukaan ei ollut läsnä kun juhlaöiden jälkeen itkin elämäni tyhjyyttä, ja jatkoin onnen etsimistä vääristä paikoista.

Minut oli ryöstetty matkoillani useasti ja janosin kostoa, olin hyvin katkera kaikkia niitä kohtaan, jotka luokittelin rikollisiksi, ja joskus minulla oli veitsi taskussa ja toivoin että he hyökkäisivät, jotta nähtäisiin "kuka on kuka". Se oli noidankehä. Luulin olevani hyvä, ja että hakkaamalla pahoja ihmisiä tekisin vain palveluksen yhteiskunnalle. Siihen aikaan harjoittelin potkunyrkkeilyä ja väkivalta leimasi aina minua. Joskus jouduin tappeluihin kadulla ja nenäkin murtui ja näytin aina hakatulta. Koulussa jossa opiskelin nautin kovan pojan maineestani, kävin siellä vain päästäkseni ilmaiseksi internetiin, opiskelu ei minua kiinnostanut.


Tenerife, Kanarian Saaret (España)

Vuonna 1998, tappelussa, loukkasin polveni niin pahasti että jouduin suureksi pettymyksekseni jättämään taistelulajit.

Vuonna 1999 kun olin töissä rahanvaihtajana Kanarian Saarilla, eräs noita onnistui huijaamaan minua ja jäin ilman rahaa, mutta rukoilin epätoivoissani vähän Jumalaa (vaikkakaan en vielä tuntenut Häntä henkilökohtaisesti) ja tapahtui ihmeitä; asiakkaat unohtivat seteleitä tiskille ja kassa oli usein käsittämättömästi ylijäämäinen! Tämän jälkeen Herra on tehnyt muitakin taloudellisia ihmeitä ja rahat ovat aina riittäneet ihmeellisesti!

Eräs taloudellinen ihme teki mahdolliseksi että tammikuussa 2001, lähdin toteuttamaan elämäni suurinta unelmaa, kiertämään Etelä-Amerikkaa. Polveni oli kuitenkin leikattu ja ei kestänyt vielä paljoa, ja menin ensin Teneriffalle "töihin". Teneriffalla polveni kuitenkin "ihmeparani" heti, ja lähdin sieltä pian kohti Buenos Airesia, josta aloitin matkani. (Yksityiskohta: Jätin tuolloin Teneriffalle "säilöön" 30-40 "parasta" CD-levyäni jotka minulla oli mukana, siinä olivat kaikki goatrance yms. levyni, joissa olin henkisesti hyvin pahasti kiinni. Vaikka minulla oli paluu Teneriffalle, en milloinkaan pystynyt palaamaan sinne enää ja se kaverikin jolle jätin levyt oli kadonnut. Näin Jumala vapautti minut kerralla tuosta saatanallisesta musiikista josta en olisi omin voimin ehkä päässyt irti ja se olisi sitonut minua vielä ehkä vuosikausia!)

Jollakin tapaa tiesin että tuo koko elämäni ajan himoitsema matka muuttaisi elämäni, että en ehkä enää palaisi, jopa toivoin sitä. Olin aina suunnitellut elämääni vain tähän asti, ei yhtään yli. En odottanut tulevaisuudelta mitään muuta.
Kävi juuri niin että elämäni muuttui: Tapasin tulevan vaimoni Boliviassa, diskossa, ja hänellä oli uskovia ystäviä jotka todistivat elävästä Jumalasta ja veivät seurakuntiin. Silmäni avautuivat vähitellen ja myöhemmin minäkin annoin elämäni Jeesukselle Kristukselle. Siitä alkoi prosessi; sydämeni oli niin kova ja olin niin syvällä synnissä että se otti aikansa. Painajaiset loppuivat kuitenkin heti. Myös alkoholi ja tupakka jäivät.

  • 9. kesäkuuta 2001 La Pazissa (korkeutta 4000m), huimasi ja pyörtyilin, näkö ja kuulo sumenivat, tärisin, luulin kuolevani... verenpaine oli hyvin alhainen (50/40).. (sokki?), jouduin tiputukseen... Lopulta Jumala suojeli minut.

Palasin Suomeen syksyllä 2001. Alussa (2001-2002), vaikka "uskoin", elin vielä vahvasti maailmassa. Olinko pelastettu, sitä en osaa sanoa. En lukenut Raamattua enkä rukoillut, ei ollut uskovia ystäviä eikä seurakuntayhteyttä. Tällainen "usko" ei voi kestää! (Raamatun mukaan pelastus ei ole vain "ratkaisu" tai yksi "hengellinen kokemus" menneisyydessä. Aito parannuksen teko ja sanan opiskelu eivät ole vaihtoehtoisia, vaan edellytys, koska sanan kautta "kasvamme pelastukseen"(1.Piet.2:2) kts. Jeesuksen kylväjävertaus, Luuk.8:4-15 Meidän on "juurruttava häneen" ja "kestettävä koetus"). Vuoden 2002 lopussa tapahtui kuitenkin jotain hyvin dramaattista; vaimoni sai karkoituspäätöksen Suomesta. Tämä sai minut ja vaimoni polvillaan itkemään ja etsimään apua Jumalalta, koska tarvitsimme rahaa lentolippuihin ja olin jo pahasti veloissa. Jumala antoi kuitenkin hämmästyttävällä tavalla meille nuo rahat, ihmisen kautta "jolta vähiten odotimme mitään"!

Pian tämän jälkeen minussa syntyi suuri jano Jumalan puoleen (olin jo taas Boliviassa), aloin lukemaan Raamattua ja sain vihdoin ratkaisevia voittoja hengellisessä elämässäni. (siihen asti olin ollut täysin sokea ja synnin kahleissa, olin pitänyt sairaalloisessa ylpeydessäni ja itsekkyydessäni monia kristillisen elämän välttämättömiä perusasioita, kuten uskovien kastetta, seurakuntayhteyttä, pyhityselämää, jne. turhina). Aloin juurtua Kristukseen ja "kasvoin pelastukseen", ns. synnyin uudesti ja Pyhän Hengen vaikutus alkoi näkyä minussa, olin tullut uskoon! Olin vihdoinkin vapaa!

Minut kastettiin Titicaca-järvessä Boliviassa 8.5.2003. Tästä pari päivää ja Jumala laittoi uskoni koetukselle;
  • Ollessani patikoimassa vuorilla ystävän kanssa, vuosien painajaisuneni kävivät kirjaimellisesti toteen; naamioituneet pyssymiehet alkoivat ajaa takaa (seudulla jossa moni ihminen oli kadonnut) ja "tiesin" heti että nyt kuolen (se ajatus oli saatanasta), mutta toisin kuin unissa joissa olin kuollut huusin nyt Jeesusta avuksi kuolemanhädässä, ja Hän vastasi laskemalla ihmeellisen, yli ymmärryksen käyvän, Rauhan sydämeeni ja sanoen "voita paha hyvällä". Vaikka kaikki vähä mitä oli ryöstettiin niin Jumalan rakkaus rauhoitti väkivaltaisen tilanteen täysin ja selvisimme naarmuitta.

"Herra on lähellä kaikkia, jotka häntä avuksensa huutavat, kaikkia, jotka totuudessa häntä avuksensa huutavat. Hän tekee, mitä häntä pelkääväiset halajavat, hän kuulee heidän huutonsa ja auttaa heitä. Herra varjelee kaikkia, jotka häntä rakastavat, mutta kaikki jumalattomat hän hukuttaa." (Ps.145:18-20)

kasteeni Titicaca-järvessä
Olen löytänyt Universaalin Totuuden!
  • Pari päivää lisää ja heräsin yöllä ankaraan, täysin kestämättömään vatsakipuun. Paikassa ei ollut lääkettä, lääkäriä tai puhelinta, mutta meillä oli Jeesus. Rukoilimme (viimeisin voimin, taas kuolemanhädässä). En tiedä mitä tapahtui (kipu oli niin armoton että luulin että menetin tajuntani), mutta aamulla heräsimme ihanaan aamuun levänneinä ja kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan! Jeesus paransi minut!

Noista tapahtumista lähtien olemme saaneet vaimoni kanssa kasvaa uskossa ja Jumalan tuntemisessa valtavasti. Tämä ei ole tullut ilmaiseksi vaan prosessi on vaatinut meiltä uhrauksia ja joskus kivuliaitakin valintoja, esim. ajan ja rahankäytön suhteen. Jumala on kuitenkin aina ollut uskollinen! Kaikkea hienoa ja yliluonnollista on tapahtunut runsain mitoin! Tästä esimerkkinä, kun olimme tulleet Etelä-Amerikasta kesäkuussa 2003, täysin varattomina, aloimme maksaa uskossa kymmenyksiä. Pian tämän jälkeen Jumala siunasi meitä (äitini yrityksen kautta) erittäin tuottoisalla työllä ja saimme kaikki velat maksettua pikavauhtia!
Jotain mitä tämän jälkeen on tapahtunut voit lukea blogistani (esim. kohtasin yötyössä ollessani demonin, Jumala on järjestänyt käsittämättömällä tavalla asuntoja ja mm. auton)

Olen saanut seurata läheltä myös miten Jumala on tehnyt/tekee yhä vaimolleni ja hänen kauttaan hämmästyttäviä asioita! Esim. hän sai maahan saavuttuaan jo kahdessa vuodessa oppisopimuksen ja sitä kautta vakituisen työpaikan ja tutkinnon! Ovet ovat auenneet aivan ihmeellisesti! Puhumattakaan unista ja näyistä joista en voi kertoa tässä.

Nyt (2008), monien muiden seikkailujen jälkeen, Pyhä Henki on muuttanut minua niin paljon että monet maalliset asiat ovat menettäneet merkityksensä ja jääneet taakse (katso kirjoitus KRISTITYN VALVOMINEN). Kaikesta sydämestäni annan Kiitoksen Jumalalle, Herralleni Jeesukselle Kristukselle päivistä jotka olen saanut elää. Minä ja vaimoni olemme olleet jo yli 6 vuotta naimisissa ja palvelemme Herraa ilolla, Jumala on johdattanut meidät seurakuntaan ja olemme täynnä toivoa, meillä on rauha, ja Jumala antaa meille elävää vettä, ja elämme, koska Hän kuoli puolestamme, me elämme ei vain nyt vaan iankaikkisesti! Amen.

Tämä on minun todistukseni että olen löytänyt totuuden, että Jumala jota palvelen on ainoa todellinen Jumala.
Olen Taivaan kansalainen, vapaa* ja onnellinen, odottaen pian näkeväni Herrani kasvoista kasvoihin ja sanovani "minun Herrani, minun Jumalani!", saan elää 1000-vuotisessa valtakunnassa, uudessa Jerusalemissa, tai missä tahansa missä Hän tahtoo minun elävän.

*olen vapaa näistä: synti, pelko, huoli, murhe, velat, addiktiot, himot, menestymisen paine, teeskentely


NÄIDEN SIVUJEN HISTORIAA:
Ennen kuin tulin uskoon minulla oli salaliittoteoria-aiheiset nettisivut. Uskoontultuani muutin nettisivuni kristillisiksi. Tykkään tosi paljon nettisivujen tekemisestä. Domainin hankin vuonna 2006 ja pikkuhiljaa lisäilen tänne artikkeleita ja parantelen vanhoja. Käyn maallisessa palkkatyössä ja harrastuksia on muitakin joten aika on valitettavasti kortilla. Lisäksi sivujen pääasiallinen kohderyhmä on espanjankielinen (espanjaa äidinkielenään puhuvia on n. 358 miljoonaa, verrattuna 5 miljoonaan suomeapuhuvaan) joten sivujen suomalainen versio on selvä kakkonen.

Huhtikuussa 2007 aloin kirjoittamaan omaa todistus-blogiani jonka nimi on "Universaalin Totuuden Lähteillä" jossa analysoin elämääni Kristuksessa. Siirry sinne tästä.
Uudempia todistuksiani on myös uudemmassa blogissani.

TILANNE 10/2012:
Olen ollut onnellisesti naimisissa 10 vuotta, olen 3 lapsen isä. Totuuden jano on johdattanut eroon Adventtikirkosta (2007) ja Helluntaiseurakunnasta (2011) ja hengellinen identiteettini on vahvasti messiaaninen israelilainen (juutalaisista juurista ei varmuutta), sydämessä on rauha. Rakastan Jeshuaa ja Elohimin sanan totuutta enemmän kuin koskaan! En ole täydellinen, turvaan Hänen armoonsa. Saan elää jokainen päivä Hänen ihmeellisessä johdatuksessaan!

Ja sinä, ystävä, ethän ole yksi heistä jotka sanovat Kristuksen paluun päivänä vuorille ja kallioille: «Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!»?

Tee päätös, jos haluat pelastua nyt

klikkaa tästä.

Kyllä, olen uudesti syntynyt, Jeesus on Herrani!

En usko Jeesukseen/Jumalaan enkä halua ottaa häntä elämääni

En tiedä, eikä kiinnosta, JÄTTÄKÄÄ MINUT RAUHAAN!

Jeesus tulee pian takaisin!

Elämme lopunaikoja: Kaikki Raamatun profetiat täyttyvät vähitellen...
Euroopan Unioni on uusi Rooma! Implantti teknologia on olemassa, ja ydinaseet, globalisaatio... on sotia... luonnonkatastrofeja...
Katso Profetialista VOI EIIIIIII!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PÄÄTÄ NYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/p>

Sivua päivitetty 20.10.2012
Vieraskirja


ETUSIVU