Pilatus sanoi hänelle: "Sinä siis kuitenkin olet kuningas?" Yahushua vastasi: "Sinä sanot, että minä olen kuningas. Sitä varten olen syntynyt ja tullut maailmaan, että todistaisin totuudesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee ääneni."
Pilatus sanoi hänelle: "Mikä on totuus?" (Joh.18:37-38)

Tällä sivulla:
- Jumala Kaikkivaltias on luonut taivaan ja maan, ja ihmisen kuvakseen.
Yksikään ajatteleva, asioista selvää ottanut ihminen ei usko evoluutioteoriaan!
- Ihmeellinen totuus kaikesta mitä tapahtuu maailmankaikkeudessa ja mistä ja miten kaikki alkoi ja mikä on kaiken loppu.
- Konflikti hyvän ja pahan välillä maailmankaikkeudessa jatkuu katkeraan loppuun asti.

"KUINKA KEHTAAT MAINITA RAAMATUN KUN PUHUTAAN TIETEESTÄ. SE EI OLE TIETEELLINEN! JOS HALUAT ETTÄ JATKAN LUKEMISTA, KÄYTÄ VAIN TIETEELLISIÄ TERMEJÄ!"

Jos ajattelet noin, tiedätkö? Minulla on sinulle uutisia: Evoluutioteoria ei ole tieteellinen, vaan hypoteesi ja tiedemiehet jotka ovat tarpeeksi rehellisiä tietävät tämän. Sanonta että evoluutioteoria on fakta, tarkoittaa yhtä näistä kahdesta: joko se joka näin sanoo on tietämätön tai epärehellinen... Evoluutioteoria ei ole todistettu fakta, se on hypoteesi eli oletus!.

Jos haluat erottaa uskon ja tieteen, anna minun muistuttaa että kuka tahansa skeptikko, evoluutikko, jne. on uskova koska hän hyväksyy uskolla sarjan oletuksia. Maailmassa kaikki ovat uskovia, kaikki ihmiset uskovat johonkin, evoluution kannattaja on uskovainen (evoluutio-uskovainen)


Ihmiset pitävät totuutta vääryyden vallassa!

18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet.
(Room.1:18-22)

Jumala on antanut ihmiselle tarpeeksi todisteita itsestään, samalla kun on antanut kyvyn tulkita todisteita oikein, mutta ihminen, jumalattomuudessaan ja vääryydessään on vastustanut, vanginnut ja polkenut maahan vääryydellä totuuden.
Kaikki ihmiset tuntevat Jumalan, koska Jumala on ilmoitettu kaikille ihmisille, niillekin jotka eivät ikinä ole pitäneet käsissään kappalettakaan Pyhästä Sanasta.
"Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja." (Ps.19:1)
Kukaan ei voi sanoa että ei ole kuullut, ihmiset tuntevat Jumalan!

*Jumala on ilmoittanut itsensä luomistyönsä kautta*
"Jumala ilmoitti itsensä luomisteoissansa,
näkyvien asioiden kautta näkymätön on nähtävänä"

Surullisesti, on tapahtunut se mitä Pyhät Kirjoitukset kuvailevat tällä tavalla:

28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
29. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
30. ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31. vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
32. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.
(Room.1:28-32)

Paavali tarkoittaa tässä että kaikilla ihmisillä on luonnostaan moraalinen omatunto, ei ole väliä missä päin maailmaa asuvat, heidän omaantuntoonsa on polttomerkitty että on olemassa hyvä ja on olemassa paha, ja paha ansaitsee rangaistuksen ja hyvä palkkion. Tämä on osa synnynnäistä omaatuntoa jonka Jumala on laittanut kaikkiin ihmisiin. Ei vain että Hän on olemassa (älkää unohtako että Paavali puhuu tässä ihmisille jotka eivät koskaan ole lukeneet Raamattua, he kyllä tuntevat Jumalan tuomion) vaan että Hän on myös universumin moraalinen hallitsija. Ihmisillä on siveellisyyden ja oikeuden tunto, mutta ihminen ylpeydessään ja syntisyydessään vastustaa tätä tuntemusta, häntä epämiellyttää suuresti idea Jumalan edessä kumartumisesta, siitä että pitäisi tunnustaa että hän on riippuvainen Jumalasta, ja vielä paljon enemmän häntä epämiellyttää idea siitä että pitäisi tehdä Hänen tahtonsa.
Siksi, voimme todeta että ateisti pettää itseänsä, ja on kieroilija. Kuten Psalmi 14 sanoo: "Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa".".

Jumalaton ystävä joka luet tätä; tarkoitukseni ei ole loukata sinua, vaan tarkoitukseni on auttaa sinua rakkaudessa, että voisit tehdä osuvamman diagnoosin tilasta jossa todella olet Jumalan edessä, että voisit etsiä ajoissa apua jota sielusi tarvitsee.

Evoluutioteoria ("kehitysoppi") vs. TOTUUS

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista joita jumalaton on keksinyt oikeuttaakseen jumalattomuutensa, on naturalistinen "evoluutioteoria". Koska Jumala on paljastanut itsensä luodun kautta, yksikään jumalaton ei voi oikeuttaa jumalattomuuttaan muuta kuin esittämällä vaihtoehtoisen teorian joka selittäisi maailmankaikkeuden ja meidän olomme siinä, teorian jonka ei tarvitsisi turvautua persoonallisen kaikkivaltiaan Jumalan olemassaoloon.
Tätä "teoriaa" on sitten opetettu kouluissa ja tiedotusvälineissä totuutena. Siitä huolimatta, yksikään ajatteleva, asioista selvää ottanut ihminen ei ole koskaan uskonut siihen. (Vuonna 2006 tehdyn tutkimuksen mukaan vain 65% suomalaisista uskoo kehitysoppiin, toisin sanoen elävät itsepetoksessa, muut 35% ovat ajatelleet/ottaneet asioista selvää)

Huomaamme että olemme ihmeellisessä maailmankaikkeudessa ja elämä sen sisällä on vielä ihmeellisempää.

Kysymys kuuluu, mikä on voinut synnyttää meidän kaltaisemme maailman, mukaanlukien elämän yleensä, ja ihmiselämän erityisesti? Meille kristityille kysymys ei ole ollenkaan ongelma, koska persoonallisen, ikuisen, viisaan, kaikkivaltiaan Jumalan olemassaolo on tarpeeksi selittämään nämä ilmiöt. Tämä on totuus jota jumalaton häpeilemättömästi vastustaa, toisaalta, mitä muuta hän voi tehdä? No, hänelle jää naturalismin vaihtoehto.

Mitä on naturalismi? Se on filosofinen asenne (ei tieteellinen, lähes uskonnollinen) joka väittää että kaiken olemassaolevan voi selittää luonnollisilla syillä, toisin sanoen, ilman että tarvitsisi turvautua minkään yliluonnollisen olennon olemassaoloon.

Tässä on universumi; minkä selityksen annamme sen olemassaololle, tieteellisen vai persoonallisen? Onko se vain sattumanvaraisten luonnollisten syiden seurausta, vai voinko etsiä persoonallista selitystä, että oli joku joka tarkoituksella teki universumin?
Naturalistit sanovat että selitys sen olemassaololle on täysin luonnollinen. Vaikka naturalismi on hyvin vanha filosofia, jotkut kreikkalaiset jo ennen Platonia olivan naturalisteja, varmaa on se että Darwinin kehitysoppi antoi voimakkaan yllykkeen tälle filosofialle, yllykkeen joka on kestänyt tähän päivään saakka.

Darwin näyttää löytäneen täydellisesti sopivan selityksen selittääkseen miten materia pystyi kehittymään ilman Jumalan väliintuloa, miten se pystyi kehittymään kaikista yksinkertaisimmista muodoistaan kaikista monimutkaisimpiin muotoihin. Tämän Darwin selittää luonnonvalinnalla. Nyt, mitä tämä merkitsee? Se merkitsee sitä että luonto itsekseen otti tehtäväkseen valita kaikkein kelvollisimmat organismit selviytyäkseen. Ja nuo kaikkein kelvollisimmat organismit sitten muuntuivat miljoonien ja miljoonien vuosien kuluessa kunnes syntyi kaikki se mitä näemme tänä päivänä, mukaanlukien sinut itsesi. Evoluution kannattajat määrittelevät tämän ns. teorian (sanon ns. koska se on niin älytön että se ei täytä edes teorian vaatimuksia *näemme sen kohta*) näillä sanoilla; "evoluutio yksinkertaisin termein tarkoittaa sitä että elämä kehittyi yksisoluisista organismeista kaikkein ylevimpään muotoonsa, joka on ihminen, biologisten muutosten kautta miljoonien vuosien kuluessa."

Ennen kuin etenemme, haluan että huomaat kolme tärkeää asiaa koskien naturalistia ja hänen evoluutioteoriaansa:

(1) Ensiksikin, tämä teoria olettaa paljon asioita; se olettaa että materia on ikuista. Kaikki tietävät että tyhjästä ei synny mitään, jos oli joku hetki (emme voi sanoa edes avaruudessa) jolloin ei ollut absoluuttisesti mitään, ei hiukkasta, ei energiaa, ei materiaa, ei mitään, mitään, mitään, tänään ei olisi mitään koska "tyhjästä on paha nyhjäistä". Ei mitään ei ole edes jotain vaan se on ei mitään. Joten heidän tarvii sanoa että materia oli aina olemassa.

(2) Toiseksi, evoluutikko olettaa, että tämä materia alkoi kehittyä itsekseen ilman mitään tarkoitusta,

(3) ja kolmanneksi se olettaa että elämä alkoi ei elävistä organismeista.

Mitään näistä evoluutiolle elintärkeistä oletuksista ei voi todistaa tieteellisesti, käyttäen kokeellista todistamista - Evoluutio on vain pelkkä typerä hypoteesi, ei mitään muuta!

Kuulkaa mitä sanoo William Beck, evoluutikko; "ennen kaikkea on yleinen yksimielisyys siitä että puhumamme asiat tapahtuivat 3 000 - 3 500 miljoonaa vuotta sitten". Tämä tarkoittaa että, (1) emme tiedä varmuudella millaista aikaa se oli. (2) Valitsemme hypoteesin jota ei voi todistaa, (3) on suuri ero väittää mitä mahdollisesti on voinut tapahtua kuin mitä todella tapahtui (näin sanovat evoluutikot), yksinkertaisesti sanottuna, löydämme itsemme lukuisten oletusten edestä jotka evoluutikot hyväksyvät uskossa, ei missään muussa.

Kuinka luotettava on tämä hypoteesi? Onko evoluutio niin nerokas kuin jotkut ajattelevat? Miksi tämä teoria on niin suosittu? Miksi se nojaa tieteeseen?
Vastaus: Koska se on näköjään niin tehokas väline pitää totuutta vääryyden vallassa!

Faktat puhuvat tätä "teoriaa" vastaan

Keskityn vain muutamiin perusteluihin. Ensimmäistä voimme kutsua nimellä:

(1) Redusoitumaton (palautumaton) monimutkaisuus

Selitän sen tuota pikaa: kuten olemme nähneet, evoluutikot sanovat meille että kaikki mitä on olemassa kehittyivät yksinkertaisista yksisoluisista muodoista monimutkaisempiin muotoihin.
Ongelma tämän teorian kanssa on se fakta että lukematon määrä luonnon eläviä organismeja näyttää omistavan sen mitä biologi Michael Behe on kutsunut palautumattomaksi monimutkaisuudeksi, ja mitä se on? "Palautumattomalla monimutkaisuudella" tarkoitetaan järjestelmää, joka koostuu useista yhteensopivista, toisiinsa vaikuttavista osista, jotka osallistuvat järjestelmän perustoimintaan mutta joista minkä tahansa poistaminen käytännössä lopettaa järjestelmän toiminnan". Palautumattomasta systeemistä ei voi ottaa mitään pois. Se ei voi kehittyä vähitellen, koska jotta se toimisi sen täytyy syntyä kerralla valmiina.

Esim. olettakaamme että kala kehittää keuhkot, se on osa evoluutioteoriaa joka sanoo että me olemme lähtöisin vedestä, oli alkumeri jossa maankuoresta tuleva energia ja auringosta tuleva sähkömagneettinen säteily muokkasi pienemmistä ja yksinkertaisemmista molekyyleistä monimutkaisempia ja suurempia molekyylejä. Yhtäkkiä syntyi elämää, joka alkoi kehittyä aina nykyhetken uskomattomaan monimuotoisuuteen saakka... Mitä tapahtuisi, selviäisikö kala evoluution seuraavalle tasolle? Ei, se hukkuisi!
Jotta vesieläin muuttuisi maaeläimeksi sen tarvii tapahtua kertarysäyksellä, se ei voi kehittyä, ja niin voisin mainita lukuisia esimerkkejä.


Näetkö tässä ihmisen miljardeja vuosia sitten? Minä näen Jumalan luomistyön, kalan.

Elävät olennot eivät voi muuttua vähitellen, uusi elin tuolla, uusi raaja täällä. Voitko kuvitella että kun ihminen kehittyi, ensin kehittyi vatsa mutta ei suuta, miten se sai ravintoa? Jotta ihminen eläisi sillä on oltava kaikki yhdellä pamauksella, kaikki mitä sillä on nyt. Se on palautumattomasti monimutkainen organismi, se ei voi kehittyä vähitellen, se tarvii tehdä täsmälleen kuten se on, ja ei vain ihmisen organismi vaan kaiken luomakunnan systeemin on toimittava niin. Esim. nenä.
Organismi on integroitunut systeemi ja mikä tahansa muutos systeemiin olisi todennäköisesti vahingollinen sen sijaan että se olisi hyödyllinen. Mitä tapahtuu ihmisruumiille kun organismi lakkaa toimimasta? Hän sairastuu, hän ei tule paremmaksi, tai kun hänelle tulee jotain mitä mitä hänellä ei ollut, hyvä kasvain, se ei ole ongelma koska ruumis on tehty toimimaan niin.
Ainut keino tehdä kalasta maaeläin on muuttaa se kerralla, ei vain keuhkoja vaan myös muutokset verenkierrossa ja kaikessa... On mielenkiintoista huomata että itse Darwin huomasi että tämä perustelu tuhoaisi hänen teoriansa. Darwin sanoo: "Jos voisin osoittaa että on ollut olemassa monimutkainen elin joka ei ole voinut syntyä monien pienien peräkkäisten muutosten seurauksena, teoriani romahtaisi täydellisesti." --Charles Darwin, Lajien Synty (Editorial Zeus, España, 1970, sivu 183.)

Silmä, väkevä todiste Jumalan luomisesta

Kuuntele mitä tapahtuu jotta silmä voisi nähdä. Silmä varmasti huolestutti Darwinia. Se on esimerkki palautumattomasta monimutkaisuudesta.
"Valo tulee silmään läpinäkyvän sarveiskalvon kautta, joka on silmän ikkuna ja toimii voimakkaan linssin tavoin. Pupillin läpi kuljettuaan valo taittuu edelleen silmän mykiössä. Kuva tarkentuu verkkokalvolle (retina), joka muuntaa valon fotonit sähköisiksi signaaleiksi. Rhodopsiini-molekyyli muodostuu valkuaisaine opsiinista ja 11-cisretinaalista.Kun valon fotoni osuu rhodopsiinimolekyyliin, törmäyksessä absorboitu energia muuttaa cis-11-retinaalin kolmiulotteista rakennetta all-trans muotoon. Tapahtumaa kutsutaan myös isomerisaatioksi. Molekyylin muodonmuutos saa aikaan monimutkaisen tapahtumaketjun, joka johtaa aistinsolun sähköisen latauksen muuttumiseen, ja tästä alkaa tapahtumasarja, joka mahdollistaa sen, että voimme nähdä. Näkeminen riippuu täysin siitä, että cis-11-retinaali muuttaa muotoaan. Jokainen yksittäinen fotoni (niitä tulee sekunnissa 1000 miljoonaa), joka osuu fotoreseptoriin pystyy muuttamaan yhden cis-11-retinaalimolekyylin kolmiulotteista rakennetta. Retinaalit täytyy alituiseen palauttaa cis-11 muotoon, jotta näkeminen voi jatkua. Tämän työn tekee RPE, jonka solut keräävät käytetyn trans-retinaalin ja käyttäen A- vitamiinia valmistavat jälleen cis-retinaalia, jonka ne siirtävät takaisin aistinsolujen fotoreseptoreihin."
Jos yksikin reaktio keskeytyy, näkeminen on mahdotonta ja tuloksena on sokeus. Silmä ei täten voi kehittyä vähitellen. ”Niille, jotka haluavat nähdä, on tarpeeksi valoa, niille jotka eivät halua, on riittävän pimeää” Lue lisää

(2) Älykäs suunnittelu.
Toinen naturalismin ongelma on se että universumi antaa voimakkaan vaikutelman siitä että se olisi suunniteltu, ja että se ei olisi päämäärättömästi toimivien persoonattomien voimien tulosta.
Kun puhumme suunnittelusta viittaamme vaikutukseen joka on tarkoituksen tulosta, toisin sanoen suunnittelun vastakohta on tarkoituksenmukaisettomuus. Ei esim. ole sama asia jos puu kaatuu kun termiitit ovat sen lahottaneet kuin että jos se kaadetaan laivan tai talon tekemistä varten.
Kysymys jonka tiede asettaa universumin ja elämän olemassaolosta on se että onko kysymyksessä älykkään suunnittelijan aikaansaannos vai onnekas sattuma. Naturalisti sanoo; "se oli sattuma mutta niin uskomaton että se näyttää kuin suunnitellulta." Ja tätä en sano minä vaan he itse sanovat näin: "se on ilman tarkoitusta syntynyt onnettomuus, on vain uskomatonta että se näyttää aivan tarkoituksenmukaiselta, aivan kuin se olisi suunniteltu" (Huomaatko? He itse näkevät sen silmillään, mutta hyväksyvät uskossa valheita!)
Evoluutiobiologi Richard Dawkins ja uskonveljensä sanovat "elämän alkuräjähdyksessä ei ollut tarkoitusta, ei luovuutta eikä tavoitteita. Alussa oli vain kemiaa." Jotta ihminen olisi maailmassa ja voisi selviytyä siinä, että hänellä olisi kaikki tarvittava selviytyäkseen, on uskomatonta että alkuräjähdyksessä ei ollut tarkoitusta tai luovuutta tai tavoitteita.
Daniel Bennet CBS:n sarjassa "evoluutio", sanoo "yksi Darwinin suurista saavutuksista oli rajoittaa universumin suunnittelu materiaan ja päämäärättömiin ja tarkoituksettomiin liikkeisiin", toisin sanoen, kuulkaa mitä tämä mies sanoo! Muista että heidän mukaansa materia on ollut aina olemassa, yhtäkkiä tämä materia alkaa liikkumaan, yksinään, ja tässä liikkeessä alkoivat muodostua kaikki elämä, eläimet, tähdet, aurinko, joet, aivan kaikki. Materia ja päämäärätön liike oli hänen mukaansa Darwinin suuri saavutus.
Nyt sallikaa minun kysyä vilpittömästi ja koko sydämestäni, onko tämä julistus uusimpien tieteellisten löytöjen tulosta vai tulosta uskonnollisesta ennakkoluulosta Jumalan olemassaoloa vastaan? Mitä tämä on? Varmaa on että sitä myöten kun tiede edistyy se vahvistaa sen että universumi on älykkään suunnittelun tulosta, ei ilman päämäärää ja tarkoitusta toimivan materian ja liikkeiden tulosta.


Kuka olet sinä kiistämään universumin älykkään suunnittelun?

(3) Universumin älyllinen ymmärrettävyys.
Tämä on yksi universumin hämmästyttävimmistä näkökohdista. Ja mitä se merkitsee? Yksinkertaisesti jopa lapset voivat ymmärtää sen, universumi on ymmärrettävä, se voidaan ymmärtää, sitä voidaan opiskella, sen voi tuntea. Universumi ei ole kaaos, siinä on järjestys ja se vuoksi sitä voi opiskella.
Albert Einstein sanoi "Käsittämättömintä universumissa on sen käsitettävyys." Se on käsitettävä koska sen teki älykäs olento. Se ei ole sattumaa.
Naturalistin tarvii vastata tähän kysymykseen: miten kaaos synnytti järjestystä? Miten atomit jotka liikkuvat ilman päämäärää tuottivat niin paljon tarkoituksenmukaisia asioita? Miten tämä voi olla mahdollista? Kaikki näyttää viittaavan siihen että universumi on älykkään suunnitelman, ei onnekkaan sattuman, tulosta.

Toinen esimerkki jonka voimme antaa on
(4) Maailmankaikkeuden Hienosäätö (antrooppinen periaate) (Lue lisää)
Tämä periaate julistaa että "Näyttää kuin kaikki universumissa vaikuttavat fysiikan lait olisi tarkasti suunniteltu tekemään ihmiselämä mahdolliseksi maassa". Esimerkiksi,

 • Tarkka etäisyys aurinkoon mahdollistaa sopivan ilmaston.
 • Täydellinen kaasujen (esim. happi ja typpi) yhdistelmä ilmakehässä mahdollistaa hengityksen ilman että keuhkot palaisivat.
 • Jos painovoima olisi ollut hiukankin erilainen kuin havaitsemamme, niin tähdet eivät olisi nykyisenkaltaisia: ne olisivat liian kuumia tai liian kylmiä eikä niiden elinikä olisi ollenkaan riittävä alkuainesynteesille.
 • Nykyinen maailmankaikkeus ei voisi olla olemassa, jos "alkuräjähdyksen" ensisekunnilla silloinen aineen tiheys olisi ollut edes miljardisosan pienempi tai suurempi. Maailmankaikkeus olisi kehittynyt aivan toisenlaiseksi.
 • Jos ytimiä muodostava vahva ydinvoima olisi poikennut vain pari prosenttia nykyisestä arvostaan , ei heliumia eikä mitään muitakaan vetyä raskaampia alkuaineita olisi voinut syntyä.
 • Jos neutroni olisi ollut promillenkin verran kevyempi kuin mitä se on, niin kaikki protonit olisivat hajonneet hyvin nopeasti eikä mitään ainetta olisi olemassa.
 • Veden korkea kiehumispiste, jne. (Katso lista 93:sta hienosäädetystä asiasta täältä)

Nämä tekevät planeetastamme keitaan universumin suuressa erämaassa. Tiedemiehet yrittävät löytää elämää muilta planeetoilta mutta sitä ei ole löydetty koska tämä on ainut planeetta jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet.

(5) Geneettinen koodi
Tiede on saanut selville että biologinen (orgaaninen) eliö muodostuu soluista, joissa on tuma, jossa taas ovat kromosomit, perintötekijät. Nämä orgaaniset solut sisältävät siis sen, mitä kutsutaan geeneiksi, jotka ovat järjestyneet tietyllä tavalla tuman kromosomeihin. Juuri näihin geeneihin on ohjelmoitu ns. geneettinen koodi, joka mm. määrää, että niiden on kopioiduttava ja yhdessä muodostettava monimutkainen olento.
Useimmissa organismeissa DNA kantaa geneettistä tietoa. DNA on kuin aakkoset missä kirjaimien ollessa tietyssä järjestyksessä syntyy sanoja, ja sanojen tietty järjestys muodostaa lauseita, ja nämä lauseet välittävät tarkkaa informaatiota joka sitten käännetään kasvojen muodoiksi, ihon väriksi, hiusten tyypiksi jne. jne.
Kysymys on; miten ilman mitään päämäärää liikkuva materia pystyi tuottamaan niin paljon niin tarkkaa ja monimutkaista informaatiota? = Elämä suunniteltiin.

Toinen naturalismin ongelma on

(6) Elämän Alkuperä
Tämä on suuri ongelma naturalistille koska kaikki elämä mitä tunnemme nykyään saa alkunsa toisista elävista organismeista. Se on niin yksinkertainen asia että kaikki jotka ovat olleet biologian tunnilla tietävät sen; elämä synnyttää elämää. Kuollut materia ei ikinä kopioi itseänsä (vaikka kuinka monta miljoonaa vuotta sille annetaan), elämä kyllä, elämä uudistuu, elämä synnyttää. Elämällä on mm. kyky kasvaa, lisääntyä ja ottaa ravintoa ympäristöstään. Elämä on hyvin monimutkainen kone. Tiedemiehet ovat halunneet keksiä koneen joka selviäisi yksin, hoitaisi itse itseänsä, he eivät ole kyenneet. Elävät organismit ovat sellaisia, ne lisääntyvät itsekseen.

(7) Puuttuvat lenkit fossiilirekisterissä
Fossiilit ovat keskeisin todiste evoluutioteoriaa tutkittaessa. Kuten ranskalainen eläintieteilijälegenda Pierre-Paul Grasse totesi :" Naturalistin tulee muistaa, että evoluutioprosessi voidaan osoittaa vain fossiilimuotojen avulla. Paleontologian tunteminen on näin ollen ennakkoedellytys; vain paleontologia voi tarjota hänelle todisteen evoluutiosta ja paljastaa sen suunnan tai mekanismin." Professori David Kittsin mukaan fossiiliaineisto ei tue sen enempää evoluutioteoriaa kuin esimerkiksi erityisen luomisen teoriaa. (lainaus täältä)
Yksi evoluutioteorian tunnettu ongelma on ns. Kambrikauden räjähdys. Mistä ilmestyi yhtäkkiä suuri joukko erilaisia elämänmuotoja fossiilikerrostumiin, jopa selkärankaisia? Kambrikautta edeltävistä kerrostumista tulisi siis löytyä valtava määrä välimuotofossiileja, joita ei kuitenkaan ole löydetty. Philip Johnson toteaakin: "Suurin fossiiliaineiston ongelma darwinismin suhteen on kambrikauden räjähdys. Lähes kaikki eläinkunnan pääjaksot ilmestyvät tämän jakson kallioihin ilman jälkeäkään darwinistien edellyttämistä esi-isistä." (Johnson P. (1991) Darwin on Trial s. 54) Ai ai! Evoluutio-uskovaista on höynäytetty nyt pahan kerran!

On ollut paljon huijauksia, kuten Neandertalilainen (jonka DNA osoitti sen olevan eri lajia kuin ihminen), kuuluisa Lucy joka osoittautui simpanssiksi, jne. jne. Makroevoluutiosta ei ole mitään todisteita. Yleisesti myös väitetään että makroevoluutio on vain kumuloitunutta mikroevoluutiota mutta väite on säälittävän sepityksen säälittävä pelastusyritys koska luonnossa ei ole havaittu sellaista mikroevoluutiota, joka aiheuttaisi pientäkään kehitystä, ja kun ei ole pientäkään kehitystä, niin eihän olematon kehitys voi kumuloitua isoksi kehitykseksi.

JOS USKOT "EVOLUUTIOTEORIAAN", SINULLA ON PALJON USKOA, MUTTA USKOA MIHIN? - KEKSITTYYN FANTASIAAN!


Joitakin näkökulmia totuudesta

Jumala vs. saatana

Jumalan luomistyö oli kaikin osin täydellinen, mutta yksi kerubeista (enkeli) ylpistyi kauneudestaan, ihanuutensa tähden kadotti viisautensa (katso Hes 28:12-19) ja muuttui Jumalan ja koko luomakunnan pääviholliseksi. Hän johti kapinaa Korkeinta vastaan houkutellen 1/3 osaa enkeleistä kapinaan kanssaan. Hävisi ja hänet heitettiin taivaasta ulos kaikkien niiden kanssa jotka kapinoivat ainoata Kaikkivaltiasta Luoja Jumalaa vastaan.
Tämä Jumalan vanha vihollinen tunnetaan myös nimillä Saatana, Piru, Perkele, Belzebub, käärme, lohikäärme, Belial, Sanat Kumera, sielunvihollinen, jne. Hallitsee nyt maailmaa väliaikaisesti Jumalan suostumuksella.

Saatanalla on täällä paljon innokkaita palvelijoita, joista vaikutusvaltaisimmat löytyvät "salaisesta maailmanhallituksesta", Illuminatista.

Illuminati
Niin sanottu Illuminati (Committee of 300, CFR, Bilderberger Group, Skull & Bones, jne.) koostuu lähinnä (33. tason) vapaamuurareista, ja heillä on huomattavasti valtaa maailmassa.

Lue lisää Illuminatista ja muista saatanan suunnitelmista sivulta
SAATANAN JUONET PALJASTETTU

ufojen mysteeri ratkaistu

Joitakin faktoja

 • Avaruudessa ei ole elämää, olemme yksin! Etsivät ja etsivät (esim. SETI) mutta eivät koskaa löydä mitään! Koska he uskovat?
 • Ufot ovat riivaajia, langenneita enkeleitä, "pahuuden henkivaltoja taivaan avaruuksissa"(Ef.6:12) (Lue lisää!)
  Vakuuttavat todisteet osoittavat selvästi että ne eivät ole humanoideja niinkuin väittävät, vaan saastaisia henkiä jotka kiistävät totuuden Lue lisää!
 • Joulupukki-myytti on Saatanan petosta! (Lue lisää.)


 • Grand Canyon on yksi vahva todiste vedenpaisumuksesta.


  Titicaca-järvi syntyi vedenpaisumuksen seurauksena.

  Menneisyys

  Jumala loi maailman ja kaiken siinä olevan elämän noin 6000 vuotta sitten.
  Luomisen jälkeen maapalloa ympäröi ilmakehän ylimmissä kerroksissa (ns. termosfäärissä) valtava kuuma höyryvaippa, josta Jumalan Sana kertoo seuraavasti: "Jumala teki taivaanvahvuuden ja erotti vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä."(Raamattu, 1.Moos.1:7) Tämä aiheutti sen että koko maapallolla vallitsi kasvihuoneen kaltainen kostea, lämmin ilmasto.

  Vedenpaisumus, historian suuri katastrofi
  Noin vuonna 2345 eKr. nämä taivaalla olevat vesimassat satoivat maahan 40 päivän ajan + maan alla olevat vedet nousivat pinnalle "puhkesivat kaikki suuren syvyyden lähteet" kts ns. hydrolaattateoria) ja oli noin vuoden kestävä vedenpaisumus, joka kylmensi ilmaston rajusti (esim. mammutit jäätyivät "ruoka suussa") ja napajäätiköt syntyivät. Vedenpaisumus ja samaan aikaan tapahtuneet tulivuorenpurkaukset ja maanjäristykset muokkasivat maakehää siihen muotoon missä näemme sen nyt. Mantereet erosivat toisistaan ja vuoristot syntyivät. Maailmanlaajuisesta suuresta vedenpaisumuksesta on runsaasti todisteita jokapuolella! Se selittää täydellisesti esim. suuret eläinhaudat ja sen, miten kaikkein korkeimmiltakin vuorilta on löytynyt runsain määrin merieläinten fossiileja.
  Noin 300 vuotta vedenpaisumuksen jälkeen (sen seurauksena) tuli ehkä jääkausi, joita on ollut vain yksi, ei monia. Jääkausilla ei myöskään voi selittää esim. Salpausselän yms. muodostumista, sellaiset kertomukset esim. satojen metrien paksuisten jäämassojen liikkumisesta itsestään yli 1500 kilometriä epätaisasta maata, ottaen mukaansa miljardeja tonneja siirtokiviä, hiekkaa ja maata sekä se että ne olisivat liikkuessaan uurtaneet maapohjaa muodostaen järviä, laaksoja ja vuoria" on satua. Sensijaan paljon luonnollisempi ja järkevämpi on ajatus rajujen avaruudesta syöksyvien vesimassojen voimasta." (lue koko artikkeli)
  Rakas lukija, haastan sinua kyseenalaistamaan evoluutiotiedemiesten oletukset! Evoluutioteoria on tullut tiensä päähän, sitä kantaa enää hengellisesti sokeutuneiden ihmisten usko, tieteen havainnot todistavat sitä vastaan! Raamattu on Jumalasta ja se on jopa 4000 vuotta vanha, miksi emme etsisi vastauksia sieltä?!

  Valitettavasti melkein kaikki tiede on puolueellista ja lähtee oletuksesta että evoluutioteoria on totta, sen vuoksi sitä ei voi ottaa todesta.
  Sinäkin, joka uskot tieteeseen, joudut tunnustamaan että esim. Hubblen vakion tarkkaa arvoa ei tiedetä (punasiirtymä), valon nopeus saattaa vähetä? yms. Näyttää siltä että nykyään tiede on vakavasti sairasta, ja on helpompi uskoa Halton Arpin kaltaisten rohkeiden ihmisten demonstraatiohin kuin "tiedemiesten" jotka luulevat tietävänsä kaiken, vaikka se mihin he uskovat on valhetta, ja estävät muita löytämästä Universaalin Totuuden!
  Jos valon nopeus ja atomivärähtelyt ovat hidastuneet se vie pohjan myös radioaktiivisten mittaustulosten vuosimiljardeilta ja muuttaa ne vuosituhansiksi. (Tässä lisää aiheesta.)

  Johtopäätöksenä voimme todeta että maailmankaikkeus on nuori, ja on Kaikkivaltiaan Jumalan, nimeltään "Minä Olen" (Jahve) luoma, ilmentyen Yahushuassa (Jeesus) ja Pyhässä Hengessä.

  Tulevaisuus

  Taistelu Jumalan ja hänen vastustajansa välillä saavuttaa pian loppuhuipennuksensa, ja Jumala osoittaa oikeudenmukaisuutensa koko luomakunnan edessä. Vastustaja, hänen kontrollissaan olevat miehet ja saastaiset henkivallat valmistautuvat viimeiseen epätoivoiseen hyökkäykseensä totuutta ja sitä seuraavia uskollisia vastaan.
  Edessä ovat "viimeiset synnytystuskat": (ja eräiden tulkintojen mukaan) kolmas maailmansota jonka jälkeen alkaa Illuminatin Uusi Maailmanjärjestys jonka johtoon nousee Antikristus (katso kuumimmat kandidaatit täältä!) Tästä alkavat viimeiset 7 vuotta. Antikristus ottaa muun maailman suostumuksella ja YK:n avustuksella maailmanvallan. On 3,5 rauhan vuotta ja 3,5 maailmanhistorian suurimman ahdistuksen vuotta, jolloin kristittyjä taas vainotaan. Entä tempaus?

  Antikristuksen henki joka vaikuttaa maailmassa väittää että Yahushua sai lapsen Maria Magdalenan kanssa.
  Legenda kertoo meille että Joosef Arametialainen oli Pyhän Graalin Maljan (Holy Grail), haltija, ja pakeni Magdalenan ja joidenkin muiden kanssa Egyptiin. Sieltä Maria Magdalena, Joosef, Martta ja Lazarus siirtyivät laivalla Maljan kanssa Etelä-Ranskaan(lue lisää täältä) ja tämä mies, pahuuden ruumiillistuma, on Daavidin sukua, Jeesuksen jälkeläinen, messias... Tämä kaikki on valhetta!
  (Tämä kirjoitettiin paljon ennemmin kuin tiedettiin mitään "The Da Vinci Code" kirjasta ja elokuvista, joka osoittaa että demoniset henget ovat valmistelemassa antikristuksen tuloa. webmaster/31.3.2006)

  3,5 viimeisen vuoden ajan käytössä on ihmisten täydelliseen kontrollointiin implantin avulla perustuva totalitäärinen pakkoyhteiskunta jossa on uskontopakko. Tämän lisäksi ennen kuin Yahushua Messias tulee takaisin perustamaan ikuisen valtakunnan maailmaa tulevat kohtaamaan ankarat vitsaukset (Jumalan vihan maljat,kts. Ilm.16); vedet saastuvat, tauteja, aurinko polttaa,... (kts. Kalenteri) mutta valvovat kristityt pelastuvat pahimmasta koska Yahushua rakastaa heitä.

  Nyt, ennenkuin implantti tulee, meidän on tiedettävä että Jumalan enkeli sanoo Ilmestyskirjassa:

  "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.(Ilm.14:9-10)

  Katso Profetialista

  Nykyisyys

  Maailmanhistorian merkittävimmät tapahtumat ovat käsillä, on kulunut 6000 vuotta maailman luomisesta "Eliaan (rabbi, ei profeetta Elia) koulu opetti: "Maailma kestää kuusituhatta vuotta; kaksituhatta vuotta ilman Tooraa; kaksituhatta vuotta Tooran kanssa; ja kaksituhatta vuotta messiaanista aikaa..." linkki
  Kuinka järkyttävää onkaan että tämä Lucifer- kerubin kapinan aikaansaama väliaikainen kuolevainen maailma on sokaissut miljardit ihmiset, mukaanlukien "viisaat tiedemiehet" luulemaan että se mitä näemme on kaikki ja että heissä itsessään olisi luontainen sielun kuolemattomuus, ilman että heidän tarvitsisi noudattaa Luojansa tahtoa... Jumala armahtakoon ihmiskuntaa!
  Yksityiskohtaisempaa tietoa "mahdollisesta" tulevaisuudesta täältä: LOPUNAJAN MAHDOLLINEN AIKATAULU

  Synti erottaa ihmisen Jumalasta. Jumalan pelastussuunnitelma oli lähettää Poikansa, luvatun Messiaan jonka nimi on "Immanuel, Jumala kanssamme" kuolemaan sijastamme. Tämä tapahtui Israelissa n. 2000 vuotta sitten. Tätä ei voi kiistää. Yeshua (Jeesus), Messias, sanoi: ""Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Joh.14:6)
  Hän sanoi myöskin: ""Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. (Joh.11:25)"

  Ystävä, ota myös huomioon nämä Yahushuan vakavat sanat: "Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä." (Joh.3:36)

  Yksinkertaisesti, pelastuaksesi, sinun täytyy tunnustaa että:

  Tarvitsen Pelastajaa.

  Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. (Room 3:23)
  "...vaan teidän pahat tekonne erottavat teidät Jumalastanne," (Jes 59:2a)

  Messias kuoli puolestani.

  Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; (1 Piet 3:18)

  Minun tarvitsee tehdä parannus synneistäni.

  Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. (Sananlaskut 28:13)
  Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois. (Apt 3:19a)

  Minun tarvitsee ottaa Yahushua uskossa vastaan.

  Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä. (Joh 1:12)

  Voin olla varma pelastuksestani.

  Jolla Poika on, sillä on elämä. (1 Joh 5:12a)
  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. (Joh 5:24)

  Minun tarvitsee ottaa kaste Yahushuan nimeen (lue lisää)

  Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. (Mark.16:16)

  Voit rukoilla esimerkiksi näin:

  "Rakas taivaallinen Isä, tulen eteesi Yahushua Messiaan nimessä. Pelasta minut! Tunnustan että olen syntinen ja pyydän nyt kaikkia syntejäni anteeksi Poikasi Yahushuan nimessä. Isä, pese minut Jeesuksen kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden! Vapauta minut kaikesta mikä minua sitoo ja vangitsee. Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä. Auta minua elämään sinun tahdossasi. Haluan antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa. Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Yahushua, Sillä sinä olet Messias. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti. Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Yahushuan nimessä AAMEN."

  Jos teit tämän ratkaisun, ota yhteyttä paikkakunnallasi toimivaan elävään seurakuntaan tai uskovien piiriin. Se on tärkeää, jotta voit kasvaa uskossa yhdessä toisten uskovien kanssa. Lue paljon Raamattua.


  Jeshua on Messias, itsensä Jumalan manifestaatio ja Hän tulee pian takaisin! Tämä on totuus, jos se sattuu niin itsepä tänne tulit! Ja vaikka juoksisit karkuun, viimeistään silloin kun on jo liian myöhäistä, tulet itkemään karvaasti sitä ettet uskonut ja sinun loppusi tulee, eikä pelastajaa ole... siispä...
  Valitse

  Uskon, Jeesus on minun Herrani!

  En usko Jumalaan, kieltäydyn pelastuksesta

  Pelastus on ulottuvillasi!

  SISÄLLYSLUETTELO

  Vieraskirja

  päivitetty 22.4.12