Kuvagalleria Palestiinalaisista

Tervetuloa! Tämä on Totuus palestiinalaiskysymyksestä ja Totuus islamista ja muslimeista -sivuja tukeva kuvagalleria.

Lähes kaikki maailman maat ovat allekirjoittaneet Geneven sopimuksen jossa määrätään mm. taistelijoiden ja ei-taistelijoiden erottamisesta ja siviiliväestön suojelusta. Ns. "Palestiinassa" (Gaza, Länsiranta) tätä sopimusta ei kunnioiteta, eikä myöskään sydämiimme kirjoitettua moraalista lakia suojella lapsia ja olla tappamatta siviilejä. Lasten käyttö sodassa ja poliittisiin tarkoituksiin on eettisesti hyvin arveluttavaa, puhumattakaan järjestelmällisestä aivopesusta jota nämä ihmiset harjoittavat. Katso itse, nämä kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa! Sinä joka syyllistät vain Israelilaisia ja kauhistelet taistelujen siviiliuhreja, olisiko jo aika kohdata totuus...


Missätahansa maailmassa taistelijat pitävät lapsensa poissa taistelutantereelta. Näin ei ole Palestiinassa. Lapsiuhrilla on enemmän media-arvoa.


Palestiinalaiset nuoret tekevät maskia Hamasin taistelijan raketinheittimelle."Kuolema Israelille!" Palestiinalaisia lapsisotilaita. Kauhistuttavaa lasten hyväksikäyttöä!


Palestiinalaisia vihaan kasvatettuja lapsia. Onnellinen lapsuus? Tulevaisuus?
"kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat" (Matt.26:52)Lapsella on pommivyö ja hän tähtää aseella. Päässä on kuvia entisistä Hamasin itsemurhapommittajista. Tervettä?


Lapsella on pommivyö ja kädessä käsikranaatti.


Vauvalla on Al Aqsan Marttyyrien Prikaatin hikinauha.


Eikö lapsilla todellakaan ole Gazassa muuta tekemistä? Missä tämän lapsen vanhemmat ovat? Käsittämätöntä!


Missä vain asemiehet ovat, siellä ovat lapset ihmiskilpinä siltä varalta että jos Israel iskee niin saadaan siviiliuhreja. Tätä "palestiinalaisten" raukkamaista toimintaa voi jopa verrata "lasten uhraamiseen epäjumalille". Herra Jumala on luvannut että tulee päivä jolloin: "Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden."(Jes.13:11) Herra heitä armahtakoon!


Lasten ei anneta olla lapsia vaan jo päiväkotilapset pakotetaan huutamaan Jihadia tukevia iskulauseita ja kantamaan terroristien propagandaa.Murhamiehiksi kasvatettuja onnellisia lapsia?


Palestiinassa lapset ja siviilit eivät suinkaan ole aina täysin ulkopuolisia, viattomia, "siviilejä". Katso nyt tätäkin, lapsia heittelemässä molotovin cocktaileja. Eikö tämä ole taistelutoimintaa, vaikka siviilit on päällä ja kyseessä ovat "vain" lapset? Miten Israelin pitäisi vastata? Jos nämä lapset tulevat ammutuiksi, syy on täydellisesti heidän vanhempiensa!


Lapsia Saddam Husseinia tukevassa mielenosoituksessa Gazassa. Mitä lapset tästä ymmärtävät?Palestiinalaista äidinrakkautta: Äiti varustaa lastansa itsemurhaiskuun. Järkyttävää hyväksikäyttöä!


Aivopesty lapsi valmiina itsemurhaan. Onnellista elämää?Lisää Katyusha-ohjuksia Israeliin. Mieti; jos Venäjältä tai Ruotsista ammuttaisiin näitä Suomen kaupunkeihin, eikö Suomella olisi oikeutta puolustautua?


Hamasin taistelijoita. Mieti, nämä ihmiset (Hamas) hallitsevat "Palestiinaa". Haluaisitko sinä heidät naapurimaamme hallitsijoiksi, jos tietäisit vielä että heidän tavoitteensa on "pyyhkiä maamme kartalta"?


Ihania ihmisiä nämä palestiinalaiset! Haluaisitko sinä neuvotella näiden ihmisten kanssa rauhasta?Hei, neuvotellaanko rauhasta, heh heh!?Palestiinalainen vanhempi naishenkilö täynnä väkivaltaista katkeruutta ja murhanhimoa. (Huomaa, palestiinassa lähes kuka tahansa "siviili" on potentiaalinen tappaja.)


Väkivaltaiset miehet täynnä vihaa. "Miksi kerskaat pahuudestasi, sinä väkivaltainen? Jumalan armo pysyy alati."(Ps.52:3)


P.S. Köyhää on (kuulemma), mutta ei niin köyhää etteikö rahaa olisi kunnon aseisiin ja räjähteisiin!

Lisää kuvia Israel/Palestiina -konfliktista täällä.

Profeetallinen sana "palestiinalle", Obadjan kirja:

1. Obadjan näky. Herra, Herra sanoo Edomista näin: Me olemme kuulleet sanoman Herralta, ja sanansaattaja on lähetetty kansakuntiin: "Nouskaa, nouskaamme sotaan sitä vastaan!"
2. Katso, vähäiseksi minä teen sinut kansojen seassa, ylen halveksittu olet sinä oleva.
3. Sinun sydämesi ylpeys on pettänyt sinut
, joka asut kallionrotkoissa, istut korkealla ja sanot sydämessäsi: "Kuka voi syöstä minut maahan?"
4. Vaikka tekisit pesäsi korkealle niinkuin kotka ja vaikka sen sija olisi tähtien välissä, minä syöksen sinut sieltä alas, sanoo Herra.
5. Jos varkaat tulisivat kimppuusi, jos yölliset rosvot, kuinka voisit tulla niin hävitetyksi: eivätkö he varastaisi vain sen, mitä tarvitsevat? Jos viininkorjaajat tulisivat luoksesi, eivätkö he jättäisi jälkikorjuuta?
6. Mutta kuinka onkaan Eesau läpikotaisin etsitty, hänen kätkönsä pengotut!
7. Sinut on ajettu rajalle asti, kaikki liittolaisesi ovat sinut pettäneet. Ystäväsi ovat vieneet sinusta voiton, ovat panneet taritsemasi leivän paulaksi sinun eteesi. - Ei ole hänessä taitoa.

8. Totisesti, sinä päivänä, sanoo Herra, minä lopetan viisaat Edomista ja taidon Eesaun vuorelta.
9. Ja sinun sankarisi, Teeman, kauhistuvat, niin että viimeinenkin mies häviää Eesaun vuorelta murhatöitten tähden.
10. Väkivallan tähden veljeäsi Jaakobia kohtaan peittää sinut häpeä, ja sinut hävitetään ikiajoiksi.
11. Sinä päivänä, jona sinäkin olit läsnä, päivänä, jona vieraat veivät pois hänen rikkautensa, jona muukalaiset tunkeutuivat sisään hänen porteistaan ja heittivät Jerusalemista arpaa, olit myöskin sinä niinkuin yksi heistä.
12. Mutta älä katso iloiten veljesi päivää, hänen onnettomuutensa päivää; älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele ahdistuksen päivänä.
13. Älä tunkeudu sisään minun kansani portista heidän hätäpäivänänsä. Älä katso iloiten, myös sinä, hänen onnettomuuttansa hänen hätäpäivänänsä. Älä ojenna kättäsi hänen rikkauteensa hänen hätäpäivänänsä.
14. Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.
15. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.
16. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.
17. Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä.
18. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.
19. Ja he ottavat perinnöksensä Etelämaan ynnä Eesaun vuoren, Alankomaan ynnä filistealaiset; he ottavat perinnöksensä Efraimin maan ja Samarian maan, Benjaminin ynnä Gileadin.
20. Ja tästä väestä, israelilaisista, viedyt pakkosiirtolaiset ottavat perinnöksensä kanaanilaiset Sarpatiin asti. Ja Jerusalemin pakkosiirtolaiset, jotka ovat Sefaradissa, ottavat perinnöksensä Etelämaan kaupungit.
21. Pelastajat nousevat Siionin vuorelle tuomitsemaan Eesaun vuorta. Ja kuninkuus on oleva Herran.

Näemme näissä kuvissa ihmisiä täynnä sokeaa vihaa. Heidän tekonsa osoittavat että he eivät valitettavasti tunne suurta Jumalaa joka on rakkaus ja joka muuttaa sydämet. Jumala vihaa syntiä, mutta meidän kaikkien onneksi, Hän on laupias ja armahtavainen, täynnä rakkautta! Jumala on säätänyt "ilman verenvuodatusta ei tapahdu anteeksiantamista" (Hepr.9:22) Jumalan uhrikaritsa Jeesus Kristus kuoli ristillä sijaisuhrina jokaisen palestiinalaisen, israelilaisen, sinun ja minun puolesta!

Ihana, vapauttava totuus on että Jumala rakastaa palestiinalaisia ja kaikkia luomiaan ihmisiä iankaikkisella rakkaudella ja meillä on anteeksianto synneistämme Jeesuksen veressä! Haluatko olla vapaa? Ota Jeesus vastaan elämääsi, saat uuden elämän ja et enää ikinä tule olemaan yksin! Hän on luvannut olla kanssamme maailman loppuun asti. Jos vain suostumme, Jumala laittaa sisimpäämme Pyhän Hengen, joka pulppuaa iankaikkiseen elämään muuttaen meitä päivä päivältä enemmän Kristuksen kaltaiseksi.

...mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme. Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin Karitsa, joka teuraaksi viedään,... (Jes.53:6b-7a)
Jeesus kuoli sijaisuhrina jokaisen syntisen puolesta, ja Hän teki sen puhtaasta rakkaudesta näihin ihmisiin.

Me Jeesuksen seuraajat rakastamme palestiinalaisia, vaikka olemme lihaa ja usein epäonnistumme sen näyttämisessä, rakastamme ja siunaamme heitä, emme kiroa. Jumala vuodatti sydämiimme rakkauden, ja antoi tämän käskyn; Hän sanoi "rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat, siunatkaa niitä, jotka teitä kiroavat, rukoilkaa niiden edestä, jotka teitä parjaavat. Jos joku lyö sinua poskelle, tarjoa hänelle toinenkin, ja jos joku ottaa sinulta vaipan, älä häneltä kiellä ihokastasikaan. Anna jokaiselle, joka sinulta anoo, äläkä vaadi takaisin siltä, joka sinun omaasi ottaa. Ja niinkuin te tahdotte ihmisten teille tekevän, niin tehkää tekin heille." (Luuk.6:27-31)

Ainoa ratkaisu "palestiinalaiskysymykseen" on se että kaikki ihmiset tulisivat Jeesukseen uskovaisiksi, ja Saatanalla ei enää olisi valtaa näihin ihmisiin. Tällöin kaikki väkivalta, toiselle pahan tekeminen, itsekkyys, ylpeys, kateus, oman edun tavoittelu, viha ja katkeruus loppuisivat. Kaikki maat voisi vaikka yhdistää, ei enää tarvitsisi taistella, ihmiset eläisivät sovussa keskenään toisiaan siunaten.

Kiitos Jumalan, tämä tulee olemaan todellisuutta kun Jeesus tulee pian takaisin ja koittaa 1000-vuotinen rauhanvaltakunta.

Tämä sivu ei ole sen kummemmin pro-Israel. Haluan korostaa että väkivalta ei ole hyväksyttävää, harjoitti sitä kuka tahansa. Jumalan valtakuntaan ei pääse yksikään syntinen ihminen. Sinne ei pääse myöskään kukaan pelkän syntyperänsä perusteella. Sinne pääsevät vain ne, jotka ovat pesseet syntinsä Jeesuksen kalliissa veressä. Oletko sinä heidän joukossaan? Kenen joukoissa sinä seisot?!?!?!

TOTUUS ISRAEL / PALESTIINA -KONFLIKTISTA

TOTUUS ISLAMISTA JA MUSLIMEISTA

SISÄLLYSLUETTELO

11.3.2008

Vieraskirja